Dr. Carmen Giuglea Afisari: 1614
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Chirurgie plastica Vizitatori: 970
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Mugur Mugurel, nr.4,sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723216718; 0723216718
-------------------------
Web: Internet
  email: giugleacarmen@yahoo.com
  site: www.chirurgieplastica.ro

 
Chirurgie estetica masculina  
Detalii  

CHIRURGIA ESTETICA ADRESATA BARBATILOR

Societatea noastra acorda o mare importanta aspectului fizic, majoritatea persoanelor fiind interesate sa arate tineri si in forma. Astazi, barbatii de toate varstele si cu orice mod de viata solicita relativ usor interventii estetice. Scopurile masculine includ un nas armonios, o fata intinerita si o talie subtire, cu o musculatura a trenului superior bine dezvoltata. Procedurile utilizate in aceste scopuri trebuie sa ia in consideratie factori ca grosimea pielii, cresterea barbii sau tipul corporal. Aceasta prezentare abordeaza o serie de probleme referitoare la barbatul care solicita o interventie estetica. Nu are pretentia sa raspunda la toate intrebarile, o mare parte depinzand de circumstante individuale, dar au un rol informativ general. Pentru detalii cu privire la indicatii si tehnica potrivita, va veti lamuri la o consultatie cu medicul dvs.

 

Planificarea interventiei chirurgicale

Este necesara o buna comunicare intre pacient si plastician cu privire la data planificarii interventiei chirurgicale. La prima dumneavoastra consultatie, veti fi solicitat sa explicati in detaliu ce asteptati de la procedura solicitata si cum sperati sa va simtiti si sa aratati dupa aceea. Este necesar sa spuneti deschis la ce modificari va asteptati. Trebuie sa fiti siguri ca dumneavoastra si plasticianul sunteti pe aceeasi lungime de unda. Va fi evaluata de asemenea starea dumneavoastra de sanatate, veti fi examinat fizic, se vor face fotografii preoperatorii si va vor fi prezentate cele mai adecvate tehnici chirurgicale pentru dumneavoastra. Vi se va prezenta si tipul de anestezie, riscurile posibile si costurile. Relatati- i chirurgului ce anume din consultatie v- a facut sa va simtiti stanjenit, sau daca doriti o intimitate mai particulara. Dar cel m Societatea noastra acorda o mare importanta aspectului fizic, majoritatea persoanelor fiind interesate sa arate tineri si in forma. Astazi, barbatii de toate varstele si cu orice mod de viata solicita relativ usor interventii estetice. Scopurile masculine includ un nas armonios, o fata intinerita si o talie subtire, cu o musculatura a trenului superior bine dezvoltata. Procedurile utilizate in aceste scopuri trebuie sa ia in consideratie factori ca grosimea pielii, cresterea barbii sau tipul corporal. Aceasta prezentare abordeaza o serie de probleme referitoare la barbatul care solicita o interventie estetica. Nu are pretentia sa raspunda la toate intrebarile, o mare parte depinzand de circumstante individuale, dar au un rol informativ general. Pentru detalii cu privire la indicatii si tehnica potrivita, va veti lamuri la o consultatie cu medicul dvs.

 

Planificarea interventiei chirurgicale

Este necesara o buna comunicare intre pacient si plastician cu privire la data planificarii interventiei chirurgicale. La prima dumneavoastra consultatie, veti fi solicitat sa explicati in detaliu ce asteptati de la procedura solicitata si cum sperati sa va simtiti si sa aratati dupa aceea. Este necesar sa spuneti deschis la ce modificari va asteptati. Trebuie sa fiti siguri ca dumneavoastra si plasticianul sunteti pe aceeasi lungime de unda. Va fi evaluata de asemenea starea dumneavoastra de sanatate, veti fi examinat fizic, se vor face fotografii preoperatorii si va vor fi prezentate cele mai adecvate tehnici chirurgicale pentru dumneavoastra. Vi se va prezenta si tipul de anestezie, riscurile posibile si costurile. Relatati-i chirurgului ce anume din consultatie v-a facut sa va simtiti stanjenit, sau daca doriti o intimitate mai particulara. Dar cel mai important este sa aveti sperante realiste in ceea ce priveste interventia. Aveti in vedere faptul ca medicul dumneavoastra va poate ameliora mult aspectul, dar nu va poate oferi perfectiune. Ganditi-va ca varsta si starea dumneavoastra de sanatate au un rol important in calitatea prognosticului.  

 

Interventia chirurgicala

Informatii detaliate asupra interventiei chirurgicale va vor fi oferite in cursul consultatiei. In timpul prezentarii procedurii va vor fi explicate o serie de probleme care pot influenta rezultatul interventiei. Asigurati-va ca intelegeti tot ceea ce vi se explica.

 

Chirurgia faciala

Daca aveti in vedere interventii chirurgicale faciale sau cervicale, medicul dumneavoasta va va efectua in primul rand o evaluare integrala a regiunii cervicofaciale. Aveti semne de calvitie? Tegumentele piloase se extind in sus pe obraji sau inferior pe gat? Aveti cicatrici faciale? Exista leziuni tegumentare legate de expunerea la soare? Sunt tegumentele faciale laxe sau nu? In general, este cunoscut ca tegumentele faciale masculine sunt mai bine vascularizate ca cele ale femeilor. Fetele barbatilor sangereaza mai mult si sunt mai expuse la formarea de hematoame. De asemenea, orice cicatrice rezultata este mai dificil de ascuns, deoarece barbatii nu se machiaza si nu-si aranjeaza parul spre fata. Cresterea parului si a barbii au un rol major in rezultatele unui lifting. Daca prezentati calvitie sau subtierea parului, este o adevarata arta camuflarea inciziei de lifting, in special in regiunea temporala. Daca tegumentele piloase cervicale superioare sunt trase in spatele urechilor in cursul interventiei chirurgicale, va puteti trezi in ipostaza de a va rade in spatele urechilor sau in regiunea cervicala posterioara. Asigurati-va ca discutati toate aceste incoveniente cu chirurgul. Barbia dubla reprezinta de asemenea un inconvenient pentru multi barbati. La pacientii tineri, liposuctia acestei zone este o masura suficienta. Pacientii mai varstnici necesita un lifting complet cervicofacial, care sa includa indepartarea excesului tegumentar si intarirea platismei, situata pe ambele parti ale gatului. Acesti muschi sunt de obicei mai grosi la barbati decat la femei, dar nu reprezinta o dificultate chirurgicala. In postoperator, barbieritul trebuie amanat circa trei saptamani dupa un tratament ca dermabrazia sau peelingul chimic. Deoarece aceste proceduri indeparteaza straturile superficiale ale pielii, va puteti astepta ca fata dumneavoastra sa ramana sensibila, edematiata si de un roz deschis pentru cateva saptamani. Unii barbati sunt multumiti deoarece cresterea barbii camufleaza culoarea roz a pielii regenerate, in special daca nu pot suporta sa foloseasca produse de make-up.  

 

Modificarea trasaturilor faciale

Procedurile estetice de tipul chirurgiei pleoapelor, rinocorectiei sau implantelor faciale sunt realizate in acelasi mod pentru barbati si pentru femei. Totusi, este important sa-i explicati chirurgului daca doriti un aspect mai masculin al trasaturilor faciale, respectiv o barbie cu o proiectie mai mare, arcade zigomatice mai proeminente, un nas mai puternic.  

 

Implantul de par

Aspectul cel mai important in acest caz este timpul necesar. Obtinerea unui aspect natural al parului necesita in mod obisnuit multiple interventii chirurgicale, cu perioade lungi de recuperare. Un tratament complet de transplant de par poate dura intre 18 luni si 2 ani. Trebuie sa stiti ca inciziile si situsurile de transplant sunt vizibile pentru ceilalti, in special precoce dupa interventia chirurgicala. Daca regimul de viata sau de munca nu sunt compatibile cu o perioada lunga de tratament, intrebati-va chirurgul asupra altor optiuni terapeutice ca reducerea de scalp sau utilizarea lambourilor.  

 

Liposuctia si/sau modelarea corporala

Forma ideala a corpului barbatesc este supla si atletica, cu umeri si piept largi, abdomen plat si o zona a coapselor si soldurilor ingusta. Totusi, pe masura imbatranirii, grasimea tinde sa se acumuleze in jurul abdomenului, a flancurilor ("love handles"- manerele indragostitilor), in zona sanilor (ginecomastie) si de-a lungul obrajilor si gatului. Liposuctia este solicitata pentru indepartarea acestor zone rezistente la dieta si exercitiu. In multe cazuri, liposuctia poate corecta aceste probleme. Barbatii isi mentin elasticitatea tegumentara mai mult decat femeile, iar depozitele de grasime sunt mai ferme si mai bine vascularizate decat la femei. Din aceste considerente si datorita altor factori, liposuctia la barbati este de obicei foarte eficace. Barbatii cu laxitate tegumentara sau sort abdominal sau cu zone de exces adipos pot opta pentru o procedura traditionala excizionala (excizie tegumentara chirurgicala) in plus fata de liposuctie. Se poate realiza excizie chirurgicala si in cazul ginecomastiei, cand marirea sanilor este consecinta excesului glandular mai de graba decat a excesului de grasime.  

 

Reductia abdominala

O abdominoplastie completa este procedura de electie pentru barbatii care au sort abdominal ce apare in mod obisnuit ca o consecinta a scaderii masive in greutate, si /sau a herniilor neglijate. Este o procedura chirurgicala majora care indeparteaza excesul de grasime, intareste muschii peretului abdominal si modeleaza talia. Barbatii care sunt supusi abdominoplastiei sunt adesea surprinsi de necesitatea unei perioade lungi de recuperare. Multi nu-si pot pot incepe activitatea decat dupa 4 saptamani de la interventie. Barbatii cu o elasticitate tegumentara buna care au un exces moderat de grasime beneficiaza de liposuctie ca unica procedura, mai simpla si cu recuperare mai rapida.  

 

Chirurgia de crestere musculara In ultimii ani, plasticienii au initiat metode de imbunatatire a conturului muscular prin implante estetice si metode de sculptare. Implantele de gamba, care au fost initial destinate restaurarii conturului piciorului posttraumatic sau la victimile poliomielitei, sunt utilizate actualmente cateodata pentru crearea plenitudinii membrului inferior. In mod similar, implantele pectorale, care sunt utilizate pentru construirea toracelui barbatilor cu sindrom Poland, pot fi de asemenea utilizate pentru cresterea volumului muschilor pectorali ai barbatilor sanatosi. Gravura abdominala este o noua tehnica de liposuctie care creaza un aspect muscular, ondulant al abdomenului. Barbatii care au in vedere aceste proceduri trebuie sa stie ca aceste proceduri sunt relativ noi.

 

 

Postoperator

Zilele si saptamanile postoperatorii sunt importante pentru calitatea rezultatului postoperator. De aceea, este important sa urmati ad literam recomandarile medicului dumneavoastra. Recomandarile inseamna inseamna un numar adecvat de zile de concediu medical, pansamente sau costume personalizate compresive, repaus suficient, evitarea expunerii la soare, evitarea alcoolului si tutunului, si evitarea activitatii fizice intense. Totusi, plasticienii inteleg faptul ca barbatii suporta mai greu inactivitatea si nu pot sa stea in pat prea mult timp sau sa accepte ajutorul celorlalti in timpul recuperarii. Studiile au indicat faptul ca barbatii adesea neaga durerea si se simt prost daca cer ajutor postoperator. Barbatii care refuza ajutorul pot avea o recuperare extrem de dificila daca sunt deprimati in saptamanile postoperatorii. Pentru a evita problemele postoperatorii, este important sa aiba o persoana care sa-i ajute, fizic si emotional, pentru circa o saptamana. Daca au parte de sprijinul si repausul necesare, vor avea o recuperare precoce, iar rezultatele vor fi observate mai rapid.  

 

Ginecomastia Ginecomastia se refera la cresterea volumului sanilor la barbati. In cursul pubertatii este normala cresterea in volum a glandei datorita modificarilor hormonale. Aceste modificari dispar imediat ce furtuna hormonala dispare. In anumite cazuri glanda este crescuta determinand un aspect inestetic cu afectare psihosociala. In ginecomastia pubertara este recomandata abstentie, iar daca nu se rezolva spontan, se indica interventie chirurgicala. Alt tip de ginecomastie este secundar medicamentelor (corticoizi, anabolizante, diuretice, antiacide, etc) sau bolilor (distrofie adipozogenitala, ciroza). Pseudoginecomastia se manifesta printr-o componenta predominant grasoasa, si apare asociata cu obezitatea.

 

Anestezie

In mod obisnuit, se recomanda anestezie generala.

 

Tehnica

Se indeparteaza glanda printr-o mica incizie periareolara. Se lasa un mic buton sub areola pentru a evita aderentele postoperatorii ale areolei la muschiul pectoral, care determina o concavitate inestetica. La anumiti pacienti care nu accepa o cicatrice periareolara, glanda poate fi excizata prin axila, asistat endoscopic, lasand o mica cicatrice ascunsa in plica axilara. In pseudoginecomastii, este foarte utila si indicata liposuctia.

 

Ingrijiri postoperatorii

Se va lasa un tub de dren in postoperator imediat (in noaptea operatiei), acesta impiedicand formarea hematoamelor si se va aplica un pansament compresiv 7- 10 zile. Dupa indepartarea firelor, se pot incep masajele. Exercitiile fizice trebuie evitate timp de o luna de zile.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
implante de silicon   |  inghinal  |  look nou  |  operatie de marirea sanilor  |  pungi sub ochi  |  Abdomen depozite grasime  |  Abdominoplastia operatie estetica  |  Abdominoplastie lipoaspiratie   |  Abdominoplastie anestezie  |  Abdominoplastie anestezie generala  |  Abdominoplastie cicatrici  |  Abdominoplastie completa operatie  |  Abdominoplastie operatie  |  Absorbant natural  |  Acid hialuronic  |  Acid imbatranire  |  Administrare medicamente  |  Administrare medicamente intravenos  |  Agrafe par  |  Alergii medicamente  |  Anestezie nivelul buzelor   |  Anestezie de contact  |  Anestezie generala  |  Anestezie locala  |  Antecedente medicale  |  Aparatura moderna  |  Areola si mamelonul   |  Arta traditionala  |  Asimetrii operatii estetice  |  Aspect masculin  |  Aspectul organelor genitale  |  Benzi elastice  |  Blefaroplastia anestezie locala  |  Blefaroplastia corectia pleoapelor  |  Blefaroplastia inferioara  |  Blefaroplastia tehnici chirurgicale  |  Blefaroplastie  |  Blefaroplastie superioara  |  Cantitate injectata   |  Chirurgia piciorului  |  Chirurgia estetica dupa nastere  |  Chirurgia oaselor craniene  |  Chirurgia organelor genitale  |  Chirurgia pleoapelor  |  Chirurgia reconstructiva  |  Chirurgia sanului  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie estetica genitala  |  Chirurgie estetica nas  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie plastica  |  Chirurgie reconstructiva  |  Chirurgie vasculara  |  Chirurgul plastician  |  Cicatrici inestetice  |  Cicatrici vicioase pleoape  |  Cicatricile rezultate  |  Cicatrizare vicioasa   |  Clinici medicale  |  Clinici private  |  Clinici private chirurgie  |  Colectarea grasimii  |  Coloanei vertebrale  |  Consultatii ochelari  |  Contracte de baza  |  Contractura capsulara   |  Contur corporal lipoaspiratie  |  Corectarea ginecomastiei sani barbati  |  Corectarea ginecomastiei sani feminini  |  Corectia barbiei   |  Corectia buzelor  |  Corectia conturului fetei  |  Corectia nasului  |  Corectia pleoapelor  |  Corectia ridurilor  |  Corectia urechilor  |  Corectie buze botox  |  Corectii nas  |  Corpului fizic   |  Costume barbati  |  Costume femei  |  Costume personalizate  |  Cresterea in greutate   |  Cresterea sanilor   |  Culoarea parului  |  Culoarea parului   |  Cura slabire  |  Cure de slabire   |  Cursuri estetica  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri protocol  |  Deplasarea   |  Deplasarea implantelor   |  Depozitele adipoase  |  Depozitele de grasime  |  Depozitelor de grasime   |  Dezechilibre ale organismului  |  Dieta si exercitiile fizice  |  Discomfort sexual  |  Distrofie musculara  |  Durere cap tratamente  |  Dureri in regiunea gatului  |  Dureri spate  |  Echimozele postoperatorii  |  Edemul si echimozele   |  Efecte benefice  |  Elasticitate   |  Elasticitate musculatura  |  Elasticitatea pielii  |  Eliminarea grasimii   |  Estetica corporala  |  Estetica cursuri  |  Estetica faciala  |  Estetician  |  Evaluare stare sanatate  |  Exces tegumentar  |  Exces tegumentar adipos   |  Exces tegumentar subombilical  |  Excesul de piele de la pleoape   |  Excesul de tesut adipos  |  Excizie leziuni tegumentare  |  Exercitii gimnastica  |  Exercitiile fizice  |  Fara interventie chirurgicala  |  Femei care au sanii mari  |  Fese coapse si abdomen   |  Fire chirurgicale  |  Fire sutura  |  Folosirea implantelor   |  Fond ten  |  Formare profesionala  |  Formarea edemului  |  Formarea oaselor  |  Gimnastica medicala  |  Gimnastica persoane  |  Ginecomastie operatie  |  Grasime musculatura abdominala  |  Grasime abdominala  |  Grasime extrasa  |  Gravura 3d  |  Greutate redusa  |  Himenoplastie reconstructia himenului  |  Imbracaminte femei  |  Imbracaminte uz general  |  Imbunatatirea vietii sexuale   |  Implant volumul sanului  |  Implante de gamba  |  Implante faciale  |  Implante fesiere operatie  |  Implante mamare  |  Implantele anatomice  |  Implantele rotunde   |  Implantul de barbie   |  Implanturi gamba operatie  |  Implanturi gambiere  |  Incizia prin ombilic  |  Incizie in jurul ombilicului  |  Incizie in jurul ombilicului  |  Incizie in plan orizontal   |  Incizie sub barbie  |  Incizii zona genitala  |  Indicatii terapeutice  |  Ingrijirea ochilor  |  Injectare toxina botulinica  |  Injectarea santurilor nazolabiale   |  Interiorul osului  |  Interventie chirurgicala   |  Interventie chirurgicala labioplastie  |  Interventie rapida  |  Interventii chirurgicale  |  Intinerire faciala ipl  |  Intretinere faciala  |  Introducerea implantului  |  Laba gastei  |  Labiile asimetrice   |  Labiile mici asimetrice  |  Labiile prea mari  |  Lenjerie intima femei  |  Lenjerie stramta   |  Lentile soare  |  Leziuni ale pielii  |  Leziuni tegumentare  |  Lifting brate  |  Lifting cervico-facial  |  Lifting corporal   |  Lifting facial  |  Lifting facial operatie  |  Lifting fara cicatrici  |  Lifting regiunea tamplelor  |  Lifting ridicarea sanilor  |  Lifting sprancene operatie  |  Liftingul bratelor   |  Liftingul bratelor brahioplastia  |  Liftingul buzei superioare   |  Liftingul chirurgical clasic  |  Liftingul coapselor   |  Liftingul de coapse  |  Liftingul facial  |  Liftingul fetei  |  Liftingul gatului   |  Liftingul sprancenelor  |  Linia corpului  |  Lucru la inaltime  |  Mamelonul si areola  |  Marimea labiilor mici  |  Marire buze  |  Marire buze cu acid hialuronic   |  Marire sani  |  Marirea barbiei  |  Marirea chirurgicala a buzelor  |  Marirea de buze   |  Marirea de fese  |  Marirea de fese cu grasime   |  Marirea feselor operatie  |  Marirea sanilor  |  Masaj recuperare  |  Medic nutritionist  |  Medic orl  |  Medic specialist chirurgie plastica   |  Medicatie corecta  |  Metode hormonale  |  Metode terapeutice  |  Mica chirurgie  |  Mici interventii chirurgicale  |  Microchirurgie reconstructiva  |  Micsorare sani  |  Mod de viata  |  Modelarea abdomenului abdominoplastie  |  Muschiul pectoral  |  Musculatura abdominala  |  Nivel facial   |  Nivelul buzei superioare  |  Nivelul corpului fizic  |  Nivelul de formare  |  Nivelul pleoapei superioare   |  Numere de telefon  |  Ochelari soare  |  Ochelari vedere  |  Operatie corectare forma nas  |  Operatie corectie respiratie  |  Operatie exces tegument  |  Operatii estetice  |  Operatii plastice  |  Operatii rinocorectii nas  |  Osul mandibulei  |  Otoplastie chirurgie ureche  |  Pacienti varstnici   |  Pansament compresiv  |  Par abdomen  |  Par excesiv  |  Par pe suvita  |  Parul barbatilor  |  Parul de pe fata   |  Parul facial  |  Parul in exces   |  Parul inestetic spate  |  Parul normal  |  Peeling chimic  |  Peeling ipl  |  Peeling mecanic  |  Perioada medie   |  Perioada pubertatii   |  Picaturi ochi  |  Picaturi de ochi   |  Picaturi pentru ochi  |  Piele flasca   |  Piele normala  |  Pielea in exces   |  Plan de recuperare   |  Plan suprafascial   |  Planul de tratament  |  Pleoapa inferioara  |  Primul ajutor  |  Probleme genitale  |  Probleme menstruale  |  Probleme renale  |  Procedura generala  |  Procedura speciala   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri chirurgicale  |  Proceduri de excizie cervicala   |  Procesul de imbatranire  |  Procesul de imbatranire a pielii  |  Produse volum par  |  Produse cresterea parului  |  Produse lifting   |  Produse marirea sanilor  |  Proteze dentare  |  Proteze pe implante  |  Proteze san  |  Protocol cursuri  |  Ptoza palpebrala tratament  |  Radacina parului  |  Reactivitatea organismului  |  Recomandari   |  Reconstructia sanului  |  Recuperare dupa interventii chirurgicale  |  Recuperare medicala  |  Recuperare medicala postoperatorie  |  Recuperarea postoperatorie   |  Reducerea ridurilor  |  Reducerea ridurilor fine  |  Reducerea sanilor barbati  |  Reducerea volumului corporal  |  Reductie mamara  |  Refacerea virginitatii  |  Regiune pubiana cu aspect tonic  |  Regiunea cervicala  |  Regiunea pubiana  |  Reintinerirea pleoapelor  |  Remodelarea corpului  |  Repaus sexual  |  Restylane riduri  |  Rezultate 24 de ore  |  Rezultate estetice  |  Ridicare sani  |  Ridicarea regiunii pubiene  |  Ridicarea sanilor cazuti  |  Ridurile frontale  |  Rinocorectia chirurgie estetica  |  Rinocorectie nas  |  Rinoplastia operatie estetica  |  Rinoplastia rinocorectia nas  |  Rinoplastie deschisa  |  Rinoplastie deviatie sept  |  Rinoplastie inchisa  |  Salon tatuaj sprancene  |  Sangerarea   |  Sani fara ptoza  |  Sani hipotrofici chirurgie  |  Sanii lasati   |  Scadere in inaltime  |  Scaderea elasticitatii pielii   |  Scaderea in varsta  |  Sensibilitatea mamelonului   |  Ser fiziologic   |  Serom   |  Sistemul osos  |  Spitalizare postoperatorie  |  Sprancene subtiri  |  Stare generala sanatate  |  Starea pacientului   |  Stea de mare  |  Sub glanda mamara  |  Surplusul de grasime  |  Surplusul de piele  |  Sutura verticala  |  Tampon igienic feminin  |  Tatuaj sprancene  |  Teava rotunda  |  Tehnici comunicare  |  Tesutul adipos  |  Tesutul muscular  |  Tesutul subcutanat  |  Tesutului adipos  |  Tesuturile fine  |  Tesuturilor moi  |  Timp coagulare  |  Timp sangerare  |  Tipul de ten  |  Tonifierea musculaturii  |  Transplant par  |  Tratament radacina  |  Tratament alopecie  |  Tratament aspirina  |  Tratament cefalee  |  Tratament chirurgical   |  Tratament chirurgical endoscopic  |  Tratament corporal  |  Tratament cu medicamente  |  Tratament facial  |  Tratament infectii transmise sexual  |  Tratament riduri  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente slabire  |  Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic  |  Trenul inferior  |  Tulburari alimentatie  |  Tulburari de alimentatie   |  Tulburari de coagulare   |  Tulburari functionale  |  Tulburari psihice  |  Umplerea ridurilor  |  Un nou "look"  |  Vindecarea prin contact  |  Zona dureroasa  |  Zona fetei   |  Zona ochilor  |  Zonele dureroase   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.