Kotys Design & Events - Fete masa, drapaje cort, huse pentru scaune, esarfe decorative, servete , naproane, Slatina / Olt Afisari: 3693
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Agentii organizare nunti-servicii complete Vizitatori: 1672
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Ionascu, Nr.1, corp A, parter (intrarea prin curte) , Slatina, judetul Olt
-------------------------
Phone: Telefon
  0766900888; 0770971996
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fabricadehuse.ro
  site: www.fabricadehuse.ro
  facebook: fabricadehuse/

 
Kotys Design & Events - detalii firma  
Detalii  video  

Suntem designeri, stilisti, inovatori, stabilind trenduri noi in materie de articole textile pentru evenimente. Suntem o echipa talentata de profesionisti cu experienta în industria textilelor HORECA, aflati în misiunea de a deveni experti de top în designul si productia de articole textile pentru casa si  restaurante. Suntem "zugravi"de evenimente reusite!

De ce suntem unici? De la conceptie la executie, aducem la viata propriile noastre modele. Avem o echipa de stilisti care scormonesc in cautarea tesaturilor optime pentru a livra produse de neegalat. Ne straduim sa gasim solutiile , in functie de bugetul alocat, pentru a da culoare, stralucire si acel "Je ne sais quoi" (pe care-l cauti de ceva vreme)!  

Cautam si stabilim tendinte - o reputatie la care am muncit din greu sa o câstigam si pe care ne straduim continuu sa o mentinem.

 

Fabrica de huse (Kotys Design & EventsSRL©) nu este pur si simplu un magazin; suntem un brand si un stil de viata.

Fie ca iubesti decorul rustic - traditionalshabby chic, modern ori nu ai niciun stil :) in magaziul nostru virtual vei gasi sute de produse in zeci de dimensiuni si culori, din care cu siguranta cel putin un produs va fi pe placul tau. Te asteptam sa vizitezi magazinul on-line cu articole textile destinate casei, restaurantului sau agentiei tale de evenimente.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video