Garden Services, Bucuresti - Amenajari si intretinere gradini Afisari: 1652
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 665
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Maresti, Nr.59, sector 1 (Serele Universitatii de Stiinte Agronomice) , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212247022; 0722676638
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gardens.ro
  site: www.gardens.ro

 
Lacuri, cascade si cursuri de apa  
Detalii  video  

Garden Services realizeaza proiectarea, dimensionarea si executia lacurilor artificiale, cascadelor si cursurilor de apa, a pompelor, instalatiilor de recirculare, filtrare si golire, atat pentru lacurile de gradina, exterioare cat si pentru lacurile si fantanile artizanale de interior.

Lacuri, cascade si cursuri de apa      Garden Services realizeaza proiectarea, dimensionarea si executia lacurilor artificiale, cascadelor si cursurilor de apa, a pompelor, instalatiilor de recirculare, filtrare si golire, atat pentru lacurile de gradina, exterioare cat si pentru lacurile si fantanile artizanale de interior.      Scopul care trebuie atins la executia fiecarei lucrari, indifierent unde este amplasata (interior sau exterior) este imbinarea perfecta a plantelor, lemnelor, rocilor si apei, incat sa se ajunga la un aspect natural al aranjamentului in ansamblu.      Materialele folosite sunt foarte multe, dar la finalul lucrarilor, tot ceea ce ramane vizibil sunt elementele naturale.      Pompele de recirculare, zidurile de sustinere, elementele de filtrare a apei, conductele, circuitele electrice si panoul de comanda sunt total ascunse ochiului neavizat.Fantani arteziene, statui si alte elemente de decor      Fantanile arteziene sunt elemente de decor ce dau dinamism locului unde sunt instalate, gradina sau la interior.      Montajul fantanilor arteziene din elemente prefabricate si al statuilor, indiferent de model sau furnizor, poate fi executat de catre specialistii nostrii.

     Pentru clientii care doresc o fantana arteziana unicat, putem proiecta, gandi si dimensiona fantani arteziene de diferite modele, care sa se potriveasca perfect cu solicitarile lor.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video