Horeca Culinary School - scoala de educatie culinara profesionala Bucuresti Afisari: 889
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 451
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Latina, Nr. 6 ,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730882288
-------------------------
Web: Internet
  email: cristina.horecaschool@gmail.com
  site: www.horecaschool.ro
  facebook: horecaculinaryschool

 
Curs ajutor de bucatar  
Detalii  

Pret curs 3000 lei

Pret redus pentru elevi si studenti 1800 lei platibil in 2 transe

Durata 6 saptamâni

La toate cursurile se achita si o taxa administrativa de procesare dosar, eliberare diploma la final si alte activitati ce tin de gestionarea dosarului dumneavoastra, în valoare de 150 lei.

Cursul se adreseaza elevilor începând cu vârsta de 14 ani, dar si tuturor celor care doresc sa înceapa sa lucreze într-o bucatarie profesionala sau pasionatilor de a cunoaste tehnicile de baza în bucatarie.

La finalul cursului, dupa absolvirea examenului teoretic si practic, participantul va obtine un certificat de calificare profesionala.

 Ajutorul de bucatar este o ocupatie din cadrul sectorului de productie (bucatarie) aflat într-o unitate de alimentatie independenta sau parte a unui complex hotelier, unitati de catering dar si în magazine, unitati volante, piete permanente sau semi-permanente.

- Ajutorul de bucatar preia materiile prime si auxiliare receptionate calitativ/cantitativ de catre bucatar si le depoziteaza conform naturii acestora, respectând instructiunile date.

- Ajutorul de bucatar manipuleaza materiile prime si auxiliare de la depozite la sectia de productie ( bucatarie) verifica termenul de- valabilitate ale produselor alimentare si comunica superiorului atunci când acestea sunt la limita durabilitatii minimale mentionata pe eticheta produselor.

- Ajutorul de bucatar pregateste materia prima în vederea gatirii: sorteaza, spala, curata, taie, opareste, frige, decongeleaza, în functie de instructiunile date de bucatar.

- Ajutorul de bucatar curata vasele si ustensilele utilizate în bucatarie si le depoziteaza corespunzator. De asemenea, curata echipamentele tehnologice si întretine curatenia curenta a bucatariei si a spatiilor anexe.

-Ajutorul de bucatar poate efectua operatii simple de încalzire a mâncarurilor „ gata de servit”.

-Ajutorul de bucatar participa activ la operatiile de igenizare si respecta procedurile HACCP.

- Ajutorul de bucatar ambaleaza preparatele culinare destinate livrarii la ghiseu ori la domiciliul cumparatorului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Activitati practice  |  Alimente copii  |  Aluat biscuiti  |  Aluat dospit   |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Apa cu sare  |  Art decor  |  Arta culinara  |  Arta cursuri  |  Bancuri lucru  |  Barman preparator  |  Biscuiti crema  |  Biscuiti vanilie  |  Blaturi tort  |  Branza cu stafide  |  Bucatarie asiatica  |  Bucatarii profesionale  |  Calitatile profesionale  |  Cariera de succes  |  Cariera profesionala   |  Carne pasare  |  Carne pui  |  Carne rata  |  Carne scoici  |  Certificat de nastere  |  Chimice produse  |  Ciocolata dulce  |  Cocktail bar  |  Cocktailuri organizari  |  Cofetarie patiserie  |  Complex hotelier  |  Comunicare in limba engleza   |  Cost management  |  Crema branza  |  Crema de legume   |  Crema unt  |  Creme patiserie  |  Creme unt  |  Criza financiara  |  Curs barman  |  Curs bucatar  |  Curs engleza  |  Curs interactiv  |  Curs limba engleza  |  Curs ospatar  |  Curs valutar  |  Cursuri calificare  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri individuale  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri specializare  |  Decoratiuni clasice  |  Decoratiuni locatii  |  Decoratiuni torturi  |  Deserturi  |  Deserturi clasice  |  Deshidratare   |  Dezvoltare personala  |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente abur  |  Echipamente bucatarie  |  Echipamente bucatarii profesionale  |  Echipamente cofetarie  |  Echipamente gatit  |  Echipamente lucru  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente protectia muncii  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente test  |  Eclere ciocolata  |  Elemente de decor  |  Engleza curs  |  Faina patiserie  |  Ficat pui  |  Foietaje aluaturi  |  Forma de sandwich   |  Formare profesionala  |  Fructe confiere  |  Fructe mare  |  Fursecuri fructe  |  Garnituri legume  |  Garnituri plate  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Geluri dus  |  Gluten  |  Hartie copt  |  Hartie scris  |  Informatii utile  |  Ingrediente cofetarie  |  Italiana cursuri  |  Lactate produse  |  Lectii teoretice   |  Legume curry  |  Legume fierte cu orez   |  Legume gratinate   |  Legume prajite  |  Linzer torte cofetarie  |  Locul de munca  |  Management al calitatii  |  Managementul calitatii  |  Masa salate  |  Materia prima   |  Materii prime alimentare  |  Mese bucatarie  |  Mese hoteluri  |  Mese laborator  |  Module diverse tv  |  Modulul de curs  |  Notiuni igiena   |  Notiuni introductive  |  Orez basmati  |  Orez piept pui  |  Organe porc  |  Orientare cariera  |  Orientare profesionala  |  Oua pasare  |  Oua paste  |  Pate ficat porc  |  Pate ficat pui  |  Pate pasare  |  Pate pui  |  Pate rata  |  Pateuri carne  |  Peste plat   |  Piept de pui cu rosii gratinate  |  Piept pui  |  Plan afaceri  |  Porc grill  |  Prelucrarea informatiilor  |  Preparate alimentare  |  Preparate carne pasare  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate carne vita  |  Preparate culinare  |  Preparate cuptor  |  Preparate internationale  |  Preparate legume  |  Preparate miel  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate vita  |  Preparatele culinare  |  Primul ajutor  |  Produse de curatenie  |  Produse ciocolata  |  Produse clasice cofetarie  |  Produse cofetarie  |  Produse cofetarie ocazii speciale  |  Produse curatenie  |  Produse de panificatie  |  Produse gelaterie  |  Produse hartie  |  Produse horeca  |  Produse lactate  |  Produse panificatie  |  Produse post  |  Produse sarate  |  Produsele alimentare  |  Program si in weekend  |  Programe educative  |  Programul practic  |  Protectia muncii  |  Pui aroma peste  |  Pui dulce  |  Pui grill  |  Pui legume  |  Pulpa pui cuptor  |  Restaurante echipamente  |  Resursa umana  |  Retete preparate  |  Risotto primavera  |  Role utilaje  |  Salata de fructe  |  Salata fructe  |  Salata pui  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Schimb valutar  |  Scoala auto  |  Scoli meserii  |  Securitate si protectie  |  Servicii personalizate  |  Servicii personalizate  |  Servicii turism  |  Sesiuni training  |  Sos maioneza  |  Sosuri legume  |  Specialitati carne  |  Specialitati crustacee  |  Specialitati culinare  |  Specialitati orez  |  Specialitati peste  |  Specialitati porc  |  Specialitati pui  |  Strategii comunicare  |  Tablete ciocolata  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tort ciocolata  |  Tort fructe  |  Torturi post  |  Training customer care  |  Transare carne  |  Ustensile bucatarie  |  Ustensile bucatarii  |  Ustensile cofetarie  |  Ustensile gatit  |  Ustensile hoteluri  |  Ustensile patiserie  |  Ustensile restaurante  |  Utilaje cariera  |  Utilaje patiserie  |  Weekend mare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.