Birou Gentil Traduceri Bucuresti Afisari: 1217
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 617
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Octavian Goga , nr. 23, bl. M106, sc. 5, parter, ap. 135, Sector 3 ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213270617; 0727730369
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gentil.ro
  site: www.gentil.ro

 
Prezentare  
Detalii  video  

Inca din 1998 oferim clientilor servicii profesionale de traducere, proofreading, localizare si interpretare din majoritatea domeniilor de activitate in peste 27 de limbi.

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, GENTIL s-a dezvoltat rapid, devenind unul dintre cele mai importante birouri de traduceri de pe piata romaneasca.

In prezent avem peste 800 clienti. Pentru GENTIL lucreaza peste 200 de traducatori experimentati si specialisti, toti avand o singura misiune: calitatea si satisfactia deplina a clientilor.

 Prin experienta pe care am acumulat-o colaborand strans cu firme din domenii variate, putem asigura traduceri de inalta calitate, respectam cu strictete termenele stabilite cu clientul; suntem rapizi, nefacand insa niciun rabat de la calitate.

 

Calitatea - principiul nostru de baza

 

 Numai calitatea ridicata a serviciilor noastre a facut ca in cativa ani sa ne dezvoltam si sa devenim unul dintre cele mai cunoscute birouri de traduceri din Romania.Calitatea este preocuparea noastra principala si o asiguram prin urmatoarele metode principale

  • testam regulat traducatorii cu care colaboram
  • fiecare traducere este revizuita de un al doilea lingvist
  • asiguram o terminologie unitara si o evaluare corecta cu ajutorul software de memorie a traducerii (TRADOS) 

Selectam traducatorii si specialistii cu cea mai vasta experienta si expertiza in domeniul la care se refera documentatia de tradus. Inainte de a incepe lucrul efectiv la traducere, ne documentam in detaliu si intocmit un glosar terminologic.

Fiecare comanda de traducere este tratata ca un proiect individual si este gestionata cu rigurozitate. Comanda dvs. este preluata de un manager de proiect. Acesta creeaza echipa de traducatori care va efectua traducerea efectiva a documentatiei. Apoi traducerea este verificata de proofreaderi (specialisti in domeniul respectiv). In final textul se editeaza, se introduc imaginile si se pagineaza pentru a avea un format identic cu cel original (daca se solicita acest lucru) si apoi vi se transmite in format electronic (e-mail, CD) si in hard-copy.

 

Confidentialitate garantata

 

Garantam confidentialitatea tuturor informatiilor din documentele pe care le traducem pentru dumneavoastra. Aceasta garantie este reconfirmata prin clauzele de confidentialitate din Contractul de Prestari Servicii de Traduceri pe care il vom incheia cu dumneavoastra. Traducatorii nostri la randul lor au semnat un contract de confidentialitate cu noi deorece dorim sa respectam strict confidentialitatea si securitatea informatiilor dvs.

 
Galerie foto (9)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9]
Prezentare video