Blue Fire Solutions Afisari: 828
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Stingatoare, alarme incendiu Vizitatori: 599
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Matei Basarab , nr. 100, sector 3 ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721570500
-------------------------
Web: Internet
  email: blue@firesolutions.ro
  site: www.firesolutions.ro

 
Semnalizare, detectare incendiu depozite, hale  
Detalii  video  

Semnalizare, detectare incendiu depozite, hale, industriale

Comitetul European de Asigurare, CEA 4040 Planificare și instalare pentru detectare automată a incendiilor și sisteme de alarmare, semnalizare. Aceste specificații CEA au fost elaborat de GEI 2 - Grupul de experți foc n°2 în colaborare cu EURALARM.CEA aduce cerințe suplimentare față de standardul EN 54-14.

Persoanele care intervin cu detectare a incendiului și de alarmă de incendiu trebuie să fie calificati în conformitate cu specificațiile CEA.Ghid pentru aplicarea de detectare automată a incendiului și / sau alarmă de incendiu acestea se referă la planificarea, proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune, utilizare și întreținerea sistemului.Orientările cuprind sistemele destinate protecției vieții și / sau protecția proprietății.Liniile directoare acoperă sisteme de la sisteme simple, de exemplu cei cu unul sau două puncte de apel manuale, pana la sisteme complexe, cu detectoare de incendiu automate, puncte de apel manual, conectarea la serviciul public de pompieri, etc.Sistemul trebuie sa fie capabil să furnizeze semnale pentru a iniția, în cazul unui incendiu, intervenția echipamentelor auxiliare ( sisteme de stingere), precum și alte măsuri de precauție și acțiuni (oprirea unei mașini)Un maxim de 128 de detectoare și dispozitive pot fi conectate la o cale de transmisie. Suprafața maximă, acoperită de o cale de transmisie, nu trebuie să depășească 6000 m².Trebuie avut grija sa toate dispozitivele conectate la sistem au fost evaluate sau testate în conformitate cu EN54-13.

Avaria unui afișaj alfanumeric poate afecta zonele de detecție cu max. suprafață de 6000 mp, dar nu mai mult de 512 detectoare. În cazul în care numărul de detectoare atribuite la display alfanumeric este mai mare decât 512, atunci cel puțin: - un al doilea afișaj alfanumeric inclusive interfață electronică, gata pentru o intervenție chirurgicală, sau - imediat echipament de înregistrare care poate fi citit (cum ar fi o imprimantă) trebuie să fie operațională.

.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video