LEON CLINIQUE consultatii si terapii integrative Bucuresti Afisari: 365
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Homeopatie Vizitatori: 127
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dr. Dimitrie Draghiescu, nr.10, sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722.465.615
-------------------------
Web: Internet
  email: office@leon-clinique.ro
  site: www.leon-clinique.ro

 
Tratamente homeopatie  
Detalii  

Ce este Homeopatia?  Homeopatia este o ramură a Medicinei alternative sau complementare, care se ocupă cu tratarea bolilor prin stimularea capacității de vindecare a organismului, precum și cu prevenirea apariției afecțiunilor la cei predispuși. Homeopatia abordează omul ca întreg. Vindecarea este concepută în homeopatie ca o restaurare rapidă, blândă și permanentă a sănătății, prin anihilarea bolii în toată extinderea sa. Homeopatia este o formă completă de medicină și poate fi aplicată ca tratament curativ, complementar, preventiv și preliminar. Ea consideră că simptomele de boală reprezintă o reacţie de apărare a organismului, care încearcă să evite un rău mai mare, împingând boala din zonele vitale, importante ale corpului (inima sau creierul), spre zone mai puţin vitale (pielea sau articulaţiile).

Homeopatia are numeroase avantaje ca metodă terapeutică. Primul avantaj este acela că poate fi aplicată tuturor categoriilor de vârstă – de la copilul nou-născut până la vârste foarte înaintate. Un alt avantaj este acela că folosește ca materie primă numai substanțe naturale 100% , în diluții infinitezimale ( foarte mici ) , neexistând astfel pericolul unui răspuns negativ al organismului, de tipul alergiilor sau intoleranțelor – deci nu are contraindicații, nu are efecte adverse și nu are efecte secundare. Nu în ultimul rând, se poate aminti și de avantajul economic, pentru că un flacon remedii homeopate costă în jur de 10 lei.

Ce tratează homeopatia? Cu toate că pronosticul bolii este strict individual, se poate contura o imagine asupra celor mai frecvente afecțiuni tratate cu succes prin homeopatie. Astfel: Copiii răspund excelent la tratamentul homeopatic în majoritatea cazurilor de: – infecții respiratorii, enurezis, eczeme , astm bronșic , apendicită , parazitoze intestinale, tulburări de dezvoltare sau de comportament , anxietate, hiperactivitate(ADD, ADHD și chiar depresie) si deficit de atenție. iar adulții în cazurile de: – afecțiuni digestive (ulcer gastroduodenal, colită, constipație cronică, hepatită cronică), afecțiuni renale (infecții urinare, litiază renală), afecțiuni ginecologice (menometroragii, fibroame uterine, sterilitate, anexite), noduli mamari, adenom de prostată, afecțiuni endocrine (disfuncții tiroidiene), boli de piele (psoriazis, eczeme, micoze, infecții), afecțiuni reumatismale, nevroze, oboseală cronică, insomnie, candida, amigdalite, sinuzite, astm și bronșite, stres, tulburări mentale și emoționale, otite, alergii, răceală și gripă, artrită, sciatică, dureri de coloană, dureri de cap, migrene, tulburări ale ciclului menstrual si sindrom premenstrual, tulburări digestive, afecțiuni dentare, boli infecțioase, intoxicații accidentale, profesionale etc.

Cum tratează Homeopatia? Se cunoaște că medicamentul homeopatic excită sistemul de apărare al organismului și îl face să îndepărteze el însuși simptomele. Remediul homeopatic acționează asupra vitalității pacientului, stimulând mecanismele de apărare ale organismului. Dacă boala este privită ca un dezechilibru apărut la un anumit nivel al organismului, remediul caută să restabilească acest echilibru pierdut. Homeopatia folosește medicamente preparate din substanțe de origine minerală, vegetală și animală prin procedee specifice în laboratoare farmaceutice specializate. Aceste medicamente se numesc remedii homeopatice și sunt lipsite de toxicitate. Rezultatele unui tratament homeopatic corect aplicat sunt: refacerea echilibrului imunitar al organismului, refacerea/reechilibrarea mentală, fizică, psiho-emoțională a organismului, un mod mai optimist de a vedea viaţa, creşterea nivelului de energie fizică, o capacitate mentală crescută de a depăşi problemele, un control mai bun al emoţiilor precum şi îndepărtarea suferinţelor fizice care vă supărau de ani de zile. Remediul homeopatic acţionează ca un semnal care energizează şi stimulează forţa proprie de autovindecare a organismului. Mobilizează sistemele de apărare şi actionează asupra ansamblului fizic, mental şi emoţional pe care îl reprezintă pacientul. Este important pentru pacienți să înțeleagă că tratamentul homeopatic are nevoie de timp și trebuie să fie bine monitorizat.

Să înțelegem homeopatia clasică – Conceptele fundamentale ale Homeopatiei

Legea similitudinii

Baza homeopatiei este „legea similitudinii”. „Similia similibus curentur” înseamnă: „Similariile trebuiesc tratate cu similare”, cum ar fi exemplul unei boli care poate fi tratată doar cu acel remediu homeopatic care produce simptome similare la o persoană sănătoasă. Ce trebuie înteles prin acest lucru? Aveți o răceală, cu lăcrimare intensă, mâncărime sau usturimea ochilor, gâdilătură nazală, crize de strănutat și simultan ați dezvoltat o secreție nazală apoasă, neplăcută, cu durere? Numai un remediu homeopat care este capabil să producă aceste simptome la o persoană sănătoasă vă poate ajuta. Acest tablou de simptome se produce când tăiați ceapa. În scurt timp, apar simptomele mai sus menționate de arsură a ochilor, secreție nazală neplăcută. Dacă ați dezvoltat simptome similare sau aceleași simptome ca cele ale anterior menționatei răceli, remediul Allium cepa, făcut din ceapă obișnuită, va vindeca această răceală. Similarul care vindecă simptomul asemănător este deja menționat în vechile scrieri ale doctorului grec Hipocrate (460-377 i.e.n). Paracelsius (1493-1541) a sugerat acest principiu în lucrările sale. Totuși, Hahnemann a fost primul care a urmat acest principiu cu seriozitate și perseverență și l-a transformat într-o metodă bine stabilită de vindecare.

Diluția și dinamizarea

Ulterior, pentru o obține vindecarea, s-a constatat că erau de ajuns diluții infinitezimale: pornind de la o substanță de bază, cel mai adesea o tinctură mamă, se operează diluții succesive, de 1/100 unele din celelalte, respectiv 1 picătură de substanță de bază amestecată cu 99 picături de solvent – apă și alcool- dă prima centezimală hahnemanniană sau 1CH. Dintr-o picătură de 1 CH amestecată cu 99 picături de solvent se obține 2 CH și așa mai departe. De aici și termenul de diluție infinitezimală (foarte mică), neexistând astfel pericolul unui răspuns negativ al organismului, de tipul alergiilor sau intoleranțelor – deci nu are contraindicații, nu are efecte adverse și nu are efecte secundare. Dinamizarea, numită și sucusionare sau potențare, se realizează prin agitarea și lovirea flaconului cu substanța diluată contra unui obiect dur, dar elastic.

Miasma Miasmele (bolile cronice), numite și diateze sau predispoziții se transmit ereditar (de la părinți la copii și chiar din generație în generație, pe termen îndelungat).

Boala – dezechilibrul Forței Vitale

De ce o persoană reacționează la o masă mai abundentă cu erupții masive tegumentare pe când alții pot să mănânce și nu pățesc nimic? De ce un elev bun poate să stea calm la un examen în timp ce altul, la fel de bun, nu trece examenul din cauza anxietății? Homeopatia s-a adresat în mod special acestor întrebări și a concluzionat că o energie superioară numită Forță Vitală, sau Dynamis, călăuzește toate funcțiile vieții. Samuel Hahnemann prezintă, în lucrarea sa fundamentală, „Organonul Medicinei„, drept bază a abordării homeopate, credința în existența unei Forțe Vitale, de natură spirituală, forță care menține trupul în viață și sănătos și a cărei perturbare determină apariția semnelor de boală. Numai o Forță Vitală dezechilibrată cauzează boala. “Când un om se îmbolnăvește, inițial, forța vitală (principiul vital) de natură spirituală, autoîntreținută, prezentă oriunde în organism, este perturbată de influența dinamică a agenților morbizi ostili (traume, intervenții chirurgicale, tratamente cu antibiotice etc.). Forța vitală astfel perturbată este cea care produce în organism senzațiile neplăcute și funcțiile anormale pe care le numim boală.”(Samuel Hahnemann)

Individualitatea – Fiecare este diferit

O regulă foarte importantă a Homeopatiei Clasice este aceea că fiecare persoană este unică. Observarea individuală a pacientului este sarcina fundamentală cea mai importantă a homeopatului. Întotdeauna este vorba de o singură persoană, de neconfundat, care este tratată. Ea devine bolnavă în modul ei particular și produce propriile sale simptome. Astfel, remediul potrivit trebuie găsit și nici un altul nu îl poate inlocui. Profilul psihologic trebuie luat în considerare. Grijile, supărarea, pierderile financiare, gelozia, stresul pot cauza boli. Homeopatia vede oamenii ca o unitate între trup, minte și spirit. Nu este posibil să le desparți. Din această cauză, caracterul și dispoziția persoanei joacă un rol foarte important. Tulburările de sănătate avute anterior, boli în familie și alte detalii dau de asemenea, indicii valoroase în găsirea remediului. Medicamentul potrivit pentru fiecare pacient va fi căutat bazându-ne pe cunoștințele noastre și pe capacitatea noastră de a empatiza.

Cum decurge o consultație homeopată? Trebuie să vă așteptați să răspundeți la unele întrebări privitoare la afecțiunea (afecțiunile) dumneavoastră majoră, ca și la unele întrebări personale despre dumneavoastră, obiceiurile, felul dumneavoastră de a fi. Veți fi rugat să descrieți starea dumneavoastră și simptomele pe care le aveți. Este foarte util să descrieți fiecare simptom cu propriile dumneavoastră cuvinte. Astfel, vi s-ar putea pune întrebări de genul: în ce împrejurări aveți acest simptom? Cum îl simțiți? Cu ce îl puteți asemăna? Este ceva care-l ameliorează sau îl înrăutățește? Este ceva ce însoțește acest simptom? Aveți și simptome, senzații neobișnuite sau speciale (deosebite)? De exemplu, o pacientă cu migrene ar putea da următoarele informații adiționale: Când?… când este vreme umedă, ploioasă… Cum mă simt?… simt că îmi ia capul foc… Mi-e mai bine când mă întind în pat, mă masez pe locul dureros și îmi pun ceva cald… Mi-e mai rău după ce mănânc, dacă mă mișc sau când stau în soare. De ce este însoțit?… Am greață și îmi lăcrimează ochii… Simptome deosebite?… Sughit înainte de a începe durerea.

Cum acționează? Se cunoaște că medicamentul homeopatic excită sistemul de apărare al organismului și îl face să îndepărteze el însuși simptomele. Medicamentele homeopatice nu acționează prin masa lor, ci prin prezență. În homeopatie, individualizarea cauzei este indispensabilă. Două persoane cu aceeași boală nu vor primi obligatoriu același tratament. Nu există medicamente care să acționeze automat, în funcție de denumirea bolii. Tratamentul trebuie căutat întotdeauna în funcție de simptomele particulare ale pacientului. Remediile homeopate nu agresează niciodată organismul, ci incită corpul să alunge el însuși și fără pericol simptomele maladiei. Alopatia este terapeutica folosită de medicina oficială, conform căreia medicamentul prescris trebuie să se opună simptomelor bolnavului: de aceea, i se recomandă ANTIbiotice, ANTIdepresive etc. Homeopatia, în schimb, folosește medicamentele conform principiului similitudinii; la pacienții care au folosit tratamente alopate îndelungate, este posibil ca, pe parcursul tratamentului homeopat, să apară mici curățări exterioare (de exemplu – eczeme); în acest caz, nu trebuie întrerupt tratamentul! Curățarea începe de sus în jos, din interior către exterior. În primă fază, simptomele se agravează, se intensifică. Remediul homeopatic acționează asupra vitalității pacientului, stimulând mecanismele de apărare ale organismului. Dacă boala este privită ca un dezechilibru apărut la un anumit nivel al organismului, remediul caută să restabilească acest echilibru pierdut. Vindecarea are loc dinăuntru spre afară, de la organele mai importante către cele mai puțin importante.

Indicații Caracteristic pentru medicamentul homeopatic unitar este faptul că nu prezintă prospect.

Reguli generale de administrare

- granulele nu se ating cu mâna sau cu metal, se administrează din căpăcelul flaconului, sublingual; – medicamentele homeopatice se administrează pe nemâncate sau la distanță de momentul mesei (cu o jumătate de oră înainte sau după masă). Nu se bea, nu se mănâncă și nu se fumează timp de o jumătate de oră după administrare. – ca precauții, în timpul administrării remediului homeopatic se va evita menta (inclusiv pasta de dinți mentolată), camforul și mușețelul, deoarece pot inactiva remediul. Igiena cavității bucale în timpul tratamentului cu medicamente homeopatice se va face cu o pastă de dinți nementolată. – Medicamentele homeopatice sunt lipsite de reacții adverse și contraindicații; – Nu se impune un regim alimentar.

Homeopatia este arta de a vindeca OMUL BOLNAV și nu bolile de care suferă sau organele bolnave. Nu putem vindeca un ficat, un rinichi, o inimă, un uter, un stomac ș.a.m.d., pentru că acestea sunt atât de armonios construite și de logic legate, încât nu pot fi tratate separat, iar homeopatia : VINDECĂ OMUL, CU TOT CEEA CE REPREZINTĂ EL ÎN TOTALITATE ( trup, minte și emoții ).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
atingerea obiectivelor stabilite  |  dislipidemii  |  energia qi  |  pielea umana  |  psihoterapie familie  |  pungi sub ochi  |  screening diabet  |  sfaturi,sugestii   |  shiatsu  |  sistemul nervos central   |  Abcese dentare  |  Absorbant natural  |  Accident vascular cerebral  |  Ace acupunctura   |  Ace chirurgicale  |  Acid hialuronic  |  Acid uric  |  Acupunctura generala  |  Acupunctura meridiane  |  Acupunctura tratamente  |  Administrare eficienta  |  Administrare medicamente  |  Administrare vase  |  Afectiuni ale sistemului nervos  |  Afectiuni cronice tratamente  |  Afectiuni intestin  |  Afectiuni medicale   |  Afectiuni neurologice  |  Afectiuni renale   |  Afectiuni reumatice  |  Alcool alimentar  |  Alergii digestive  |  Alergii medicamente  |  Alimente baza  |  Alimente organice  |  Amigdalite tratament  |  Anihilarea bolii   |  Anxietate tratamente  |  Apa de gura  |  Apa fierbinte  |  Apa masa  |  Aparat rmn  |  Aparatul digestiv  |  Aplica exterior  |  Aplicarea palmelor pe corp  |  Articulatii cap  |  Astm alergic  |  Astrologie medicala  |  Auriculopunctura  |  Baza de tratament  |  Bazin recuperare  |  Boli ale aparatului locomotor  |  Boli ale ficatului  |  Boli cardiace  |  Boli cronice   |  Boli dentare:  |  Boli dermatologice  |  Boli digestive  |  Boli endocrine  |  Boli ginecologice  |  Boli hematologice  |  Boli infectioase  |  Boli intestinale  |  Boli neurologice  |  Boli piele  |  Boli profesionale  |  Boli psihice  |  Boli renale  |  Boli sistem nervos  |  Boli sistem nervos central  |  Boli tiroidiene  |  Boli virale  |  Cabinete consiliere psihoterapie  |  Cabinete psihoterapie  |  Calculi biliari  |  Candida tratament  |  Caracter terapeutic  |  Catalizatoare auto  |  Categorii de produse  |  Ceai copii  |  Ceai infuzie  |  Ceai plante  |  Ceaiuri aromate  |  Ceaiuri din plante medicinale  |  Ceaiuri medicinale  |  Ceaiuri plante  |  Ceaiuri terapeutice  |  Centrale electrice  |  Centrale nucleare  |  Cerc vicios  |  Chimice produse  |  Cicatrice cheloide  |  Circulatia sanguina  |  Citostatice tratamente  |  Clinici medicale  |  Colici intestinale  |  Coloanei vertebrale  |  Comportament antisocial copii  |  Consiliere copii   |  Consiliere psihoterapie copii  |  Consiliere psihoterapie cupluri  |  Consilierea familiei  |  Consultanta nutritionala  |  Consultatii alopate  |  Consultatii medicale  |  Consultatii oncologice  |  Consumului de timp  |  Contine substanta activa   |  Corectie buze botox  |  Corpului fizic   |  Coxartroza tratament  |  Crize de epilepsie  |  Cursul de mecanica   |  Cursuri terapie tsubo  |  Depunerile toxice  |  Detoxifiere  |  Dezechilibre ale organismului  |  Dezintoxicare organism  |  Diabet zaharat  |  Diagnostic sarcina  |  Diagnosticare biorezonanta  |  Diagnosticul si tratamentul bolilor   |  Dieta echilibrata  |  Dinamica sexuala  |  Discopatie cervicala  |  Discromii melanoze vitiligo  |  Dislipidemie tratament  |  Dismenoree tratament  |  Dispozitiv medical   |  Durere cap tratamente  |  Durere postoperatorie  |  Durerea postoperatorie  |  Dureri ale articulatiilor  |  Dureri ale spatelui  |  Dureri de picioare  |  Dureri de stomac  |  Dureri dentare  |  Dureri lombare  |  Dureri musculare  |  Dureri spate  |  Durerile musculare  |  Echilibrarea organismului  |  Eczeme tratamente  |  Edem cerebral  |  Efect regenerant   |  Efect relaxant   |  Efect stimulant  |  Efecte speciale   |  Efecte terapeutice  |  Electrosomatograma  |  Electrozi nivelul pielii  |  Electrozi speciali  |  Elemente legatura  |  Eliminare calculi urinari  |  Eliminarea stresului  |  Energie si bani  |  Entorsa glezna tratament  |  Enurezis nocturn  |  Eruptii cutanate  |  Exercitii gimnastica  |  Extracte naturale  |  Extracte plante  |  Extracte vegetale  |  Fibrom uterin  |  Fizioterapie lombosciatica  |  Flori exotice  |  Flori pentru par  |  Flori uscate  |  Fracturi ortopedice  |  Genetica medicala  |  Gimnastica medicala  |  Glaucom tratament  |  Granulele homeopate   |  Haine de zi  |  Hepatita cronica  |  Hernie disc  |  Herpes tratament  |  Hipertensiune arteriala  |  Hipoacuzie tratament  |  Homeopatie copii  |  Homeopatie tratamente  |  Imbunatatirea starii energetice  |  Impulsuri electromagnetice  |  Infectii cronice  |  Inflamatia urechii  |  Insomnie tratamente  |  Institutul neurologie boli neurovasculare  |  Intestin subtire  |  Intestinul gros  |  Ioni negativi liberi  |  Japoneza shiatsu   |  Japonia   |  Kilogramele in plus  |  Lifting facial  |  Litiaza biliara  |  Magazin flori  |  Magazin plante  |  Manuale auto  |  Masaj al punctelor reflexe   |  Masaj cu apa  |  Masaj de relaxare fizic   |  Masaj limfatic relaxare  |  Masaj medical  |  Masaj recuperare  |  Masaj reflexogen  |  Masaj regional  |  Masaj shiatsu  |  Masaj somatic  |  Masaj spate  |  Masaj vindecare  |  Masajul reflexogen  |  Masajul limfatic   |  Masajul punctelor  |  Masajul reflexogen  |  Masajul somatic  |  Masajul talpilor  |  Mecanica generala  |  Medic homeopat  |  Medicamente alopate   |  Medicamente frecvente  |  Medicamente homeopate  |  Medicamente oncologice  |  Medicamente plante  |  Medicamente raceala si gripa  |  Medicamentele homeopatice  |  Medicina copii  |  Medicina persoanei  |  Medicina alopata   |  Medicina complementara  |  Medicina complementara alternativa  |  Medicina de copii  |  Medicina familie  |  Medicina fizica  |  Medicina fizica balneoclimatologie  |  Medicina generala  |  Medicina interna  |  Medicina japoneza  |  Medicina laboratoare  |  Medicina traditionala chineza  |  Medicina vietii  |  Medicinei complementare  |  Membru inferior  |  Membru superior  |  Meniu adaptat nevoilor   |  Meridiane energetice  |  Metoda de diagnostic   |  Metoda traditionala chineza  |  Metode hormonale  |  Metode terapeutice  |  Microlitiaza renala  |  Miere albine  |  Minute de masaj  |  Mobilitatea articulatiilor  |  Mod de viata  |  Modul de administrare  |  Monezi vechi  |  Monitorizare media  |  Monitorizare si evaluare a rezultatelor  |  Musculaturii corpului  |  Naturiste fitoterapie  |  Nervii spinali   |  Nevroze tratamente  |  Nivelul corpului fizic  |  Nivelul creierului   |  Nivelul de lumina   |  Nivelul energetic  |  Nivelul enzimelor  |  Nivelul mineralelor  |  Nivelul vitaminelor  |  Nu are contraindicatii   |  Nuanta naturala  |  Nutritie  |  Oncologie consultatii  |  Organ afectat  |  Organele corpului  |  Organele hepatice  |  Organizari reuniuni  |  Ou vibrator   |  Pancreatita tratament  |  Paralizii tratamente  |  Parapareza recuperare  |  Parazitoze intestinale  |  Pasta mici  |  Ph acid in corp  |  Piele naturala  |  Pierderile de caldura  |  Plan de recuperare   |  Plante apa  |  Plante aromate  |  Plante aromatice  |  Plante exotice  |  Plante exterior  |  Plante fitoterapie  |  Plante medicinale  |  Plante medicinale si vitamine  |  Plante uscate  |  Plantele medicinale   |  Plantele medicinale si aromatice  |  Planul de tratament  |  Plasa color   |  Principiul similitudinii  |  Probleme dermatologice  |  Probleme digestive  |  Probleme endocrine  |  Probleme hepatice  |  Probleme metabolism  |  Probleme obezitate  |  Probleme relationale  |  Probleme renale  |  Problemele de igiena  |  Problemelor musculare  |  Produse alopate  |  Produse aromoterapie  |  Produse de corp  |  Produse energetice  |  Produse fitoterapeutice  |  Produse lifting   |  Produse naturiste  |  Produse plante medicinale  |  Produse post  |  Produse proaspete  |  Produse si tehnica medicala   |  Produse tratament cancer  |  Produse uscate  |  Produse uz medicinal  |  Produse vegetale  |  Programul zilnic  |  Propria personalitate  |  Psihoterapia cuplu  |  Psihoterapia familie  |  Psihoterapie copii  |  Psihoterapie grup  |  Psihoterapie individuala copii  |  Psoriazis tratamente  |  Puncte acupunctura  |  Puncte de acupunctura  |  Puncte energetice acupunctura  |  Radioterapie  |  Raze electromagnetice  |  Reactivitatea bolnavului la tratament  |  Reactivitatea organismului  |  Recuperare medicala  |  Reducerea ridurilor  |  Reducerea vergeturilor   |  Reflexologie masaj zone reflexogene  |  Relaxare orientala  |  Relaxare, energizare  |  Relaxarea mentala  |  Remedii homeopate  |  Remedii naturale  |  Remediile naturale  |  Remediile terapeutice  |  Remediul homeopatic  |  Resurse umane   |  Reuniuni organizari  |  Rezultate 24 de ore  |  Riduri expresie tratamente  |  Riduri faciale  |  Rmn analize  |  Rmn cerebral  |  Rol curativ  |  Rol esential  |  RoĹŁi dinĹŁate   |  Sanatate plante culturi agricole  |  Sanatate sexuala  |  Secreta substanta  |  Secretia de hormoni   |  Sedinta de masaj  |  Sedinta masaj  |  Servicii comunicare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii medicale  |  Shiatsu masaj  |  Sida tratamente  |  Sinuzita tratament  |  Sistem nervos central  |  Sistem terapeutic   |  Sisteme monitorizare   |  Sisteme de monitorizare   |  Sisteme monitorizare  |  Sisteme pat  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul nervos  |  Sistemul nervos central  |  Sistemul nervos vegetativ  |  Spasmele musculare  |  Stare de relaxare generala  |  Stare de sanatate mentala  |  Stare generala sanatate  |  Starea de echilibru a organismului  |  Starea pacientului   |  Starea sanatatii pacientului  |  Starea sistemului nervos  |  Stea de mare  |  Sterilitate tratamente  |  Stil modern  |  Stimularea sistemului imunitar  |  Stimularea sistemului nervos  |  Stres fizic  |  Stresul cotidian  |  Stresului cotidian  |  Structurile faciale  |  Substante chimice   |  Substantele chimice  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de manipulare  |  Tehnici refacere  |  Tehnici relaxare  |  Temperatura camerei  |  Temperatura ulei  |  Teoria meridianelor energetice  |  Terapia durerii  |  Terapia infertilitatii endocrine  |  Terapia ornish  |  Terapie caldura  |  Terapie cu lumina  |  Terapii articulare   |  Terapii complementare  |  Terapii energetice  |  Terapii naturale  |  Terapii plante medicinale  |  Teste aptitudini  |  Teste creativitate  |  Teste memorie  |  Teste personalitate  |  Timpul somnului  |  Tinctura plante medicinale  |  Tipuri de masaj  |  Toata suprafata  |  Tonusul muscular  |  Tratament acnee  |  Tratament al parazitozelor intestinale  |  Tratament botox  |  Tratament complementar   |  Tratament cosmetic  |  Tratament cosmetic complet  |  Tratament cosmetic facial   |  Tratament cu medicamente  |  Tratament detoxifiere  |  Tratament dezechilibre energetice  |  Tratament dureri dentare  |  Tratament facial  |  Tratament hernie disc  |  Tratament infertilitate  |  Tratament migrene  |  Tratament naturist  |  Tratament nefarmacologic diabet zaharat  |  Tratament otite  |  Tratament picioare reci  |  Tratament poliartrita reumatoida  |  Tratament riduri  |  Tratament tensiuni musculare  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente alternative  |  Tratamente apa  |  Tratamente colon iritabil  |  Tratamente copii  |  Tratamente dentare  |  Tratamente energetice  |  Tratamente gastrita  |  Tratamente hemoroizi  |  Tratamente homeopate  |  Tratamente homeopate copii  |  Tratamente homeopatice  |  Tratamente interior auto  |  Tratamente naturiste  |  Tratamente par  |  Tratamente pareze  |  Tratamente pentru par  |  Tratamente plante  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente psoriazis  |  Tratamente relaxare  |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul bolilor endocrine  |  Tratamentul decolteului  |  Tratamentul fara durere   |  Tratamentul homeopat   |  Tratamentul homeopatic   |  Tratamentul infertilitatii cuplului  |  Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic  |  Tratamentul sida  |  Tratarea bolilor inima  |  Tratarea bolilor pielii   |  Tratarea bolilor rinichi  |  Tratarea ridurilor  |  Tratarea vergeturilor  |  Tulburari de echilibru  |  Tulburari de vedere  |  Tulburari echilibru  |  Tulburari metabolism  |  Tulburari psihice  |  Tulburarile de echilibru  |  Tumora la ficat  |  Tumora la vezica  |  Ulcer gastric si duodenal  |  Ulcer gastroduodenal  |  Ulei masaj  |  Ulei mecanisme fine  |  Ulei plante  |  Ulei terapeutic  |  Uleiuri aromoterapie  |  Uleiuri par  |  Uleiuri plante  |  Uleiuri terapeutice  |  Uleiuri vegetale  |  Uleiuri volatile  |  Urticarii tratament  |  Vase flori  |  Vezica biliara  |  Vezica urinara  |  Viata de cuplu  |  Vin vechi  |  Vindecare  |  Vindecare tesuturilor   |  Vindecare acnee terapii  |  Vindecarea organismului  |  Vindecarea prin contact  |  Vitamine aminoacizi minerale  |  Vitamine copii  |  Vitamine memorie  |  Vitamine pentru copii  |  Vitiligo tratament  |  Zona dureroasa  |  Zona ochilor  |  Zonele dureroase   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.