GSIM Green Seas International Maintenance, Constanta - Amenajari interioare, mentenanta si reparatii Afisari: 1799
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 714
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Mamaia, Nr. 284, Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0786979926
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gsimententanta.ro
  site: www.gsimentenanta.ro

 
Instalatii electrice  
Detalii  video  

Instalatii electrice pentru orice buget

Suntem experti in efectuarea proiectelor pentru instalatii electrice:

  • iluminat decorativ
  • iluminat arhitectural
  • iluminat spatii comerciale complexe
  • iluminat vitrine
  • iluminat sigle magazine
  • instalatii termice (proiectare, montare si mentenanta pentru ventiloconvectoare, pompe de caldura, aparate aer conditionat, panouri cu infra rosu, calorifere, centrale termice de mici si mari dimensiuni, CTA-uri, chillere, AHU-uri).

De asemenea putem efectua lucrari complexe pentru spatii de diferite dimensiuni in ceea ce priveste partea de instalatii sanitare, de la faza de proiectare si pana la cea de achizitie si montare in spatiul beneficiarului: grupuri sanitare, camere frigo, spatii comerciale, spatii de birouri, centre comerciale, apartamente, case/vile, blocuri, ansambluri rezidentiale.

Putem stabili impreuna cu beneficiarul in functie de nevoile acestuia o schema eficienta pentru proiectul de HVAC de care acesta are nevoie. Acesta se poate adapta cerintelor spatiului efectiv si bugetului de care beneficiarul dispune. In functie de acestea se poate gandi un proiect integrat care sa contina toate elementele necesare pentru ca spatiul sa fie climatizat corespunzator: guri de ventilatie, raport de aer proaspat, racord de compensare, tubulaturi de circulatie a agentului termic, centrala de tratare a aerului, automatizare. Totul se efectueaza conform proiectului si se discuta in prealabil pana la cel mai mic detaliu pentru ca beneficiarul sa fie cel mai multumit.

Instalatiile de detectie si stingere incendii fac parte din portofoliul nostru si reprezinta o parte foarte importanta in amenajarea spatiilor pe care le predam. Ne ocupam de proiectare si implementarea instalatiilor de sprinklere si de asemenea de montarea si configurarea conform normativelor a centralelor de incendiu si a senzorilor de detectie in functie de dimensiunea spatiilor amenajate si de cerintele ISU de la momentul amenajarii. Totul se face in siguranta deplina si conform proiectului si de asemenea cu cea mai noua tehnologie in domeniu.

 

Instalatii electrice specifice cu atestare profesionala

Compania GSIM poate executa si este atestata pentru:

  • instalatii electrice de forta
  • instalatii electrice de joasa tensiune
  • instalatii electrice de curenti slabi cum ar fi montare trasee de camere CCTV, montare trasee audio
  • instalatii electrice interioare pornind de la tablouri de mici dimensiuni pana la scheme complicate cu automatizari adecvate celor mai noi tehnologii din domeniu.

Fie ca vorbim despre iluminat, de proiectare instalatii, configurare trasee, instalatii de degivrare pentru rampe auto sau chiar de lucrari complexe pentru platforme industriale care includ grupuri generatoare putem fi solicitati pentru orice fel de lucrare de genul acesta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video