Party Day, Brasov - Agentie de organizare evenimente Afisari: 297
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Agentii organizare nunti-servicii complete Vizitatori: 648
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Cosmesti, Nr.12, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0723257212; 0268541277; 0745050061
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@partyday.ro
  site: www.partyday.ro

 
Despre Party Day  
Detalii  video  

Când am fondat PARTYDAY, cu 16 ani în urma, am vrut sa facem o companie diferita, nu am vrut sa fim o agentie de evenimente „normala”. Suntem o agentie în care ideile sunt mai bune, pentru ca privim mai aproape detaliile, gândim cu pasiune si punem mult suflet, ascultam cu atentie clientul si încercam sa aducem evenimentul cât mai aproape de personalitatea lui.

 

La noi nu exista ocolisuri, ierarhii sau titluri.Noua clientii nu ne dau pur si simplu o lucrare de îndeplinit, ci ne sunt parteneri.

 

Realizarile noastre de la Party Day nu ar fi posibile fara toti colaboratorii sai minunati, care împartasesc o pasiune pentru munca pe care o fac. Fie ca este vorba de invitatii si tiparituri personalizate, de o sonorizare impecabila, de departamentul de DMC&PCO, de partenerii nostri extraordinari pe partea de productie video si foto sau de partea de design de eveniment cu ale sale concepte tematice exclusiviste, de multe ori iesite din tipare. Party Day a construit o echipa împreuna cu cei mai buni profesionisti din industrie, care lucreaza alaturi de noi pentru a creea evenimente si experiente pur si simplu de neuitat.

Ne place sa facem lucrurile imposibile sa devina posibile. Sau cel putin sa încercam. Ne place tare mult ceea ce facem si nu ne imaginam facând altceva. Vrem mereu sa facem lucrurile altfel, ne plac provocarile. Tinem la clientii nostri si la ideile lor. În general stim despre ce vorbim, iar atunci când nu stim, întrebam. Nu ne speriem usor. Suntem prietenosi. Clientii ne aleg pe noi dupa cum suntem si noi pe ei de asemenea.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video