Horeca Culinary School - scoala de educatie culinara profesionala Bucuresti Afisari: 889
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 451
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Latina, Nr. 6 ,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730882288
-------------------------
Web: Internet
  email: cristina.horecaschool@gmail.com
  site: www.horecaschool.ro
  facebook: horecaculinaryschool

 
Curs cofetar in week-end  
Detalii  

MODUL DE INITIERE

REALIZAREA PRODUSELOR DE COFETAIE

“Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.

Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

Program: 10.00-14.00

Durata curs: 1 luna

Cursul se desfasoara sambata si duminica.

CURS AUTORIZAT SE OBTINE CERTIFICAT DE INITIERE IN URMA EXAMENULUI TEORETIC SI PRACTIC

COMPETENTE DOBANDITE:

1. Prepararea si prelucrarea fursecurilor si a produselor cu termen mare de valabilitate
2. Prepararea, prelucrarea, finisarea si decorarea prajiturilor si torturilor
3. Prelucrarea ciocolatei si prepararea produselor de ciocolaterie

Modul 1 – Teorie si piping skills

Prima lectie este dedicata informatiilor teoretice. Ne insusim notiuni introductive despre materia prima folosita in cofetarie, ustensile si utilaje profesionale.
Discutam despre ce ingrediente sunt folosite in cofetarie si patiserie, reactiile chimice dintre ele si capitole importante precum agentii de crestere si ingrosare, zagar, faina si drojdie.
 
Piping skills sunt necesare pentru orice cofetar la inceput de drum. Posul este folosit la décor, bezele, eclere si choux si la toate lectiile din acest curs. O sa lucram cu posul, o sa invatam ce duiuri si sprituri putem sa folosi la décor.

Modul 2 – Fursecuri

Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.

Modul 3 – Aluatul fraged (tarte dulci & tarte sarate)

Atat tartele dulci cat si tartele sarate sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Pentru realizarea acestor produse trecem prin toate etapele, de la aluat la decor.

Modul 4 – Ciocolata & Decor

Este oare cineva care nu iubeste ciocolata? In cadrul acestui modul o sa invatam mai multe despre ciocolata, cum s alucram cu aceasta dar si cum putem realiza decoruri superbe din ciocolata.

Modul 5 – Gelato

Introducere in gelateria artizanala Italiana.

Modul 6 – Checuri umede si vegane

Reprezinta un element foarte prezent al cofetariei moderne.

Modul 7 – Torturi

Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de decor.

Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!

Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 

Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Activitati practice  |  Alimente copii  |  Aluat biscuiti  |  Aluat dospit   |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Apa cu sare  |  Art decor  |  Arta culinara  |  Arta cursuri  |  Bancuri lucru  |  Barman preparator  |  Biscuiti crema  |  Biscuiti vanilie  |  Blaturi tort  |  Branza cu stafide  |  Bucatarie asiatica  |  Bucatarii profesionale  |  Calitatile profesionale  |  Cariera de succes  |  Cariera profesionala   |  Carne pasare  |  Carne pui  |  Carne rata  |  Carne scoici  |  Certificat de nastere  |  Chimice produse  |  Ciocolata dulce  |  Cocktail bar  |  Cocktailuri organizari  |  Cofetarie patiserie  |  Complex hotelier  |  Comunicare in limba engleza   |  Cost management  |  Crema branza  |  Crema de legume   |  Crema unt  |  Creme patiserie  |  Creme unt  |  Criza financiara  |  Curs barman  |  Curs bucatar  |  Curs engleza  |  Curs interactiv  |  Curs limba engleza  |  Curs ospatar  |  Curs valutar  |  Cursuri calificare  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri individuale  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri specializare  |  Decoratiuni clasice  |  Decoratiuni locatii  |  Decoratiuni torturi  |  Deserturi  |  Deserturi clasice  |  Deshidratare   |  Dezvoltare personala  |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente abur  |  Echipamente bucatarie  |  Echipamente bucatarii profesionale  |  Echipamente cofetarie  |  Echipamente gatit  |  Echipamente lucru  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente protectia muncii  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente test  |  Eclere ciocolata  |  Elemente de decor  |  Engleza curs  |  Faina patiserie  |  Ficat pui  |  Foietaje aluaturi  |  Forma de sandwich   |  Formare profesionala  |  Fructe confiere  |  Fructe mare  |  Fursecuri fructe  |  Garnituri legume  |  Garnituri plate  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Geluri dus  |  Gluten  |  Hartie copt  |  Hartie scris  |  Informatii utile  |  Ingrediente cofetarie  |  Italiana cursuri  |  Lactate produse  |  Lectii teoretice   |  Legume curry  |  Legume fierte cu orez   |  Legume gratinate   |  Legume prajite  |  Linzer torte cofetarie  |  Locul de munca  |  Management al calitatii  |  Managementul calitatii  |  Masa salate  |  Materia prima   |  Materii prime alimentare  |  Mese bucatarie  |  Mese hoteluri  |  Mese laborator  |  Module diverse tv  |  Modulul de curs  |  Notiuni igiena   |  Notiuni introductive  |  Orez basmati  |  Orez piept pui  |  Organe porc  |  Orientare cariera  |  Orientare profesionala  |  Oua pasare  |  Oua paste  |  Pate ficat porc  |  Pate ficat pui  |  Pate pasare  |  Pate pui  |  Pate rata  |  Pateuri carne  |  Peste plat   |  Piept de pui cu rosii gratinate  |  Piept pui  |  Plan afaceri  |  Porc grill  |  Prelucrarea informatiilor  |  Preparate alimentare  |  Preparate carne pasare  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate carne vita  |  Preparate culinare  |  Preparate cuptor  |  Preparate internationale  |  Preparate legume  |  Preparate miel  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate vita  |  Preparatele culinare  |  Primul ajutor  |  Produse de curatenie  |  Produse ciocolata  |  Produse clasice cofetarie  |  Produse cofetarie  |  Produse cofetarie ocazii speciale  |  Produse curatenie  |  Produse de panificatie  |  Produse gelaterie  |  Produse hartie  |  Produse horeca  |  Produse lactate  |  Produse panificatie  |  Produse post  |  Produse sarate  |  Produsele alimentare  |  Program si in weekend  |  Programe educative  |  Programul practic  |  Protectia muncii  |  Pui aroma peste  |  Pui dulce  |  Pui grill  |  Pui legume  |  Pulpa pui cuptor  |  Restaurante echipamente  |  Resursa umana  |  Retete preparate  |  Risotto primavera  |  Role utilaje  |  Salata de fructe  |  Salata fructe  |  Salata pui  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Schimb valutar  |  Scoala auto  |  Scoli meserii  |  Securitate si protectie  |  Servicii personalizate  |  Servicii personalizate  |  Servicii turism  |  Sesiuni training  |  Sos maioneza  |  Sosuri legume  |  Specialitati carne  |  Specialitati crustacee  |  Specialitati culinare  |  Specialitati orez  |  Specialitati peste  |  Specialitati porc  |  Specialitati pui  |  Strategii comunicare  |  Tablete ciocolata  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tort ciocolata  |  Tort fructe  |  Torturi post  |  Training customer care  |  Transare carne  |  Ustensile bucatarie  |  Ustensile bucatarii  |  Ustensile cofetarie  |  Ustensile gatit  |  Ustensile hoteluri  |  Ustensile patiserie  |  Ustensile restaurante  |  Utilaje cariera  |  Utilaje patiserie  |  Weekend mare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.