IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
ULEI DE MASAJ ANTICUPEROZA CU AZULENA DR TEMT Pret: 86,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL: 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

ULEIUL DE MASAJ ANTICUPEROZA TEN ALERGIC SI SENSIBIL CU AZULENA DR TEMT este recomandat pentru toate tipurile de ten, in special pentru pentru pielea alergica, normala, sensibila, predispusa la rozacee si cuperoza, deteriorata si iritata ca urmare a expunerii la soare.

ULEIUL DE MASAJ ANTICUPEROZA TEN ALERGIC SI SENSIBIL CU AZULENA DR TEMT are ca principale ingrediente active: 

AZULENA: un ulei volatil obtinut prin distilare la abur din musetel, avand culoarea albastra, specifica cerului senin dintr-o zi insorita.

Musetelul contine o mare varietate de elemente active cu rol antiinflamator si antioxidant semnificativ fiind folosit inca din antichitate pentru calitatile sale revigorante. Musetelul este lipsit de de toxicitate, fiind recomandat in compozitia produselor cosmetice pentru pielea sensibila a copiilor. Azulena are proprietati antiinflamatorii, linistitoare, bacteriostatice si bactericide, trateaza acneea, rozaceea, ajuta la vindecarea ranilor si fragilitatii capilare, regenereaza pielea.

ULEI DE PARAFINA: optimizeaza nivelul de hidratare al pielii.  CETIOL V: ulei benefic pielii cu rol emolient si hidratant, un produs des folosit in cosmeticele pentru masaj.

ULEIUL DE MASAJ ANTICUPEROZA TEN ALERGIC SI SENSIBIL CU AZULENA DR TEMT se poate folosi atat pentru masajul fetei si gatului dar si pentru intreg corpul, este calmant si hranitor, da pielii un aspect neted, amelioreaza simptomele acneii si a altor infectii cutanate, linisteste si catifeleaza pielea. Pentru a spori efectul acestui ulei, se recomanda utilizarea uleiului impreuna cu cu celelalte produse din gama : tonifiantul cu azulena, demachiantul cu azulena, masca cu azulena, crema cu azulena de la DR TEMT. Pe langa uleiul esential de musetel aceasta crema contine si o serie de alte extracte vegetale cu efecte puternice de calmare si linistire a pielii.

MOD DE UTILIZARE: ULEIUL DE MASAJ ANTICUPEROZA TEN ALERGIC SI SENSIBIL CU AZULENA DR TEMT este un ulei de masaj profesional recomandat a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale si in sedintele de masaj in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica la sfarsitul tratamentului cosmetic dupa folosirea demachiantului cu azulena, tonifiantului cu azulena si a mastii cu azulena sau in cadrul sedintei de masaj pe sectiunea dorita a corpului. Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta poate fi aplicat ziua pe fata, gat si decolteu sau pe corp in strat subtire masandu-se cu miscari circulare pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE: 250 ML - 86 RON; 1000 ML - 243 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL: 0748198568.

 
Galerie foto (24)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18] [Image #19] [Image #20] [Image #21] [Image #22] [Image #23] [Image #24]
Prezentare video