Valtherm Confort, Bucuresti - Reparatii centrale termice Afisari: 3297
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 1423
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Giulesti, Nr. 111, bl. 5, ap. 140, et parter, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214105589 ; 0743066036
-------------------------
Web: Internet
  email: office@valtherm.ro
  site: www.valtherm.ro

 
Convector electric Vaillant VER 75/4-750W  
Detalii  video  

Convector electric

Pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor de incalzire a oricarui consumator, Valtherm a introdus in oferta sa  cea mai reprezentativa marca de convector electric pentru oferta  noastra, Vaillant.

Convectorul electric este proiectat sa asigure necesarul de caldura in locuintele in care nu exista o centrala termica pe gaz sau sa suplimenteze aportul de caldura in orice locuinta, indiferent de  modul in care este asigurata incalzirea.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri am facut o selectie de produse care include atat convectori electrici de putere mica medie, 750 W potrivit pentru baie, dar si  un model de convector de 2000 W care sa  asigura caldura pentru suprafete de dimensiuni superioare.

Converctorul electric Vaillant din oferta, indiferent de capacitate, este un produs fiabil  si proiectat pentru eficienta termica,  disponibil la un  raport pret calitate  corespunzator.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta pentru a comanda in magazinul nostru online,  nu ezitati sa ne contactati la datele  disponibile pe site!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video