Naturaserv, Galati - Pereti cortina, tamplarie din aluminiu si PVC Afisari: 897
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 445
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Tecuci, Nr. 67 ( Piata Mare, vis-a-vis Cainele Negru), Galati, judetul Galati
-------------------------
Phone: Telefon
  0746708436; 0336802297;
-------------------------
Web: Internet
  email: office@naturaserv.ro
  site: www.naturaserv.ro

 
Tamplarie PVC Salamander  
Detalii  video  

stemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Se foloseste la:

Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

Date tehnice: 76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Profile Salamander BluEVOLUTION SL92 – profile cu 6 camere izolare

Fereastra viitorului. Perfectiune – Made in Germany. Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.

FERONERIE ROTO, CALITATE DEOSEBITA

Sistemul nostru oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din PVC, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor.

In cazul utilizatorului final, confortul locuintei are o importanta deosebita. Sistemul nostru de feronerie Roto NT se bazeaza pe un concept verificat, care printr-o gama larga de accesorii nu lasa nicio dorinta a clientului neimplinita si satisface cerinte individuale, pentru a configura o viata de zi cu zi mai placuta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video