Marlena Scarlat - terapeut Bistrita Afisari: 35819
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 11199
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sfanta Vineri, nr. 21, Bl. 102, Et. 1, Ap. 3, int. 3, Bistrita, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0740030052; 0730509824
-------------------------
Web: Internet
  email: marlengoldhand@yahoo.com; office@fortavietii.ro
  site: www.fortavietii.ro

 
Senso TV  
Detalii  video  

Terapia prin polaritate este o metoda holistica ce inregistreaza o mare amploare in ultima vreme, metoda eficienta de reincarcare energetica, de reechilibrare (din punct de vedere fizic si emotional). Medicina psihosomatica a aratat ca bolile pot fi autoinduse pe cale mentala. Este aproape un truism faptul ca o trauma, emotie violenta apta sa sensibilizeze la noi emotii de acelasi fel, altereaza starea de sanatate.

Initiatorul acestei teorii este dr. Randolph Stone, nascut in Austria in anul 1890. A emigrat in America impreuna cu tatal sau si s-a stabilit in Chicago.

 

Stone a devenit specialist in osteopatie si naturopatie si, in acelasi timp, chiropractician, dand consultatii intre 1914-1972. Insa, nemultumit de abordarea occidentala a problemei vindecarii, a simtit nevoia sa cerceteze si alte mijloace de insanatosire. In acest scop, drumurile sale au trecut atat prin China, cat si prin Franta, unde a studiat acupunctura si herbologia.

 

In Orient a deprins reflexologia si alte tehnici orientale de masaj. Intalnind din intamplare stravechea arta a masajului, asa cum a fost conceputa de marele Paracelsus (care studiase in Arabia), Stone si-a insusit notiunile esentiale despre campurile electromagnetice subtile ale corpului. De-a lungul a 60 de ani, el a integrat aceasta bogatie de cunostinte intr-un sistem pe care l-a denumit terapia prin polaritate. La varsta de 88 de ani s-a retras din activitate si a ales sa traiasca in India.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video