Intratest - cursuri calificare Bucuresti Afisari: 2551
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1115
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Unirii, nr. 16, cam. 306, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725338802; 0215553803; 0372748287
-------------------------
Web: Internet
  email: office@intratest.ro
  site: www.intratest.ro

 
Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie  
Detalii  

COD N.C  5123.2.1 (Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - curs ANC)

Durata cursului: 720 ore, conform programei de pregatire, din care:

durata totala a pregatirii teoretice : 240 de ore;
durata totala a pregatirii practice : 480 de ore;
Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Galati, Iasi

Grup tinta: Cursul face parte din domeniul de pregatire “Tursim si alimentatie publica” si se adreseaza tuturor celor care doresc dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii si in bune conditii si la standard de pregatire ridicate a profesiei de ospatar (chelner).

Obiectivele generale ale programului: Obiectivul principal al unui bun ospatar este satisfacerea clientului pentru ca acesta sa fie multumit si sa revina. La finalul cursului, absolventii vor dobândi cunostintele, deprinderile si abilitatile necesare pentru a asigura îndeplinirea urmatoarelor obiective:

sa poata identifica sarcinile de lucru in echipa;
sa poata enumera activitatile unitatilor de alimentatie si turism;
sa utilizeze tehnicile promotionale specifice pentru promovarea imaginii unitatii;
sa utilizeze corect documentele de evidenta operativa din turism si alimentatie;
sa utilizeze sistemele de servire, in functie de tipurile de preparate/ sa poata servi diferite categorii de preparate;
sa poata efectua servirea bauturilor conform regulilor specifice, folosind obiectele de inventar adecvate;
sa cunoasca modul de pregatire a amestecurilor de bauturi dupa metodele specifice;
sa cunoasca regulile de servire specifice;
sa poata intocmi diferite tipuri de meniuri;
sa cunoasca modul de aranjare al mesei în functie de meniul stabilit, respectând etapele specifice;
sa cunoasca normele de comportament profesional.
Tematica cursului: Norme de calitate specifice domeniului propriu de activitate, Metode standardizate de asigurare a calitatii, Lucrul in echipa, Activitati de alimentatie si de turism, Tehnici promotionale specifice, Tipuri de consumatori, Documente de evidenta operativa, Sisteme de servire/Servirea diferitelor grupe de preparate, Primirea comenzii, Servirea bauturilor alcoolice/nealcoolice/in amestec, Tipuri de meniuri, Aranjarea meselor, Norme de comportament profesional, Reguli de protocol in relatia cu clientii, etc.

Competente dobandite in uma abolvirii cursului sunt:

Competente cheie:

Comunicare si numeratie
Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei
Comunicare în limba moderna
Asigurarea calitatii
Dezvoltare personala
Igiena si securitatea muncii
Lucrul în echipa
Competente tehnice de baza:

Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
Promovarea produselor si serviciilor
Psihologia consumatorului
Evidenta operativa
Competente tehnice specializate:

Servirea preparatelor
Servirea bauturilor
Alcatuirea meniurilor
Comportament profesional
Conditii de acces/documente necesare:

Invatamant general obligatoriu (8 sau 10 clase in functie de anul absolvirii)- diploma studii
Carte de identitate;
Certificat de nastere;
Certificat de casatorie (acolo unde este cazul)
Forme de evaluare pentru cursul de Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - curs ANC: testare finala ANC (proba teoretica – test grila, proba practica – lucrare practica realizata/executata de cursanti). Examenul final se va sustine in prezenta comisiei desemnate de Autoritatea Nationala de Calificari (ANC).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
protejarea informatiilor  |  asistenta sociala   |  lucrul in echipa  |  protejarea documentelor  |  servirea mesei  |  Accesare fonduri europene  |  Accesarea fondurilor structurale   |  Accidente de munca  |  Achizitii publice  |  Activitati comerciale  |  Activitati de proiectare  |  Activitati practice  |  Activitati promotionale  |  Agenti economici  |  Alimentatie publica  |  Alimente baza  |  Amestec de ingrediente  |  Analiza comparativa  |  Analiza costurilor productie  |  Analiza de caz  |  Analiza procesuala a posturilor  |  Analiza schemelor centralelor   |  Analiza schemelor centralelor electrice  |  Aplicarea de chestionare   |  Aprecierea performantelor angajatilor  |  Arhitectura proiectare  |  Asigurari accidente  |  Asigurari de accidente  |  Asigurari munca  |  Asigurari sanatate  |  Asigurari sociale   |  Asigurari sociale de sanatate  |  Asistenta sociala/asigurari sociale  |  Bariere acces  |  Bariere securitate  |  Baterii speciale  |  Bauturi nealcoolice  |  Birou traduceri bucuresti  |  Boli profesionale  |  Calculatoare noi  |  Cangur produse carne  |  Casa de pensii   |  Cerere finantare  |  Certificat calitate  |  Certificat casatorie  |  Certificat de nastere  |  Certificate ministerul educatiei  |  Certificatul de casatorie   |  Clasificarea riscurilor   |  Cod acces  |  Codul muncii -,legea 53/2003  |  Comportament organizational   |  Concesiune  |  Conducerea si administrarea firmelor   |  Constructii cladiri  |  Constructii de cladiri  |  Constructii metalice  |  Consultanta finantare  |  Consultanta fonduri europene  |  Consultanta fonduri nerambursabile  |  Consultanta fonduri structurale  |  Consultanta proiect   |  Consultanta proiecte finantare europeana   |  Containere paza  |  Contencios administrativ  |  Contract colectiv de munca  |  Contractul colectiv de munca   |  Contractul de munca  |  Contractul individual de munca   |  Controlul accesului persoanelor   |  Controlul stresului  |  Costurilor de productie  |  Cunostinte de baza   |  Cuptoare microunde  |  Cuptoare profesionale  |  Curatenie cladiri  |  Curatenie domiciliu  |  Curs bucatar  |  Curs expert achizitii publice  |  Curs inspector resurse umane  |  Curs interactiv  |  Curs introducere management  |  Curs limbi straine  |  Curs manager resurse umane  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Curs vopsitor  |  Curs zugrav ipsosar tapetar  |  Cursuri analiza procesuala a posturilor  |  Cursuri asistenta sociala/asigurari sociale  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comportament organizational   |  Cursuri comunicare  |  Cursuri conducerea si administrarea firmelor   |  Cursuri contencios administrativ  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri deschise management  |  Cursuri diverse  |  Cursuri evaluarea posturilor  |  Cursuri evaluator proiecte  |  Cursuri evaluatori  |  Cursuri expert accesare fonduri  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri inspector resurse umane  |  Cursuri legislatia muncii   |  Cursuri legislatie   |  Cursuri legislatie contabila  |  Cursuri limbi straine  |  Cursuri management calitate  |  Cursuri management comunicare  |  Cursuri management distributie  |  Cursuri management factori decizionali  |  Cursuri management financiar  |  Cursuri management marketing  |  Cursuri management mediu  |  Cursuri management proiect  |  Cursuri managementul calitatii  |  Cursuri managementul conflictului   |  Cursuri managementul recompenselor   |  Cursuri managementul securitatii firmei   |  Cursuri manager de vanzari   |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager resurse umane   |  Cursuri marketing  |  Cursuri nediscriminare  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri recrutare si selectie   |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri relatii de munca   |  Cursuri relatii publice  |  Cursuri resurse umane  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Curtea conturi standarde audit  |  Cutite alimentare  |  Cutite bucatarie  |  Cutite profesionale  |  Dezvoltare abilitati  |  Dezvoltare organizationala  |  Dezvoltare personala  |  Dezvoltare profesionala  |  Dezvoltarea carierei  |  Diagnostic financiar  |  Diploma absolvire   |  Distrugerea informatiilor  |  Domeniul muncii si salarizarii  |  Domeniul protectiei consumatorilor  |  Domeniul resurselor umane  |  Echipa specialisti  |  Evaluare a muncii  |  Evaluare complexa persoanelor adulte handicap  |  Evaluare personal  |  Evaluare riscuri munca  |  Evaluarea posturilor  |  Evaluarea societatilor comerciale  |  Evaluatori cursuri  |  Evidenta personalului  |  Expert accesare fonduri  |  Expert accesare fonduri structurale  |  Exploatarea centralelor electrice   |  Finantari nerambursabile  |  Fisele de post   |  Fiselor de post   |  Fonduri coeziune  |  Fonduri nerambursabile  |  Fonduri structurale  |  Formare profesionala  |  Format electronic   |  Fructe mare  |  Gestiunea resurselor umane  |  Hoteluri, agentii de turism  |  Implementarea strategiilor  |  Informarea familiei  |  Informatii clasificate aparare nationala  |  Inspector resurse umane  |  Instruire audit  |  Instruirea personalului  |  Integrare calculatoare  |  Interventii situatii urgenta  |  Interventii urgenta  |  Intretinere containere  |  Intretinere sisteme securitate  |  Legislatia muncii  |  Legislatie financiar-contabila  |  Limbi straine  |  Limbi straine cursuri  |  Locul de munca  |  Management / marketing cursuri  |  Management al calitatii  |  Management al organizatiei  |  Management calitate  |  Management comunicare cursuri  |  Management distributie cursuri  |  Management financiar  |  Management financiar cursuri  |  Management general  |  Management programe  |  Management proiect  |  Management proiect cursuri  |  Management transport  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii cursuri  |  Managementul conflictului   |  Managementul dezvoltarii  |  Managementul documentelor  |  Managementul proiectelor it  |  Managementul proiectului  |  Managementul recompenselor  |  Managementul resurselor informationale  |  Managementul riscurilor  |  Managementul securitatii  |  Managementul securitatii informatiilor  |  Managementul vanzarilor  |  Manager de proiect  |  Manager de vanzari   |  Manager resurse umane   |  Marketing direct  |  Masini amestecat  |  Masini legume  |  Masini tocat  |  Masini tocat carne  |  Masini unelte  |  Materiale de prezentare  |  Materii prime alimentare  |  Mediul de afaceri  |  Mijloace de transport  |  Ministerul muncii familiei protectiei sociale  |  Modularizarea cursurilor  |  Munca si asigurari sociale   |  Nastere certificate  |  Nastere pregatire  |  Nediscriminarea pe criterii sexiste  |  Nivelul de formare  |  Obligatiile salariale  |  Obtinerea de finantari  |  Operatie corectare forma nas  |  Orez fructe mare  |  Organisme autonome asigurari sociale  |  Oua paste  |  Participare licitatie  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Paza obiective  |  Paza personal  |  Planificare strategica  |  Politici securitate it  |  Prelucrarea informatiilor  |  Preparate alimentare  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Preparatele culinare  |  Prescriptii tehnice  |  Prescriptii ue   |  Prezentarea cadrului general  |  Principii de tratament   |  Principii in evaluare  |  Procedura de achizitie publica   |  Proceduri securitate  |  Procesele decizionale  |  Procesele informationale  |  Produs targetat  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Proiect management  |  Proiectare retele calculatoare  |  Proiecte europene  |  Proiecte fonduri structurale  |  Promovare turistica  |  Protectia informatiilor clasificate  |  Protejarea informatiilor sensibile   |  Psihologia muncii  |  Raporturile juridice  |  Recomandari   |  Recomandari tehnice  |  Recrutare personal   |  Recrutare si selectie  |  Recrutare si selectie - manager de vanzari   |  Reducerea costurilor de productie  |  Relatii de munca   |  Resurse umane   |  Resurse umane servicii  |  Retete preparate  |  Rezolvarea problemelor   |  Scheme electrice  |  Sectorul public   |  Securitate si protectie  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Selectie personal  |  Servicii resurse umane  |  Servicii asistenta sociala  |  Servicii comunicare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii de management financiar   |  Siguranta exploatare  |  Sisteme acces  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme comunicatii  |  Sisteme constructie  |  Sisteme expunere  |  Sisteme gestionare  |  Sisteme prezentare  |  Sisteme securitate  |  Sistemul asigurari sociale sanatate  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Sistemul de sprijin  |  Solutionare a conflictelor  |  Solutionare a litigiilor  |  Standardele de calitate   |  Stimuli externi  |  Strategii comunicare  |  Studii consumatori  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tehnici motivare angajati  |  Testare personal  |  Tipuri de contracte  |  Traduceri autorizate bucuresti  |  Transport domiciliu  |  Transport national  |  Unitati de invatamant  |  Zugrav ipsosar  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.