Birou Gentil Traduceri Bucuresti Afisari: 1217
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 617
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Octavian Goga , nr. 23, bl. M106, sc. 5, parter, ap. 135, Sector 3 ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213270617; 0727730369
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gentil.ro
  site: www.gentil.ro

 
Traduceri specializate  
Detalii  video  

Traducem texte din domeniile: tehnic, IT, medical, financiar, juridic .Realizam traduceri din/in urmatoarele limbi:engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, portugheza, turca, greaca, rusa, maghiara, ceha, slovaca, polona, sarba, croata, slovena, bulgara, albaneza, ucraineana, suedeza, daneza, norvegiana, olandeza, finlandeza, chineza, japoneza, ebraica, araba, persana, hindi, catalana, latina.

 

In functie de profilul documentului dvs., selectam traducatorul care are calificarea profesionala adecvata. Astfel garantam o traducere exacta a informatiilor si ideilor din documentele dvs.

Colaboram cu peste 200 de traducatori cu experienta bogata in diverse domenii, cat si specialisti: ingineri de diverse specializari, medici, economisti, juristi.

Ne straduim sa lucram cat mai mult cu traducatori a caror limba materna este limba in care doriti sa se efectueze traducerea. Aceasta garanteaza calitatea si exactitatea transpunerii informatiilor.

Fiecare comanda de traducere este tratata ca un proiect individual si este gestionata cu rigurozitate. Comanda dvs. este preluata de un manager de proiect. Acesta creeaza echipa de traducatori care va efectua traducerea efectiva a documentatiei si monitorizeaza evolutia lucrarii pana la finalizare. Inainte de a incepe lucrul efectiv la traducere, ne documentam in detaliu si intocmim un glosar terminologic. Apoi traducerea este verificata de proofreaderi (specialisti in domeniul respectiv). In final textul se editeaza si formateaza in functie de cerintele dvs. si apoi vi se transmite in format electronic (e-mail, CD) si/sau in format tiparit.

Pe tot parcursul procesului de traducere, suntem in contact cu clientul, pentru a ne asigura ca ii respectam toate cerintele de stil si formatare si pentru a clarifica orice chestiuni referitoare la terminologia de specialitate.

Instrumente de lucru

 - cele mai moderne echipamente hardware si software

- solutii moderne de memorie a traducerii: Trados

- dictionare on-line

- siguranta informatiilor

 
Galerie foto (17)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17]
Prezentare video