IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
SET COSMETICE ANTIRID EFFECTIVE PLUS DR TEMT Pret: 520,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Gama EFFECTIVE PLUS creata de LABORATOARELE DR TEMT este recomandata pentru toate tipurile de ten, cu o concentratie foarte ridicata de ingrediente active fiind ideala ca TRATAMENT INTENSIV ANTIRID. Datorita continutului ridicat de acid hialuronic, se produce o hidratare profunda, ridurile de reduc substantial.

TESTELE CLINICE ALE ACESTOR PRODUSE AU DEMONSTRAT REZULTATE EXCELENTE.

SET COSMETICE TRATAMENT INTENSIV ANTIRID EFFECTIVE PLUS DR TEMT contine trei produse de baza pentru un tratament profesional intensiv antirid, antiimbatranire, respectiv CREMA INTENSIVA ANTIRID, ANTIIMBATRANIRE recomandata a se utiliza dimineata si seara in strat subtire, SERUL INTENSIV ANTIRID, ANTIIMBATRANIRE EFFECTIVE PLUS recomandat seara, cu o jumatate de ora inainte de culcare si FIOLELE INTENSIVE ANTIRID, ANTIIMBATRANIRE EFFECTIVE PLUS care se utilizeaza 5 zile, cate o fiola in fiecare zi dupa care 1 fiola la 3 zile.  Tenul isi va recapata aspectul neted, proaspat si intinerit, textura pielii devenind clar mai neteda, elastica si stalucitoare.

SET COSMETICE TRATAMENT INTENSIV ANTIRID EFFECTIVE PLUS DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

EXTRACT DE FLOARE DE COLT: extractul de floare de colt ajuta la productia proprie de colagen si acid hialuronic, care sunt foarte importante pentru pielea sanatoasa si ingrijita. Detine proprietati antiseptice, prin continutul sau de bioflavonoide contribuie la consolidarea vaselor de sange, neutralizeaza radicalii liberi, lupta cu oxizii implicati in procesele de imbatranire a pielii .

ACID HIALURONIC: este o componenta organica care se gaseste in fiecare tesut si care asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Un continut optim de acid hialuronic in tesuturi duce la o piele mai fina, mai elastica, cu un aspect tineresc.

Acidul hialuronic formeaza o bariera naturala de protectie a pielii actionand in acelasi timp, in profunzime si la nivelul tesuturilor, fiind considerat cel mai bun factor de hidratare naturala a pielii.

Acidul hialuronic este responsabil pentru rezistenta, supletea, elasticitatea, tonicitatea si netezirea pielii. Studiile clinice au demonstrat ca procentul de acid hialuronic din epiderma scade odata cu varsta, de aceea este indicat sa utilizam produse cosmetice care contin acest ingredient pentru a stopa imbatranirea prematura a pielii si deshidratarea acesteia, aparitia ridurilor si a degradarii pielii.

Acidul hialuronic are efecte extraordinare in netezirea si umplerea ridurilor, vindecarea mai rapida a ranilor, cicatricilor si imperfectiunilor pielii.

EXTRACT DE FRUNZE DE MASLIN: un ingredient nou, cu proprietati antibacteriene, reduce stresul oxidativ. Stresul oxidativ este supraacumularea de peroxid de hidrogen in piele, substanta secretata de fiecare dintre noi ca urmare a proceselor biologice normale. Prin proprietatile antioxidante, extractul de frunze de maslin previne generarea radicalilor liberi responsabili pentru degradarea melanocitelor (celule pigmentare) sanatoase.

COMPLEX DE TRIPEPTIDE: faciliteaza contractia musculara si netezeste suprafata pielii. Profunzimea liniilor fine este redusa cu 52%. Rugozitatea pielii este clar redusa.

UNT DE SHEA: provine din fructul si pulpa nucilor arborilor de unt. Are proprietati calmante si protectoare. Untul de Shea este cu usurinta absorbit in piele si regleaza cantitatea de apa continuta de piele.

PALMITOIL PENTAPEPTIDE: factor major in sinteza de colagen a pielii. Ajusteaza in mod corect pentru fiecare zona deficitul de colagen lasand pielea hidratata si matasoasa. Un studiu a demonstrat ca dupa 2 luni de tratament s-a constatat o imbunatatire semnificativa a structurii celulare, elasticitatii, tonusului si aspectului pielii.

SET COSMETICE TRATAMENT INTENSIV ANTIRID EFFECTIVE PLUS DR TEMT - MOD DE UTILIZARE: Conform indicatiilor fiecarui produs din set. SETUL CONTINE: CREMA EFFECTIVE PLUS, 50 ML, SER EFFECTIVE PLUS 30 ML SI FIOLE EFFECTIVE PLUS 10 X 2 ML.

Produsul poate fi si un cadou deosebit pentru cei dragi in diverse ocazii.

PRET: 520 RON. LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (12)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12]
Prezentare video