Horeca Culinary School - scoala de educatie culinara profesionala Bucuresti Afisari: 889
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 451
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Latina, Nr. 6 ,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730882288
-------------------------
Web: Internet
  email: cristina.horecaschool@gmail.com
  site: www.horecaschool.ro
  facebook: horecaculinaryschool

 
Curs cofetar  
Detalii  

Conceput pe baza competentelor demonstrate ale unui cofetar, la acest curs vom descoperi secretele acestei meserii, atât pentru cei care vor sa debuteze în aceasta profesie, dar si pentru cei ce îsi doresc deschiderea unei afaceri în acest domeniu.

Te initiem, te formam profesional, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam în cariera sau în deschiderea propriului laborator.

Cursantii nostri sunt primii care valideaza calitatea cursurilor si ne dau încredere ca suntem pe drumul cel bun, ca programele noastre de training aduc o valoare reala pregatirii lor profesionale.

Horeca Culinary School propune un nou format creat sa vina în întâmpinarea celor interesati de arta deserturilor.

Doar aici ai ocazia sa studiezi împreuna cu Guest Chefs dintre cei mai cunoscuti cofetari pe plan international.

Pastry Chefs renumiti pe plan international, câstigatori de titluri mondiale sau fondatori ai unor scoli de specialitate în tarile din care provin, predau diverse module si impartasesc cursantilor experiente fabuloase din activitatea lor profesionala.

La Horeca School înveti în spatii dotate la nivelul scolilor europene , cu bancuri de lucru individuale unde toate temele cursului se realizeaza practic individual sau în grupe mici.

Curs autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se finalizeaza prin obtinerea unui certificat profesional nivel 2 cofetar recunoscut national si international.

Program cu durata de 10 saptamâni, ce pune accent pe ateliere practice sustinute în laboratorul scolii, dar si în cadrul stagiilor de practica în laboratoarele unor locatii exclusiviste sub îndrumarea unor pastry chefs profesionisti.

La cursuri pot participa si persoane care au absolvit ciclul gimnazial de studii!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Activitati practice  |  Alimente copii  |  Aluat biscuiti  |  Aluat dospit   |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Apa cu sare  |  Art decor  |  Arta culinara  |  Arta cursuri  |  Bancuri lucru  |  Barman preparator  |  Biscuiti crema  |  Biscuiti vanilie  |  Blaturi tort  |  Branza cu stafide  |  Bucatarie asiatica  |  Bucatarii profesionale  |  Calitatile profesionale  |  Cariera de succes  |  Cariera profesionala   |  Carne pasare  |  Carne pui  |  Carne rata  |  Carne scoici  |  Certificat de nastere  |  Chimice produse  |  Ciocolata dulce  |  Cocktail bar  |  Cocktailuri organizari  |  Cofetarie patiserie  |  Complex hotelier  |  Comunicare in limba engleza   |  Cost management  |  Crema branza  |  Crema de legume   |  Crema unt  |  Creme patiserie  |  Creme unt  |  Criza financiara  |  Curs barman  |  Curs bucatar  |  Curs engleza  |  Curs interactiv  |  Curs limba engleza  |  Curs ospatar  |  Curs valutar  |  Cursuri calificare  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri individuale  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri specializare  |  Decoratiuni clasice  |  Decoratiuni locatii  |  Decoratiuni torturi  |  Deserturi  |  Deserturi clasice  |  Deshidratare   |  Dezvoltare personala  |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente abur  |  Echipamente bucatarie  |  Echipamente bucatarii profesionale  |  Echipamente cofetarie  |  Echipamente gatit  |  Echipamente lucru  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente protectia muncii  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente test  |  Eclere ciocolata  |  Elemente de decor  |  Engleza curs  |  Faina patiserie  |  Ficat pui  |  Foietaje aluaturi  |  Forma de sandwich   |  Formare profesionala  |  Fructe confiere  |  Fructe mare  |  Fursecuri fructe  |  Garnituri legume  |  Garnituri plate  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Geluri dus  |  Gluten  |  Hartie copt  |  Hartie scris  |  Informatii utile  |  Ingrediente cofetarie  |  Italiana cursuri  |  Lactate produse  |  Lectii teoretice   |  Legume curry  |  Legume fierte cu orez   |  Legume gratinate   |  Legume prajite  |  Linzer torte cofetarie  |  Locul de munca  |  Management al calitatii  |  Managementul calitatii  |  Masa salate  |  Materia prima   |  Materii prime alimentare  |  Mese bucatarie  |  Mese hoteluri  |  Mese laborator  |  Module diverse tv  |  Modulul de curs  |  Notiuni igiena   |  Notiuni introductive  |  Orez basmati  |  Orez piept pui  |  Organe porc  |  Orientare cariera  |  Orientare profesionala  |  Oua pasare  |  Oua paste  |  Pate ficat porc  |  Pate ficat pui  |  Pate pasare  |  Pate pui  |  Pate rata  |  Pateuri carne  |  Peste plat   |  Piept de pui cu rosii gratinate  |  Piept pui  |  Plan afaceri  |  Porc grill  |  Prelucrarea informatiilor  |  Preparate alimentare  |  Preparate carne pasare  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate carne vita  |  Preparate culinare  |  Preparate cuptor  |  Preparate internationale  |  Preparate legume  |  Preparate miel  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate vita  |  Preparatele culinare  |  Primul ajutor  |  Produse de curatenie  |  Produse ciocolata  |  Produse clasice cofetarie  |  Produse cofetarie  |  Produse cofetarie ocazii speciale  |  Produse curatenie  |  Produse de panificatie  |  Produse gelaterie  |  Produse hartie  |  Produse horeca  |  Produse lactate  |  Produse panificatie  |  Produse post  |  Produse sarate  |  Produsele alimentare  |  Program si in weekend  |  Programe educative  |  Programul practic  |  Protectia muncii  |  Pui aroma peste  |  Pui dulce  |  Pui grill  |  Pui legume  |  Pulpa pui cuptor  |  Restaurante echipamente  |  Resursa umana  |  Retete preparate  |  Risotto primavera  |  Role utilaje  |  Salata de fructe  |  Salata fructe  |  Salata pui  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Schimb valutar  |  Scoala auto  |  Scoli meserii  |  Securitate si protectie  |  Servicii personalizate  |  Servicii personalizate  |  Servicii turism  |  Sesiuni training  |  Sos maioneza  |  Sosuri legume  |  Specialitati carne  |  Specialitati crustacee  |  Specialitati culinare  |  Specialitati orez  |  Specialitati peste  |  Specialitati porc  |  Specialitati pui  |  Strategii comunicare  |  Tablete ciocolata  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tort ciocolata  |  Tort fructe  |  Torturi post  |  Training customer care  |  Transare carne  |  Ustensile bucatarie  |  Ustensile bucatarii  |  Ustensile cofetarie  |  Ustensile gatit  |  Ustensile hoteluri  |  Ustensile patiserie  |  Ustensile restaurante  |  Utilaje cariera  |  Utilaje patiserie  |  Weekend mare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.