Valtherm Confort, Bucuresti - Reparatii centrale termice Afisari: 3297
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 1423
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Giulesti, Nr. 111, bl. 5, ap. 140, et parter, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214105589 ; 0743066036
-------------------------
Web: Internet
  email: office@valtherm.ro
  site: www.valtherm.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

  Societatea VALTHERM CONFORT  SRL este o companie dinamica fiind unul din partenerii autorizati in Romania a firmelor VAILLANT si VIESSMANN. 

   Personalul angajat este inalt calificat in domeniul instalatiilor termice si poseda o experienta mare in domeniul centralelor termice si al instalatiilor sanitare oferind astfel o gama completa de servicii in domeniu: vanzari centrale termice, montaj centrale termice, service centrale termice, eliberare autorizatii ISCIR necesare pentru centrale termice pe gaz, revizii centrale termice, etc.

 

    Oferta noastra contine centrale termice si sisteme de incalzire pentru orice buzunar si pentru orice tip de locuinta, neconditionat de prezenta gazelor sau marimea locuintei. Astfel, va putem oferi un sistem de incalzire care se va potrivi exact nevoilor dumneavoastra fie ca e vorba de centrale termice pe gaz, centrale termice in condensatie, cazane de pardoseala sau pompe de caldura.

   Scopul nostru este acela de a ne promova prin calitatea echipamentelor recomandate si a serviciilor prestate pe care le consideram cartea noastra de vizita. Calitatea serviciilor noastre este recunoscuta in piata ca fiind la cel mai inalt nivel. Credem in puterea noastra de afirmare si de aceea va invitam sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

    Pe paginile de internet www.valtherm.ro si www.termic-store.ro puteti vedea si achizitiona produsele oferite de firma nostra. Pentru orice alte informatii ne puteti contacta la adresa de mail office@valtherm.ro.

Firma noastra ofera servicii de montaj centrale termice, inlocuiri centrale termice la cele mai bune preturi cu personal autorizat cu o bogata experienta in domeniu. Deasemenea venim in ajutorul Dumneavoastra cu echipe de service centrale termice care sa inlature in cel mai scurt timp eventualele probleme pe care le puteti avea la centrala termica. Departamentul de service va propune pe pagina de service centrale termice o gama variata de servicii si contracte de service.

Pentru a veni in ajutorul Dumneavostra am creat pe pagina www.valtherm.ro o sectiune unde se poate discuta despre problemele pe care le intampinati cu centralele termice pe care firma noastra le serviseaza.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video