Family Travel Afisari: 729
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 343
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos.Pipera, nr.9-11,sector1 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0743191092; 0318056607; 0314057665
-------------------------
Web: Internet
  email: office@familytravel.ro
  site: www.familytravel.ro

 
Amiral Hotel 4*  
Detalii  video  

Locatie:Romania, Mamaia

Durata:Vara 2010

Cazare:Hotel 4*

Masa:Conform oferta

Transport:nu se ofera

 

Situare: Hotelul este situat in nordul statiunii, pe malul marii.Adresa: Hotel Amiral, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.Dotari generale: restaurant, parcare proprie - gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet, animalele de companie acceptate - se achita 20% din valoarea unui loc de cazare si se prezinta la receptie actul de sanatate al animalului, pastrare obiecte de valoare - serviciu gratuit, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi, salon de coafura - cosmetica, terasa, cofetarie -patiserie.Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif electronic, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, telefon cu linie internationala directa, pardoseala din gresie.Numãr total camere: 120; Duble: 115 - dintre care 29 camere cu doua paturi si 86 camere cu pat matrimonial. Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (in 4 apartamente) si dormitor, dispune de terasa.Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 65 locuri dotata cu: aer conditionat, ecran, flipchart, acces internet.Servicii masa: se acorda in unitatea Restaurant Amiral categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez; pranzul si cina se servesc in sistem fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog: mic dejun – 22 lei/zi/pers., demipensiune – 50 lei/zi/pers., pens. completa - 90 lei/zi/pers.Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta pana la 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; copiii cu varsta cuprinsa intre 2-7 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%; copiii intre 7-14 ani (neimpliniti) achita 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si micul dejun integral; copiii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun.Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber - pentru adulti si copii cu acces gratuit, pat la piscina, SPA - sala masaj, sauna, sala fitness.Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.Observatii: pentru animale de companie se va achita 20% din pretul de cazare pentru o persoana si se va prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.

 

Facilitati:Restaurant, parcare proprie - gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet, animalele de companie acceptate - se achita 20% din valoarea unui loc de cazare si se prezinta la receptie actul de sanatate al animalului, pastrare obiecte de valoare - serviciu gratuit, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi, salon de coafura - cosmetica, terasa, cofetarie -patiserie.

Dotari camere:Aer conditionat, TV, minibar, seif electronic, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, telefon cu linie internationala directa, pardoseala din gresie. Numãr total camere: 120; Duble: 115 - dintre care 29 camere cu doua paturi si 86 camere cu pat matrimonial. Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (in 4 apartamente) si dormitor, dispune de terasa

Servicii incluse:Cazare Mic Dejun / Demipensiune / Pensiune Completa

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video