Vinca, Roznov / Neamt - Importator de piatra naturala, marmura, granit Afisari: 1400
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 717
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Paltinului, Nr 883,, Roznov, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0372280626; 0731352669; 0769608459
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@vinca.ro; depozit@vinca.ro
  site: www.vinca.ro

 
Placaj Marmura Boticcino 160*34*2cm Pret: 175,00 RON / buc
Detalii  video  

Descriere

Placaj Marmura Boticcino 160*34*2cm

Dimensiune: 160cm lungime, 34cm latime si 2 cm grosime;

Suprafata: lucioasa;

Greutate: 50kg/m2

Tara de origine: Italia

Culoare: Crem- Bej

Pretul afisat este pe 1 bc de marmura cu dimensiunea 160*34*2cm.

Utilizare: Placile de Marmura Boticcino se recomanda pentru realizarea de pardoseli in orice tip de incapere: baie, bucatarie, holuri sau living-uri, spatii exterioare acoperite. Rafinamentul si nobletea marmurei albe, fac din acest material unul perfect pentru amenajarea magazinelor de rochii de mireasa, muzeelor sau teatrelor.

De exemplu, Hotelul C&C Residence din Bacau a reamenajat intrarea si holul placand pardoseala cu marmura Boticcino. Poti vedea imagini aici: https://www.vinca.ro/articole/pardoseala-marmura-boticcino.html 

Montaj: Pentru montaj recomandam adezivul flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru placajele de marmura, acesta avand o rezistenta la alunecare si o aderenta la orice substraturi foarte buna. Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Placajul din Marmura Boticcino 160*34*2cm va este livrat alaturi de un certificat de conformitate + fise tehnice. Marmura este o piatra naturala recunoscuta pentru rezistenta sa in fata conditiilor de umiditate.

Curatare si intretinere: Daca este intretinuta corespunzator, marmura Boticcino isi poate pastra culoarea zeci de ani. Pentru intretinerea marmurei se recomanda folosirea detergentului de curatare Dopo Posa. Pentru impermeabilizare recomandam folosirea hidrorepelentului Water Block.

Se poate plati si in rate?

Prin programul CETELEM/TBI/CAR produsele noastre se pot achizitiona si in rate.

Oferiti transport in tara?

Oferim transport contracost in tara prin curier pana in 500kg. La cantitati peste 500kg va vom contacta personal pentru a stabili forma de transport.

Daca aveti nelamuriri, accesati rubricaIntrebari Frecvente sau contactati-ne.

 

 

VINCA iti propune o gama de placaje sau placi din marmura de diferite dimensiuni si culori. Placile din marmura sunt ideale atat pentru amenajarile interioare (placare pardoseli, pereti),  cat si pentru cele exterioare (placare terase, monumente, fatade). Placile din marmura pot fi taiate in functie de dimensiunile dorite, asa cum o cere proiectul. Comanda online sau vino in depozitele/showroom-urile VINCA din Bacau, Iasi sau Roznov, jud. Neamt! Pentru a te ajuta in alegerea texturii si culorii potrivite, iti punem la dispozitie pana la 5 mostre gratuite de marmura. Te ajutam si cu montarea pardoselilor din marmura. Suntem singurii care ofera consultanta gratuita la domiciliul clientului pentru ca stim cat de mult conteaza timpul liber pentru tine! Fiind importatori directi, livram placi din marmura la cele mai bune preturi din piata.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video