IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
LAPTE DEMACHIANT TEN SENSIBIL CU SERICINA DR TEMT Pret: 96,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

GAMA PROFESIONALA PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SENSITIVE SILK DR TEMT ESTE RECOMANDATA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN, IN SPECIAL PENTRU TENUL NORMAL SENSIBIL SI CEL USCAT.

LAPTELE DEMACHIANT PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI ULEI DE MIGDALE DULCI SENSITIVE SILK DR TEMT este produsul ideal pentru a indeparta intr-un mod delicat impuritatile din piele special conceput pentru pielea sensibila si care nu contine alcool, fiind o emulsie de ulei in apa. Este un demachiant profesional bogat in extracte si uleiuri din plante, special conceput pentru tenul sensibil, alergic si cel uscat.

LAPTELE DEMACHIANT PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI ULEI DE MIGDALE DULCI SENSITIVE SILK DR TEMT este foarte bogat in ingrediente active, cu puternice proprietati de calmare si protejare a tenului sensibil. Datorita uleiului de migdale se asigura nivelul optim de hidratare si hranire a pielii iar continutul de sericina lasa pielea neteda si matasoasa.

LAPTE DEMACHIANT PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI ULEI DE MIGDALE DULCI SENSITIVE SILK DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

SERICINA: este o proteina extrasa din cocoloasa viermilor de matase cu rol antioxidant si de protectie impotriva tumorilor la nivelul pielii, reduce stresul oxidativ si iritatiile acesteia, creeaza o hidratare de protectie, un film antirid pe suprafata pielii, confera un sentiment imediat, de lunga durata, de neted si catifelat.

ULEI DE MIGDALE DULCI: este un ulei deosebit de hranitor, usor absorbit de piele, recomandat pentru toate tipurile de ten, combate inflamatiile, iritatiile si pruritul, contribuie la hidratarea si mentinerea supletii pielii. Foarte bogat in acizi grasi esentiali este recunoscut pentru redarea stralucirii naturale si aspectului tineresc al tenului. De asemenea este recunoscut pentru proprietatile sale emoliente, prevenirea imbatranirii tenului, reducerea ridurilor si combaterea cearcanelor.

EXTRACT DE GINGKO BILOBA: stimuleaza circulatia sanguina, marind oxigenarea celulara; descongestioneaza tesuturile, reface si tonifica pielea degradata.

ULEI DIN GERMENI DE PORUMB: este recunoscut pentru continutul foarte bogat in acizi grasi esentiali, un adevarat balsam pentru piele, hraneste pelea si neutralizeaza radicalii liberi, reduce roseata pielii. Foarte bogat in vitamina E, minerale si zinc este apreciat pentru proprietatile sale antioxidante si pentru stimularea de celule noi in piele.

ULEI DE SOFRANAS: un ulei foarte bogat in acizi organici si vitamina E, cu puternice proprietati antioxidante; incetineste procesul de imbatranire a pielii, hraneste si protejeaza pielea.

MOD DE UTILIZARE: LAPTELE DEMACHIANT PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI ULEI DE MIGDALE DULCI SENSITIVE SILK DR TEMT este un produs cosmetic profesional recomandat in tratamentele cosmetice profesionale pentru tenul sensibil si cel alergic, atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica la inceputul tratamentului cosmetic impreuna cu celelalte produse conform SCHEMEI DE TRATAMENT A LINIEI PENTRU TEN SENSIBIL SENSITIVE SILK DR TEMT.

Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta poate fi aplicat dimineata si seara sau ori de cate ori este nevoie, in cantitate mica pe fata, gat si decolteu, masandu-se usor, dupa care se clateste cu apa calduta.

MOD DE AMBALARE: 200 ML - 96 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (24)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18] [Image #19] [Image #20] [Image #21] [Image #22] [Image #23] [Image #24]
Prezentare video