Garden Services, Bucuresti - Amenajari si intretinere gradini Afisari: 1652
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 665
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Maresti, Nr.59, sector 1 (Serele Universitatii de Stiinte Agronomice) , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212247022; 0722676638
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gardens.ro
  site: www.gardens.ro

 
Proiecte publice  
Detalii  video  

Proiectele parcurilor si spatiilor verzi publice se realizeaza in urma efectuarii unui studiu de fezabilitate. Pe baza studiului de fezabilitate se concep solutiile tehnice, detaliile de realizare si planurile de amenajare cu toate elementele lor componente.

 Toate schitele, detaliile si calculele sunt analizate si verificate de catre inginerii si arhitectii firmei, dupa care se evalueaza necesarul de lucrari si materiale, se solicita oferte, se compara, se alege solutia optima si se elaboreaza devizul estimativ de executie.      Garden Services are experienta in elaborarea studiilor de fezabilitate si proiectelor tehnice de amenajare parcuri in programul de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati, finantat din fondurile Ministerului Mediului.      Pentru evaluarea costurilor studiului de fezabilitate, de proiectare si elaborare a documentatiei tehnice, va rugam sa ne contactati.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video