IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
CREMA TEN SENSIBIL CU SERICINA DE ZI DR TEMT Pret: 99,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

GAMA PROFESIONALA PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SENSITIVE SILK DR TEMT ESTE RECOMANDATA PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN, IN SPECIAL PENTRU TENUL NORMAL SENSIBIL SI CEL USCAT.

CREMA PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI GALBENELE SENSITIVE SILK DE ZI DR TEMT este o crema de zi profesionala, delicata, ideala pentru a hidrata, a revigora si a proteja pielea de efectele nocive ale razelor solare.

CREMA PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI GALBENELE SENSITIVE SILK DE ZI DR TEMT este special conceputa pentru tenul sensibil, alergic si cel uscat; calmeaza pielea si o protejeaza impotriva radicalilor liberi.

CREMA PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI GALBENELE SENSITIVE SILK DE ZI DR TEMT este foarte bogata in ingrediente active, cu puternice proprietati de calmare si tonifiere a tenului sensibil. Continutul de sericina lasa pielea neteda si matasoasa.

INGREDIENTE PRINCIPALE:

SERICINA: un ingredient premium, deosebit de valoros si foarte scump utilizat in cosmeticele de lux; este o proteina naturala extrasa din cocoloasa viermilor de matase cu rol antioxidant si de protectie impotriva tumorilor la nivelul pielii, reduce stresul oxidativ si iritatiile acesteia, creeaza o hidratare de protectie, un film antirid pe suprafata pielii, confera un sentiment imediat, de lunga durata, de neted si catifelat.

EXTRACT DE GALBENELE: foarte eficient in tratarea infectiilor, inflamatiilor si leziunilor pielii, are o actiune antiseptica, cicatrizanta si antiinflamatoare, ajuta la recapatarea pigmentatiei normale, ajuta la vindecarea rapida, reduce senzatia de durere si usturime in cazul arsurilor solare si altor afectiuni ale pielii.

EXTRACT GINKGO BILOBA: este un ingredient cosmetic excelent pentru piele, cu proprietati antirid, antiimbatranire, de ingrijire si de intinerire a pielii, in special pentru ca stimuleaza formarea fibroblastelor si a colagenului, ambele necesare unui ten neted, tanar si sanatos; stimuleaza circulatia sanguina, marind oxigenarea celulara; descongestioneaza tesuturile, reface si tonifica pielea degradata.

VITAMINA E: un puternic antioxidant si protector al pielii, foarte eficienta in lupta impotriva radicalilor liberi; reduce si previne aparitia liniilor fine si a ridurilor; previne si trateaza arsurile solare; foarte eficienta in tratamentul unor afectiuni si boli de piele, cicatricilor, petelor cauzate de varsta, cancerului de piele, reduce aparitia vergeturilor.

DIOXID DE TITAN: are proprietati antiseptice si astringente este utilizat in cosmetica si ca agent de protectie solara si agent de ingrosare. Cremele solare concepute pentru copii sau persoane cu piele sensibila se bazeaza adesea pe dioxid de titan si oxid de zinc datorita proprietatilor acestora de a proteja pielea de efectul nociv al radiatiilor ultraviolete.

PANTHENOL: calmeaza si hidrateaza pielea.

ALANTOINA: calmanta, hidratanta si revitalizanta pentru piele.

GLICERINA: un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.

MOD DE UTILIZARE: CREMA PENTRU TEN SENSIBIL CU SERICINA SI GALBENELE SENSITIVE SILK DE ZI DR TEMT este un produs cosmetic profesional recomandat in tratamentele cosmetice profesionale pentru tenul sensibil si cel alergic, atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica la sfarsitul tratamentului cosmetic, impreuna cu celelalte produse conform SCHEMEI DE TRATAMENT A LINIEI PENTRU TEN SENSIBIL SENSITIVE SILK DR TEMT.

Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta poate fi aplicata dimineata si seara sau ori de cate ori este nevoie, in cantitate mica pe fata, gat si decolteu, masandu-se usor cu miscari circulare, pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE: 50 ML - 99 RON; 250 ML - 182 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (24)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18] [Image #19] [Image #20] [Image #21] [Image #22] [Image #23] [Image #24]
Prezentare video