IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
SER ANTIRID INTENSIV EFFECTIVE PLUS DR TEMT Pret: 229,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

SERUL ANTIRID TRATAMENT INTENSIV ANTI AGING EFFECTIVE PLUS DR TEMT este un ser profesional concentrat pentru fata si corp, care confera pielii o hidratare intensa, fermitate si elasticitate. Cele 7 ingrediente il recomanda ca un tratament antirid, antiimbatranire, intensiv pentru fata si corp. Textura pielii devine clar mai neteda, mai proaspata, mai sanatoasa, pielea isi recapata elasticitatea si aspectul ridurilor este vizibil imbunatatit.

SERUL ANTIRID TRATAMENT INTENSIV ANTI AGING EFFECTIVE PLUS DR TEMT este un ser intensiv anti aging de fata si corp recomandat pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul matur si cel uscat.

SERUL ANTIRID TRATAMENT INTENSIV ANTI AGING EFFECTIVE PLUS DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

EXTRACT DE FLOARE DE COLT: promoveaza sinteza naturala de colagen si acid hialuronic, componente esentiale pentru o piele sanatoasa si elastica, detine proprietati antiseptice.

EXTRACT DIN FRUNZE DE MASLIN: un ingredient deosebit de nutritiv, protejeaza pielea si actioneaza impotriva ridurilor, are actiune emolienta si de netezire a pielii.

ACID HIALURONIC: formeaza o bariera naturala de protectie a pielii si este, prin urmare responsabil in mare parte de elasticitatea pielii.

COMPLEX DE TRIPEPTIDE: faciliteaza contractia musculara si netezeste suprafata pielii. Profunzimea liniilor fine este redusa cu 52%. Rugozitatea pielii este clar redusa.

UNT DE SHEA: provine din fructul si pulpa nucilor arborilor de unt. Are proprietati calmante si protectoare. Untul de Shea este cu usurinta absorbit in piele si regleaza cantitatea de apa continuta de piele.

PALMITOYL PENTAPEPTIDE: factor major în sinteza de colagen a pielii. Ajusteaza în mod corect pentru fiecare zonã deficitul de colagen lasand pielea hidratata si matasoasa. Un studiu a demonstrat ca dupa 2 luni de tratament s-a constatat o imbunatatire semnificativa a structurii celulare, elasticitatii, tonusului si aspectului pielii.

SERUL ANTIRID TRATAMENT INTENSIV ANTI AGING EFFECTIVE PLUS DR TEMT este un ser de fata si corp profesional recomandat a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale antirid, antiimbatranire, in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica in timpul tratamentului cosmetic odata cu celelalte produse din gama: Fiolele EFFECTIVE PLUS si Crema EFFECTIVE PLUS DR TEMT. Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta se aplica dimineata, pe fata, gat si decolteu sau pe corp, dupa curatarea pielii, in strat fin, si se maseaza cu miscari circulare pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE: 60 ML - 229 RON, 250 ML - 410 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (11)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11]
Prezentare video