IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
SER INTIM CU ULEI DE ARGAN SI AVOCADO DR TEMT Pret: 130,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL: 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

SERUL INTIM CU ULEI DE ARGAN SI ULEI DE AVOCADO DR TEMT este un ulei recomandat pentru toate tipurile de piele, pentru zonele intime ale corpului.

SERUL INTIM CU ULEI DE ARGAN SI ULEI DE AVOCADO DR TEMT este foarte bogat in uleiuri esentiale, care au un numar foarte mare de utilizari benefice pentru piele conferind un parfum incantator zonelor intime ale corpului.

SERUL INTIM CU ULEI DE ARGAN SI ULEI DE AVOCADO DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

ULEI DE ARGAN: amelioreaza psoriazisul, incetineste procesul de imbatranire a pielii, imbunatateste continutul de umiditate si de intinerire activa celulara.

ULEI DE AVOCADO: contine vitamina A (protejeaza epiteliul, si previne formarea de celule moarte), vitamina B (trateaza seboreea si lupta impotriva productiei excesive de sebum, de asemenea are un efect exfoliant pe piele), vitamina C (stimuleaza productia naturala de colagen din piele, de elastina si acid hialuronic), vitamina D (stimuleaza cresterea celulara) si vitamina E (cunoscuta pentru rolul antioxidant si de hidratare a pielii).

ULEI DE MIGDALE DULCI: este un ulei foarte hranitor, usor absorbit de piele, recomandat pentru toate tipurile de ten, combate inflamatiile, iritatiile si pruritul, contribuie la hidratarea si mentinerea supletii pielii. Foarte bogat in acizi grasi esentiali este recunoscut pentru redarea stralucirii naturale si aspectului tineresc al tenului. De asemenea este recunoscut pentru proprietatile sale emoliente, prevenirea imbatranirii tenului, reducerea ridurilor si combaterea cearcanelor.

VITAMINA A PALMITATE: utilizata ca antioxidant, stimuleaza productia proprie de colagen, patrunde profund in derm, protejeaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor pielii, de asemenea contribuie la formarea de celule noi ale pielii. Vitamina A Palmitate va ajuta sa va pastrati pielea moale si sanatoasa.

EXTRACT DIN FRUNZE DE CRESSON: cu agentul activ spilanthol creson Para netezeste pielea si o face mai moale. Extractul de apa din flori si frunze din aceasta planta reduce ridurile pielii.

GRANADA: cu estrogeni pe baza de plante, are un efect antiinflamator si intarzie mbatranirea pielii.

EXTRACT DE MUGURI DIN PLANTE: hidrateaza si catifeleaza pielea.

MOD DE UTILIZARE: SERUL INTIM CU ULEI DE ARGAN SI ULEI DE AVOCADO DR TEMT se aplica ori de cate ori este nevoie in zonele intime.

MOD DE AMBALARE: 30 ML - 130 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL: 0748198568.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video