KADRA - Automatizare usi, porti, ferestre, parcari publice, Bucuresti Afisari: 272
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 541
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Dudesti-Pantelimon, Nr. 42, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0737975305; 0216272300
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@kadra.ro
  site: kadra.ro

 
Kadra - detalii firma  
Detalii  video  

În viata fiecarei organizatii, vine un moment al maturizarii, al asezarii pe bazele solide ale experientei acumulate, al evolutiei. În urma unui consistent proces de analiza, dupa 25 de ani de existenta, Aluterm Group se reinventeaza, profesionalizându-si afacerea în cele mai mici amanunte si îsi schimba cu aceasta ocazie, identitatea vizuala.

Totul a pornit de la niste întrebari. Cine suntem noi azi? Suntem ceea ce conservam sau suntem schimbarea de-a lungul timpului? Ce ne asigura omogenitatea? Si mai ales, cum putem valorifica experienta acumulata pentru a amplifica impactul nostru în piata de acum încolo? Am realizat ceea ce stiam deja: ca timp înseamna transformare. Transformarea e valabila atât pentru oameni cât si pentru companii. E semn de viata, de sanatate, pentru orice organism/organizatie. E inevitabila. Iar atunci când e ghidata de un plan, transformarea înseamna evolutie.

Am început în anul 1993, în Cluj-Napoca, motivati de dorinta schimbarii si de încrederea în tehnologiile de acces dezvoltate în Europa de Vest. 25 de ani mai târziu, dupa sute de proiecte finalizate si mii de lectii învatate, suntem în continuare cei care aduc în România inovatia în sistemele automate de acces, fie ca este vorba de solutiile de automatizare a usilor si portilor, de sistemele de management al parcarilor sau sistemelor automate de evacuare a fumului.

Acum e timpul sa ne aducem numele la nivelul renumelui. Aluterm Group de ieri devine azi KADRA. Access Engineering.

Obiectivul remodelarii companiei este acela de a va oferi dvs., partenerul nostru, o solutie integrata în ariile în care ne-am specializat, fara însa a pierde beneficiile serviciilor noastre specializate în fiecare domeniu de aplicare. Astfel, cele trei divizii ale companiei: Siatec, Parkomatic si Makroplast se transforma în linii de business si vor fi integrate ca solutii complementare în orice aplicatie din domeniul constructiilor civile si industriale.

KADRA este începând de astazi, cupola sub care adunam cele mai inovatoare solutii de inginerie de acces, o echipa de profesionisti care au îmbratisat viziunea noastra antreprenoriala, si 25 de ani de experienta.

Puteti conta pe noi! Împreuna vom reconfigura frontierele urbane.

Radu Opris

Cofondator

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video