Intratest - cursuri calificare Bucuresti Afisari: 2551
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1115
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Unirii, nr. 16, cam. 306, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725338802; 0215553803; 0372748287
-------------------------
Web: Internet
  email: office@intratest.ro
  site: www.intratest.ro

 
Curs calificare bucatar - curs ANC  
Detalii  

Durata cursului: 720 ore, din care 240 ore teorie si 480 ore practica, conform programei de pregatire.

Locatie: Bucuresti.

Cursul "Bucatar" face parte din domeniul ocupational "Turism si alimentatie publica".

Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.

Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

Atributiile bucatarului:

Pregateste meniurile zilnice;
Pastreaza in conditii excelente ustensilele si aparatele din bucatarie;
Respecta normele de igena si de securitate a muncii;
Respecta standardele de calitate a preparatelor culinare;
Estimeaza cantitatea de alimente si ingrediente consumate zilnic;
Comanda si achizitioneaza alimente si ingrediente specific;
Se asigura de funcionarea corecta si eficienta bucatariei;
Stabileste modul de prezentare a mancarurilor;
Aseaza si decoreaza mancarea in farfurii;
Se asigura de calitatea si de termenul de valabilitate produselor folosite
Competente dobandite in uma absolvirii cusului de bucatar sunt:

Comunicarea la locul de munca
Desfasurarea muncii in echipa
Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei    
Prevenirea poluarii mediului           
Intocmirea documentelor specifice
Pregatirea antreurilor calde si reci
Pregatirea fripturilor
Pregatirea gustarilor calde si reci
Pregatirea mancarurilor din carne
Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase
Pregatirea preparatelor lichide
Prepararea dulciurilor (deserturilor)
Prepararea fondurilor glace
Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
Realizarea actiunilor de supervizare si control
Realizarea aluaturilor de baza
Realizarea salatelor
Realizarea sosurilor
Conditii de acces si documente necesare de inscriere la program (curs bucatar):

Invatamant general obligatoriu (8 sau 10 clase, in functie de anul absolvirii) - diploma studii;
Carte de identitate;
Certificat de nastere;
Certificat de casatorie ( acolo unde este cazul)
Mentiuni speciale: fiecare participant va primi un suport de curs, iar la sfârsitul cursului, in urma evaluarii - certificat de calificare ANC recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. (vezi autorizatie)

Formatorii sunt specialisti activi, cu bogata experienta in domeniul specific programului, ce poseda performante in formarea si evaluarea competentelor profesionale a adultilor. Cursul de „Bucatar” este interactiv, bazat pe implicarea cursantului in prezentari, exemplificari, aplicatii si demonstratii practice, simulari, etc. Orele de activitati practice se vor desfasura la agenti economici de profil, sau pot fi echivalate cu activitatea de la locul de munca pentru cei care deja lucreaza in domeniu.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
protejarea informatiilor  |  asistenta sociala   |  lucrul in echipa  |  protejarea documentelor  |  servirea mesei  |  Accesare fonduri europene  |  Accesarea fondurilor structurale   |  Accidente de munca  |  Achizitii publice  |  Activitati comerciale  |  Activitati de proiectare  |  Activitati practice  |  Activitati promotionale  |  Agenti economici  |  Alimentatie publica  |  Alimente baza  |  Amestec de ingrediente  |  Analiza comparativa  |  Analiza costurilor productie  |  Analiza de caz  |  Analiza procesuala a posturilor  |  Analiza schemelor centralelor   |  Analiza schemelor centralelor electrice  |  Aplicarea de chestionare   |  Aprecierea performantelor angajatilor  |  Arhitectura proiectare  |  Asigurari accidente  |  Asigurari de accidente  |  Asigurari munca  |  Asigurari sanatate  |  Asigurari sociale   |  Asigurari sociale de sanatate  |  Asistenta sociala/asigurari sociale  |  Bariere acces  |  Bariere securitate  |  Baterii speciale  |  Bauturi nealcoolice  |  Birou traduceri bucuresti  |  Boli profesionale  |  Calculatoare noi  |  Cangur produse carne  |  Casa de pensii   |  Cerere finantare  |  Certificat calitate  |  Certificat casatorie  |  Certificat de nastere  |  Certificate ministerul educatiei  |  Certificatul de casatorie   |  Clasificarea riscurilor   |  Cod acces  |  Codul muncii -,legea 53/2003  |  Comportament organizational   |  Concesiune  |  Conducerea si administrarea firmelor   |  Constructii cladiri  |  Constructii de cladiri  |  Constructii metalice  |  Consultanta finantare  |  Consultanta fonduri europene  |  Consultanta fonduri nerambursabile  |  Consultanta fonduri structurale  |  Consultanta proiect   |  Consultanta proiecte finantare europeana   |  Containere paza  |  Contencios administrativ  |  Contract colectiv de munca  |  Contractul colectiv de munca   |  Contractul de munca  |  Contractul individual de munca   |  Controlul accesului persoanelor   |  Controlul stresului  |  Costurilor de productie  |  Cunostinte de baza   |  Cuptoare microunde  |  Cuptoare profesionale  |  Curatenie cladiri  |  Curatenie domiciliu  |  Curs bucatar  |  Curs expert achizitii publice  |  Curs inspector resurse umane  |  Curs interactiv  |  Curs introducere management  |  Curs limbi straine  |  Curs manager resurse umane  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Curs vopsitor  |  Curs zugrav ipsosar tapetar  |  Cursuri analiza procesuala a posturilor  |  Cursuri asistenta sociala/asigurari sociale  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comportament organizational   |  Cursuri comunicare  |  Cursuri conducerea si administrarea firmelor   |  Cursuri contencios administrativ  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri deschise management  |  Cursuri diverse  |  Cursuri evaluarea posturilor  |  Cursuri evaluator proiecte  |  Cursuri evaluatori  |  Cursuri expert accesare fonduri  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri inspector resurse umane  |  Cursuri legislatia muncii   |  Cursuri legislatie   |  Cursuri legislatie contabila  |  Cursuri limbi straine  |  Cursuri management calitate  |  Cursuri management comunicare  |  Cursuri management distributie  |  Cursuri management factori decizionali  |  Cursuri management financiar  |  Cursuri management marketing  |  Cursuri management mediu  |  Cursuri management proiect  |  Cursuri managementul calitatii  |  Cursuri managementul conflictului   |  Cursuri managementul recompenselor   |  Cursuri managementul securitatii firmei   |  Cursuri manager de vanzari   |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager resurse umane   |  Cursuri marketing  |  Cursuri nediscriminare  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri recrutare si selectie   |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri relatii de munca   |  Cursuri relatii publice  |  Cursuri resurse umane  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Curtea conturi standarde audit  |  Cutite alimentare  |  Cutite bucatarie  |  Cutite profesionale  |  Dezvoltare abilitati  |  Dezvoltare organizationala  |  Dezvoltare personala  |  Dezvoltare profesionala  |  Dezvoltarea carierei  |  Diagnostic financiar  |  Diploma absolvire   |  Distrugerea informatiilor  |  Domeniul muncii si salarizarii  |  Domeniul protectiei consumatorilor  |  Domeniul resurselor umane  |  Echipa specialisti  |  Evaluare a muncii  |  Evaluare complexa persoanelor adulte handicap  |  Evaluare personal  |  Evaluare riscuri munca  |  Evaluarea posturilor  |  Evaluarea societatilor comerciale  |  Evaluatori cursuri  |  Evidenta personalului  |  Expert accesare fonduri  |  Expert accesare fonduri structurale  |  Exploatarea centralelor electrice   |  Finantari nerambursabile  |  Fisele de post   |  Fiselor de post   |  Fonduri coeziune  |  Fonduri nerambursabile  |  Fonduri structurale  |  Formare profesionala  |  Format electronic   |  Fructe mare  |  Gestiunea resurselor umane  |  Hoteluri, agentii de turism  |  Implementarea strategiilor  |  Informarea familiei  |  Informatii clasificate aparare nationala  |  Inspector resurse umane  |  Instruire audit  |  Instruirea personalului  |  Integrare calculatoare  |  Interventii situatii urgenta  |  Interventii urgenta  |  Intretinere containere  |  Intretinere sisteme securitate  |  Legislatia muncii  |  Legislatie financiar-contabila  |  Limbi straine  |  Limbi straine cursuri  |  Locul de munca  |  Management / marketing cursuri  |  Management al calitatii  |  Management al organizatiei  |  Management calitate  |  Management comunicare cursuri  |  Management distributie cursuri  |  Management financiar  |  Management financiar cursuri  |  Management general  |  Management programe  |  Management proiect  |  Management proiect cursuri  |  Management transport  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii cursuri  |  Managementul conflictului   |  Managementul dezvoltarii  |  Managementul documentelor  |  Managementul proiectelor it  |  Managementul proiectului  |  Managementul recompenselor  |  Managementul resurselor informationale  |  Managementul riscurilor  |  Managementul securitatii  |  Managementul securitatii informatiilor  |  Managementul vanzarilor  |  Manager de proiect  |  Manager de vanzari   |  Manager resurse umane   |  Marketing direct  |  Masini amestecat  |  Masini legume  |  Masini tocat  |  Masini tocat carne  |  Masini unelte  |  Materiale de prezentare  |  Materii prime alimentare  |  Mediul de afaceri  |  Mijloace de transport  |  Ministerul muncii familiei protectiei sociale  |  Modularizarea cursurilor  |  Munca si asigurari sociale   |  Nastere certificate  |  Nastere pregatire  |  Nediscriminarea pe criterii sexiste  |  Nivelul de formare  |  Obligatiile salariale  |  Obtinerea de finantari  |  Operatie corectare forma nas  |  Orez fructe mare  |  Organisme autonome asigurari sociale  |  Oua paste  |  Participare licitatie  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Paza obiective  |  Paza personal  |  Planificare strategica  |  Politici securitate it  |  Prelucrarea informatiilor  |  Preparate alimentare  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Preparatele culinare  |  Prescriptii tehnice  |  Prescriptii ue   |  Prezentarea cadrului general  |  Principii de tratament   |  Principii in evaluare  |  Procedura de achizitie publica   |  Proceduri securitate  |  Procesele decizionale  |  Procesele informationale  |  Produs targetat  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Proiect management  |  Proiectare retele calculatoare  |  Proiecte europene  |  Proiecte fonduri structurale  |  Promovare turistica  |  Protectia informatiilor clasificate  |  Protejarea informatiilor sensibile   |  Psihologia muncii  |  Raporturile juridice  |  Recomandari   |  Recomandari tehnice  |  Recrutare personal   |  Recrutare si selectie  |  Recrutare si selectie - manager de vanzari   |  Reducerea costurilor de productie  |  Relatii de munca   |  Resurse umane   |  Resurse umane servicii  |  Retete preparate  |  Rezolvarea problemelor   |  Scheme electrice  |  Sectorul public   |  Securitate si protectie  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Selectie personal  |  Servicii resurse umane  |  Servicii asistenta sociala  |  Servicii comunicare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii de management financiar   |  Siguranta exploatare  |  Sisteme acces  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme comunicatii  |  Sisteme constructie  |  Sisteme expunere  |  Sisteme gestionare  |  Sisteme prezentare  |  Sisteme securitate  |  Sistemul asigurari sociale sanatate  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Sistemul de sprijin  |  Solutionare a conflictelor  |  Solutionare a litigiilor  |  Standardele de calitate   |  Stimuli externi  |  Strategii comunicare  |  Studii consumatori  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tehnici motivare angajati  |  Testare personal  |  Tipuri de contracte  |  Traduceri autorizate bucuresti  |  Transport domiciliu  |  Transport national  |  Unitati de invatamant  |  Zugrav ipsosar  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.