IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
CREMA ANTIRID INTENSIVA EFFECTIVE PLUS DR TEMT Pret: 186,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

CREMA ANTIRID TRATAMENT INTENSIV EFFECTIVE PLUS DR TEMT are o concentratie ridicata de ingrediente active fiind recomandata ca tratament intensiv pentru hidratare, antirid, regenerare si refacerea structurii celulare a pielii.

Cele sapte ingrediente active ale acestei creme se completeaza reciproc foarte bine, cu rezultate deosebite asupra tenului. Ridurile fine sunt reduse intr-un timp scurt, pielea capata un aspect tineresc prin recapatarea elasticitatii si hidratarii. Acidul hialuronic formeaza o bariera naturala de protectie a pielii si este, prin urmare responsabil in mare parte de elasticitatea pielii, actioneaza ca un magnet de umiditate, ajuta pielea sa se hidrateze din interior.

CREMA ANTIRID TRATAMENT INTENSIV EFFECTIVE PLUS DR TEMT este o crema recomandata pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul matur si cel uscat.

CREMA ANTIRID TRATAMENT INTENSIV EFFECTIVE PLUS DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

ACID HIALURONIC: este responsabil pentru rezistenta, supletea, elasticitatea, tonicitatea si netezirea pielii. Studiile clinice au demonstrat ca procentul de acid hialuronic din epiderma scade odata cu varsta, de aceea este indicat sa utilizam produse cosmetice care contin acest ingredient pentru a stopa imbatranirea prematura a pielii si deshidratarea acesteia, aparitia ridurilor si a degradarii pielii. Acidul hialuronic are efecte extraordinare in netezirea si umplerea ridurilor, vindecarea mai rapida a ranilor, cicatricilor si imperfectiunilor pielii.

EXTRACT DE FLOARE DE COLT: promoveaza sinteza naturala de colagen si acid hialuronic, componente esentiale pentru o piele sãnatoasa si elastica, detine proprietati antiseptice.

EXTRACT DIN FRUNZE DE MASLIN: un ingredient deosebit de nutritiv, protejeaza pielea si actioneaza impotriva ridurilor, are actiune emolienta si de netezire a pielii.

COMPLEX DE TRIPEPTIDE: faciliteaza contractia musculara si netezeste suprafata pielii. Profunzimea liniilor fine este redusa cu 52%. Rugozitatea pielii este clar redusa.

UNT DE SHEA: provine din fructul si pulpa nucilor arborilor de unt. Are proprietati calmante si protectoare. Untul de shea este cu usurinta absorbit in piele si regleaza cantitatea de apa continuta de piele.

PALMITOYL PENTAPEPTIDE: factor major în sinteza de colagen a pielii. Ajusteaza în mod corect pentru fiecare zona deficitul de colagen lasand pielea hidratata si matasoasa. Un studiu a demonstrat ca dupa 2 luni de tratament s-a constatat o imbunatatire semnificativa a structurii celulare, elasticitatii, tonusului si aspectului pielii.

CREMA ANTIRID TRATAMENT INTENSIV EFFECTIVE PLUS DR TEMT este o crema de zi profesionala recomandata a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica in timpul tratamentului cosmetic odata cu celelalte produse din gama: Fiolele EFFECTIVE PLUS si Serul EFFECTIVE PLUS DR TEMT.

Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta se aplica dimineata, pe fata, gat si decolteu, dupa curatarea pielii, in strat fin si se maseaza cu miscari circulare pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE: 50 ML - 186 RON; 250 ML - 366 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (11)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11]
Prezentare video