Ina Traduceri - Birou Traduceri Bragadiru-Ilfov Afisari: 479
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 322
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Rahovei , nr. 61, Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0738158240
-------------------------
Web: Internet
  email: office@inatraduceri.ro
  site: www.inatraduceri.ro

 
Apostile  
Detalii  video  

Apostile: Convenția de la Haga

INA Traduceri vă oferă servicii complete de traduceri legalizate și apostile pentru documentele în limba română necesare în țările Uniunii Europene și nu numai. Apostila este o ștampilă aplicată pe documente oficiale, valabilă în statele semnatare ale Convenției de la Haga.  

Ce este Apostila de la Haga?

Pentru recunoașterea internațională a documentelor oficiale, Convenția de la Haga (1961) prevede o simplificare a procedurii prin aplicarea de apostile recunoscute în toate țările participante la acest acord. Aceste apostile înlocuiesc sistemul de supralegalizare a actelor de către consulatele țărilor în care este dorită recunoașterea și se aplică în România din anul 2001. Instanțele abilitate pentru a aplica apostile pe teritoriul României sunt: – Instituția Prefectului – pentru apostile aplicate pe actele originale – Ministerul Justiției – pentru apostile aplicate pe documentele originale emise de o instanță de judecată sau  Registrul Comerțului. – Camera Notarilor Publici – pentru traduceri legalizate sau copii legalizate, sau orice acte emise de Notari Publici din România.  

Documente pe care se aplică Apostila

Apostilele se pot aplica pe documente oficiale sau pe traducerile legalizate ale acestora : certificate de naștere, certificate de căsătorie, certificate de deces, certificate de cazier judiciar, acte de studii, diplome, adeverințe medicale, certificate de origine a mărfurilor, facturi comerciale. Documentele ce vor fi folosite în țările ne-membre Haga vor urma procedura normală de supralegalizare.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video