Family Travel Afisari: 729
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 343
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos.Pipera, nr.9-11,sector1 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0743191092; 0318056607; 0314057665
-------------------------
Web: Internet
  email: office@familytravel.ro
  site: www.familytravel.ro

 
Barsana Vila 2* Pret: 110,00 RON per/noapte
Detalii  video  

Locatie:Romania, BARSANA

Durata:Vara 2010

Cazare:Pensiune

Masa:Demipensiune

Transport:nu se ofera

 

Situata in imediata apropiere a complexului renumitei manastiri Barsana, unica in lume prin frumusetea ei, vila va primeste in 22 de camere cu 2 paturi, 3 camere cu 1 pat si 3 camere cu 3 paturi. Vila este recent construita, in stil traditional, iar camere sunt dispuse pe trei nivele si mansarda. Sufrageria, care are o capacitate de 60 de locuri, este situata la parter. Camerele beneficiaza de baie proprie, unele dintre ele au televizor si sunt mobilate simplu si practic. Mancarea servita respecta meniurile traditionale maramuresene.    Turistii pot admira minunatele dealuri maramuresene in imediata vecinatate a vilei, iar in spatele acesteia se intinde renumita manastire Barsana si biserica de lemn inalta de 74m.

   Muzeul adapostit de manastire reprezinta unul dintre cele mai frumoase muzee ale zonei, in care sunt expuse lucrari executate chiar de maicute.

Vila, situata la numai 20km de Sighet si 40km de Sapanta, ofera nenumarate posibilitati de vizitare a zonei. Localizarea manastirii Barsana, in inima Maramuresului istoric, ofera posibilitati de vizitare a orasului Sighetu Maramatiei (Memorialul Comunismului, Muzeul in aer liber, Muzeul Etnografic), de practicare a sporturilor de iarna la Borsa (75km), sau de vizitare a minicipiului resedinta de judet, Baia Mare (Turnul lui Stefan, Muzeul de Mineralogie, Muzeul Judetean de Istorie). 

 

Facilitati:Vila ofera 22 de camere cu 2 paturi, 3 camere cu 1 pat si 3 camere cu 3 paturi.

Dotari camere:Camerele beneficiaza de baie proprie, unele dintre ele au televizor si sunt mobilate simplu si practic.

Servicii incluse:Cazare cu demipensiune

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video