IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
TONIFIANT CU PLANTE REGENERANT PENTRU TEN DR TEMT Pret: 62,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

PRIN COMBINATIA UNICA A EXTRACTULUI DE MUSETEL, EXTRACTULUI DE ROZMARIN, EXTRACTULUI DE OKRA, EXTRACTULUI DE VIOLETE, EXTRACTULUI DE CLOROFILA, ULEIULUI DIN GERMENI DE GRAU SI ULEIULUI DE MIGDALE GAMA HERBAL A LABORATOARELOR DR TEMT TONIFICA PIELEA, ECHILIBREAZA NIVELUL DE SEBUM, IMBUNATATESTE CIRCULATIA CAPILARA SI AJUTA LA REGENERAREA CELULARA, HRANESTE PIELEA SI O TONIFICA, O INTINERESTE OFERINDU-I FERMITATE.

TONIFIANTUL CU PLANTE REGENERANT PENTRU TEN DR TEMT este special conceput pentru tenul mixt, curata foarte bine machiajul si impuritatile, tonifica pielea dupa demachiere, nu modifica PH-ul natural al pielii si structura acizilor acesteia, are proprietati calmante, antiseptice fiind ideal pentru pielea cu impuritati si pori dilatati. Pentru a spori efectul acestui produs, se recomanda utilizarea tonifiantului cu celelate produse din gama HERBAL.

Prin continutul foarte divers de ingrediente active, TONIFIANTUL CU PLANTE REGENERANT PENTRU TEN DR TEMT este deosebit de linistitor pentru piele, are efecte puternice de curatare, netezeste pielea si inchide porii.

Gama cu extracte din plante HERBAL a Laboratoarelor DR TEMT este recomandata pentru toate tipurile de ten, fiind ideala pentru tenul mixt, tenul cu impuritati si pori dilatati.

TONIFIANT CU PLANTE REGENERANT PENTRU TEN DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

MUSETEL: calmant, antiinflamator.

SALVIE: astringenta, antitranspiratie pentru tenul cu pori dilatati.

SUNATOARE: imbunatateste circulatia sanguina.

COADA SORICELULUI: regeneratoare, actioneaza impotriva impuritatilor si regleaza continutul de sebum al tenului gras.

OKRA: actioneaza impotriva pielii inflamate si crapate.

ALCOOL: curata in profuzime, recomandat pentru tenul gras.

EXTRACT DE ALUN SALBATIC: astringent.

GLICERINA: imbunatateste nivelul de hidratare al pielii, aceasta devenind mai catifelata.

CLOROFILA: pentru regenerarea texturii pielii, antiseptica, cu proprietati odorizante si stabilizatoare.

EXTRAPON 1 SPECIAL: este format din 5 agenti activi: Musetel (calmant, antiinflamator), salvie (astringent, inchide porii deschisi), hypericum (imbunatateste circulatia sangelui), coada soricelului (actioneaza impotriva impuritatilor si a pielii grase), gulie ( actioneaza impotriva iritatiilor).

MOD DE UTILIZARE: TONIFIANTUL CU PLANTE REGENERANT PENTRU TEN DR TEMT este un produs profesional recomandat a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica la inceputul tratamentului cosmetic dupa demachiere cu laptele demachiant, apoi utilizati masca si crema cu extracte din plante.

Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta se aplica dupa demachiere, dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu cu ajutorul unei dischete cosmetice avand rol de curatare, linistire a pielii si tonifiere.

MOD DE AMBALARE: 250 ML - 62 RON ; 1000 ML - 198 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (24)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18] [Image #19] [Image #20] [Image #21] [Image #22] [Image #23] [Image #24]
Prezentare video