Unicul Institut Culinar Disciples Escoffier din Romania ofera viitorilor bucatari oportunitatea de a urma programul Escoffier de formare Bucatar, structurat pe 3 nivele de studiu – nivel basic, nivel intermediar si nivel avansat – pe o durata de 12luni. Alege cursurile de formare profesionala Bucatar ale Institutului Culinar Disciples Escoffier si vei invata de la cei mai buni traineri sa fii cel mai bun Bucatar. In Europa sunt 2 scoli Disciples Escoffier: School Ritz-Escoffier si scoala noastra, Institut Culinaire Disciples Escoffier Romania. UNIC in Romania: diploma ,, LEVEL 5 CERTIFICATE IN FRENCH CUISINE „ acreditata de Ministerul Educatiei din Franta – diploma recunoscuta la nivel mondial – pasaportul dumneavoastra catre marile bucatarii ale lumii Institutul Culinar Disciples Escoffier dispune de doua locatii de curs: in localitatea Corbeanca, in incinta Bilancia si in orasul Brasov, datorita partenerului nostru SELGROS BRASOV, in incinta ARENA BUCATARILOR. Institutul nostru dispune de bucatarii profesionale de practica cu cate 16 locuri unde fiecare cursant are propriul banc de lucru cu chiuveta, plita ustensile si echipamente profesionale puse la dispozitie de partenerii nostri SELGROS BRASOV si BILANCIA EXIM. Consideram extrem de importanta practica, astfel fiecare cursant va fi instruit sa respecte normele de igiena in bucatarie, tehnicile de gatire, temperaturile in functie de preparat, tehnica de pregatire a preparatelor, retetele, gustul si textura unor preparate corect pregatite. Noi suntem alaturi de cursanti pas cu pas in procesul de invatare, experimentare si pregatire pentru lucrul in bucatariile profesionale ale restaurantelor. Scopul nostru este sa formam bucatari care sa devina adevarati profesionisti, sa le implementam corect bazele bucatariei si apoi cu fiecare curs de perfectionare (basic, intermediar , avansat) sa-i ajutam sa evolueze, sa creeze si sa descopere arta gastronomica. In urma absolvirii celor 3 module Escoffier ne propunem ca toti cursantii sa aiba o viziune ampla asupra artei culinare, sa fie capabili sa profeseze cu profesionalism meseria de bucatar si sa transmita pasiunea pentru arta gastronomica prin fiecare produs pregatit in propriul stil. |