IRIS CLASS GRUP Afisari: 11681
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  748198568
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetice@drtemt.ro
  site: www.drtemt.ro

 
FIOLE PENTRU MAINI CU ULEIURI NATURALE DR TEMT Pret: 73,00 RON
Detalii  video  

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Laboratoarele DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE va ofera o linie completa de ingrijire a mainilor de la produse pentru gomaj la crema, masca, fiole si produse pentru protectie si ingrijire pentru maini.

Ingrijirea mainilor este de multe ori neglijata, dar o piele tanara, curata, neteda si matasoasa a mainilor este cu siguranta la fel de importanta ca pielea fetei deoarece atat fata cat si mainile unei persoane sunt cele mai expuse si tradeaza varsta.

Ca produs de protectie si intretinere a mainilor va recomandam TRATAMENTUL PENTRU PAR FATA SI CORP - MANUSA DE MATASE DR TEMT care asigura o protectie speciala pentru pielea mainilor pe tot parcursul zilei.

FIOLELE PENTRU INGRIJIREA MAINILOR CU ULEIURI NATURALE 5 ML DR TEMT contin uleiuri naturale care lasa pielea frumoasa si neteda.

FIOLELE PENTRU INGRIJIREA MAINILOR CU ULEIURI NATURALE 5 ML DR TEMT sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea normala si matura.

FIOLELE PENTRU INGRIJIREA MAINILOR CU ULEIURI NATURALE 5 ML DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

UNITRIENOL T 27: revitalizeaza si regenereaza pielea matura a mainilor.

MOD DE UTILIZARE: Dupa curatarea temeinica a mainilor se aplica continutul FIOLEI PENTRU INGRIJIREA MAINILOR CU ULEIURI NATURALE 5 ML DR TEMT pe maini si antebrat si se maseaza usor pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE: 5 X 5 ML - 73 RON; 50 X 5 ML - 496 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video