Euro Construct Trading '98, Constructii civile si industriale - Bucuresti Afisari: 1022
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 449
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Razoare, Nr. 32, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0372347100; 0372347180; 0212323916
-------------------------
Web: Internet
  email: secretariat@euroconstruct98.ro
  site: www.euroconstruct98.ro

 
Constructii Civile si Industriale  
Detalii  video  

Euro Construct Trading 98 ofera  servicii de constructii civile si industriale, ce dezvolta lucrari in antrepriza si subantrepriza, certificate din punct de vedere calitativ ISO 9001 si ISO 14001, OHSAS 18001 avand o experienta de mai bine de 10 ani in acest domeniu.

RS-8000, este compatibila cu standardele internationale precum ISO 9001, ISO 14001 sau OHSAS 18001 si are la baza atat tratatele si conventiile internationale ce reglementeaza piata muncii cat si elemente ce demonstreaza implicarea organizatiei in comunitate.

Detinem cei mai buni specialisti in domeniu, precum si cele mai moderne echipamente.

In acest segment de servicii, Euro Construct Trading 98 executa structuri de rezistenta si finisaje, poduri si pasarele, montaj elemente panouri tip, instalatii electrice si sanitare, montaj echipamente industriale si alte tipuri de lucrari pe care ni le puteti cere.

Ca si lucrari de portofoliu, ne putem lauda cu consolidarea si modernizarea complexului Snagov, constructii de blocuri si vile in zona Otopeni, diverse lucrari efectuate in zona Corbeanca, constructia centrului de afaceri Golden Blitz Center, din zona Razoare, format din spatii de birouri tip A+, constructia centrului de cercetare si dezvoltare “ CREVIS”, Restaurantul Golden Blitz si lucrarile de modernizare si extindere a garii din Arad .

Creativitatea si polivalenta ne caracterizeaza serviciile, care, dupa cum veti constata, s-au transpus in proiectele pe care le-am desfasurat. Euro Construct este partenerul ideal pentru lucrari de anvergura in domniul constructiilor civile si industriale, avand capacitatea umana si logistica de a realiza lucrari de mari dimensiuni. Experienta si calitatea angajatilor nostri, precum si dezvoltarea permanenta a departamentului de proiectare-cercetare, ne fac unii dintre cei mai avizati si de incredere parteneri pe acest segment de servicii.

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video