Homelux Ploiesti - Magazin de mobila si decoratiuni Afisari: 3330
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 1486
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
DN 1, Ploiesti-Brasov, Km 6, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0374672940; 0374003003
-------------------------
Web: Internet
  email: ploiesti@homelux.ro
  site: www.homelux.ro

 
Canapea extensibila Piano,2 locuri Pret: 1.249,00 RON
Detalii  video  

Culoare Cenusiu,argintiu Cod EAN8681677112238 Lungime Produs (cm)222 Latime produs (cm)78Inaltime produs (cm)87Greutate (kg)64IntretinerePentru curatare, recomandam sa se foloseasca o carpa alba, moale care a fost umezita intr-o solutie de curatare tapiterie din material textil sau piele ecologica, diluata in apa. Se sterge apoi suprafata cu o carpa umezita doar cu apa pentru a inlatura orice urma de solutie de curatat si foloseste o carpa moale si uscata pentru a absorbi toata umezeala. A nu se folosi acetona, dizolvanti, deoarece acestea pot produce deteriorari permanente ale materialelor.Idei CadouPentru casaMaterialTextil

 

Intrucat sufrageria reprezinta una dintre cele mai importante camere din locuinta ta, este necesar ca aceasta sa fie amenajata cat mai practic si armonios. Din acest punct de vedere, mobila pentru sufragerie constituie un element primordial, iar aceasta trebuie aleasa cu multa atentie.

Esti in cautarea unui mobilier ideal pentru living? La Homelux gasesti tot ce ai nevoie!

Oricare ar fi nevoile si necesitatile tale, pe site-ul nostru vei gasi intotdeauna produsele dorite, astfel incat sa iti amenajezi camera de zi dupa bunul plac. Indiferent ca iti doresti un mobilier modern pentru amenajarea livingului casei sau apartamentului tau sau iti este destul de dificil sa alegi un model potrivit in functie de dimensiunea incaperii, pe site-ul nostru vei putea descoperi o gama diversificata de modele pentru mobila de sufragerie. De la materiale de inalta calitate, la modele simple sau, dimpotriva sofisticate si chiar pana la o paleta cromatica diversa, piesele noastre de mobilier sunt special concepute sa ofere confort, sa dea un aer fresh designului livingului tau, transformandu-l in camera ta preferata.

Ce beneficii obtii daca alegi sa faci o comanda online de mobila pentru sufragerie de la Homelux?

Pentru ca ne dorim sa avem parte de cat mai multi clienti multumiti pe deplin de calitatea serviciilor noastre, iti punem la dispozitie cele mai noi modele de mobila pentru sufrageria ta si, mai mult decat atat, vei beneficia de un raport calitate-pret pe masura. In plus, livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil de la inregistrarea comenzii. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi produsele care iti sunt pe plac si care se potrivesc spatiului tau si sa plasezi o comanda.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video