Garden Services, Bucuresti - Amenajari si intretinere gradini Afisari: 1652
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 665
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Maresti, Nr.59, sector 1 (Serele Universitatii de Stiinte Agronomice) , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212247022; 0722676638
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gardens.ro
  site: www.gardens.ro

 
Sisteme de iluminare si instalatii electrice  
Detalii  video  

Sisteme de iluminare si instalatii electrice de gradina

Instalatia electrica a gradinii consta in lampi (pitici, stalpi si proiectoare) si prize. Lampile pot fi actionate de la intrerupatoare, prin senzori (de crepuscul sau de miscare) sau prin telecomanda.

     Instalatia electrica a gradinii trebuie conceputa odata cu instalatia electrica a casei, prin includerea in tabloul general de sigurante a cinci sigurante cu disjunctor alocate gradinii (doua pentru prize, doua pentru lumini si una de rezerva). Din sigurantele pentru lumini de la tabloul electric general se porneste in intrerupatoarele si comutatoarele care vor actiona circuitele de lumina din gradina si din intrerupatoare se iese cu firele electrice in gradina,loc de unde se va face conexiunea cu cablurile electrice care vor fi trase prin pamant. Din sigurantele pentru prizele de gradina de la tabloul general al casei se scot fire electrice direct in spatiul verde, loc unde se va realiza conexiunea cu cablurile electrice care vor fi trase prin pamant.      Cablurile folosite la sistemul electric si de iluminare al gradinii sunt cabluri electrice cu manta metalica si dubla manta de cauciuc cu 3 fire avnd grosimi de 1,5 pana la 2,5 mm., cabluri ce se instaleaza in santuri sapate la adancimi de 40-60 cm.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video