Magic Intermed & Distribution - Service echipamente ind. alimentara Afisari: 1583
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 625
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sabinelor, nr. 103-105, sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214101745 ; 0788324926; 0214113854
-------------------------
Web: Internet
  email: magic-id@b.astral.ro
  site: www.magic-id.ro

 
Echipamente pentru restaurante, snack-uri,fast  
Detalii  video  

SECTOR PREGATIRE / PRELUCRARE ALIMENTE Masini pentru pregatirea carnii: masini de tocat, malaxoare, cuttere, sprituri pentru mezeluri, prese pentru hamburgeri etc. Masini pentru pregatirea legumelor: masini de curatat cartofi si ceapa, de feliat legume, cuttere etc. Mese de lucru din inox, refrigerate sau neutre, salatiere refrigerate. Spalatoare pentru legume.SECTOR PREPARARE MANCARURI Echipamente pentru prepararea mancarurilor, modele bloc sau modulare, gaz si electrice   - plite netede, striate, simple, duble sau mixte.   - masini de gatit cu sau fara cuptor.   - cuptoare gastronomice.   - friteuze simple sau duble de diferite capacitati.   - marmite   - bain - marie   - grill-uri   - masini de fiert paste si orez   - tigai rabatabile   - rotisoare etc.   - aparate pentru kebab, hot dog.  Echipament frigorific: frigidere, congelatoare, camere frigorifice. Dulapuri de racire si congelare rapida. HoteSECTOR PREZENTARE - SERVIRE Vitrine frigorifice orizontale fixe sau mobile pentru produse si preparate din carne, legume, fructe, produse de cofetarie, bauturi racoritoare, vinuri. Echipamente refrigerate pentru dozarea si distributia bauturilor racoritoare si a berii. Vitrine calde pentru pastrarea si prezentarea mancarurilor. Dulapuri pentru incalzit farfurii.SECTOR CURATARE Masini pentru spalat vesela. Spalatoare vesela. Mobilier pentru scurgere / depozitare vesela (rafturi, dulapuri). Carucioare pentru debarasare.ECHIPAMENTE SPECIFICE UNITATILOR DE AUTOSERVIRE Echipamente si vitrine refrigerate pentru preparate reci. Echipamente pentru preparate calde. Elemente cu plan refrigerat simple sau cu unul/ doua dulapuri refrigerate care poate fi prevazut in partea superioara cu vitrina frigorifica de prezentare. Vitrina este iluminata in interior si este prevazuta cu geamuri glisante pe latura operatorului. Elemente bain marie cu sau fara dulap cald la partea inferioara. Elemente neutre prevazute in partea inferioara cu raft / dulap Element cu unghi intern / extern de 45o sau de 90o Elemente pentru case de marcat. Elemente terminale si glisiere tavi pentru elemente simple si pentru elemente neutre cu unghi intern sau extern de 45o si 90o. Dispensere pentru tavi, tacamuri si paine. Distribuitor pentru farfurii (varianta neutra sau calda).ECHIPAMENTE PIZZA Mese de lucru refrigerate sau neutre. Cuptoare cu una sau doua camere de coacere (+ accesorii). Malaxoare. Dospitoare. Vitrine calde. Dispozitive pentru portionare pizza. Masini pentru razuit cascaval. Salatiere refrigerate.SOCIETATEA NOASTRA ESTE AUTORIZATA I.S.C.I.R. PENTRU VERIFICARI TEHNICE PERIODICE SI AUTORIZAREA FUNCTIONARII APARATELOR DE GATIT DE UZ PROFESIONAL

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video