Dental Premier - Clinica stomatologica Bucuresti Afisari: 549
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 311
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maria Rosetti, nr. 26 A, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0758791817; 0742288440; 0758237879; 0758237878; 0726203032
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@dentalpremier.ro
  site: www.dentalpremier.ro
  facebook: dentalpremier.ro

 
Chirurgie & Parodontologie  
Detalii  

PIEZOSURGERY - CHIRURGIE ULTRASONICA, ATRAUMATICA, TEHNOLOGIE JAPONEZA DE ULTIMA ORA!

Aparatul de Piezosurgery foloseste microvibratiile ultrasonice, cu frecventa joasa, pentru a taia structurile mineralizate, dure, fara a leza tesutul moale. Puterea este presetata in functie de tipul de densitate osoasa. Acest lucru faciliteaza interventia chirurgicala, ii confera o mai mare precizie si nu in ultimul rand reduce semnificativ disconfortul resimtit de pacient postchirurgical.

Este indicat pentru osteotomie, osteoplastie, extractia chirurgicala atraumatica, remodelare osoasa si in tehnica ridicarii membranei sinusale (sinus lift), unde elimina riscul perforarii membranei in timpul descoperirii acesteia. Avantajele utilizarii piezosurgery: • Precizie superioara in taierea osului, fara pierdere osoasa • Control mai bun al piesei comparativ cu instrumentarul rotativ • Diminueaza sangerarea la nivelul campului operator • Protejeaza tesuturile moi (membrane sinusala, vase, nervi) evitand astfel aparitia complicatiilor intraoperatorii • Procesul de vindecare si de regenerare osoasa este accelerat prin lipsa necrozei in zona osteotomiei • Elimina riscul emfizemului cutanat care poate sa apara prin folosirea instrumentarului rotativ, acesta generand un effect de spray aer-apa • Reduce stresul traumatic pentru pacient • Reduce durerea si edemul postchirurgical

 

TEHNOLOGIA PRGF®-Endoret® - VINDECARE ACCELERATA!

Tehnologia PRGF este un procedeu care accelereaza vindecarea post-interventie, prin care medicul dentist, utilizand exclusiv sangele pacientului, creeaza direct in cabinet, in doar cateva minute, plasma bogata in factori de crestere care accelereaza procesul de vindecare al zonei in care s-a intervenit chirurgical (implant dentar, sinus lift etc), timpul necesar vindecarii putandu-se reduce chiar la jumatate.

CHIRURGIA ORALA

Chirurgia orala acopera urmatoarele servicii: microchirurgie, extractia dentara, rezectia apicala, chistectomia, amputatia radiculara, chirurgie orala parodontala, chirurgie orala plastica gingivala, regularizarea de creasta.

MICROCHIRURGIE

In clinica noastra interventiile chirurgicale sunt  realizate folosind tehnici minim inazive de microchirurgie, cu ajutorul lupelor şi microinstrumentarului.

Avantaje:

  • dureri mai mici post-operatorii;
  • vindecare mai rapida;
  • indepartarea firelor mai rapida (dupa 3-4 zile);
  • rezultate estetice mai bune, plaga chirurgicala fiind mai mica

EXTRACTIA DENTARA

Extractia dentara se realizeaza cand un dinte este deja compromis si cand nu mai poate fi recuperat prin alte mijloace.

Folosim instrumentar de mare finete pentru o extractie ATRAUMATICA, pentru a proteja osul si gingia.

Extractia molarului de minte

Foarte frecvent molarii de minte nu au loc suficient sa erupa pe arcada si raman inclusi in os.

Extractia molarilor de minte este necesara pentru ca:

  • pot determina inghesuire dentara, din cauza presiunii exercitate dinspre posterior spre anterior;
  • pot cauza resorbtia radacinii molarului 2 situat anterior;
  • pot cauza carii pe molarul 2;
  • pot determina ulceratii ale obrazului sau limbii

Extractia poate dura cateva minute sau in cazuri complicate se poate prelungi ca durata.

REZECTIA APICALA

Rezectia apicala reprezinta o interventie chirurgicala prin care se indeparteaza prin tehnici de microchirurgie doar varful afectat al unei radacini (care prezinta un granulom sau chist). Restul de portiune de radacina sanatoasa se pastreaza, dintele ramanand functional.

Ca metoda standard, in clinica noastra, acordam o atentie deosebita prevenirii recidivei infectiei, de aceea radacina care ramane se sigileaza (se plombeaza) la varf cu materiale speciale biocompatibile, folosind microinstrumetar adaptat de mare finete.

CHISTECTOMIA

Este o interventie chirurgicala prin care se indeparteaza un chist (o formatiune rotunda cu lichid in interior) prezent la varful unei radacini sau ramas in os (de exemplu, dupa extractia unui dinte fara chiuretajul adecvat).

AMPUTATIA RADICULARA

Este o interventie prin care se extrage doar una din radacinile unui molar, cand aceasta este compromisa, dar celelalte sunt sanatoase si suficient de rezistente pentru a sustine molarul pe arcada.

Astfel, se poate amana pentru multi ani momentul extractiei molarului si inserarii unui implant dentar.

CHIRURGIE ORALA PARODONTALA

Chirurgia parodontala cuprinde tehnici speciale de mare actualitate de regenerare osoasa si tisulara ghidata.

In acest fel se poate prelungi mult timp viata dintilor afectati de parodontoza.

CHIRURGIE ORALA PLASTICA GINGIVALA

Chirurgia plastica gingivala cuprinde tehnici foarte exacte prin care se pot corecta defectele estetice ale gingiei.

1. Gingie foarte expusa in timpul zambetului – ,,suras gingival”

Exista cazuri in care, in timpul zambetului, se  expune o portiune mare de gingie si in acelasi timp dintii par mici, fiind inestetici. In aceste situatii , excesul de gingie se poate indeparta cu LASERUL, alungind astfel coroana clinica a dintelui, optimizand spectaculos aspectul final cosmetic.

In cazul ,,surasului gingival”, o alta metoda, efectuata tot cu ajutorul Laserului, o reprezinta vestibuloplastia, prin care se repozitioneaza corespunzator zona de insertie a buzei, astfel incat la final sa fie vizibila in timpul surasului o zona mult mai restransa din gingie.

2. Tratamentul retractiei gingivale (retractie gingivala = gingia este retrasa de pe dinte.)

Se folosesc diferite tehnici pentru repozitionarea ei la nivelul normal, cu rezultate estetice deosebite.

REGULARIZAREA DE CREASTA

Regularizarea de creasta este o interventie efectuata in cazul zonelor edentate (fara dinte), pentru a corecta conturul osului si gingiei, mai ales in cazul in care zonele de os denivelate de sub gingie sunt foarte dureroase la atingere si trebuie indepartate. Se poate regla totodata si conturul gingiei, astfel incat proteza pacientului sa se insere pe o zona cat mai neteda, fara denivelari.

REMODELAREA CHIRURGICALA A GINGIEI

Chirurgia plastica gingivala cuprinde tehnici foarte exacte prin care se pot corecta defectele estetice ale gingiei.

1) Gingie foarte expusa in timpul zambetului – ,,suras gingival”

Exista cazuri in care, in timpul zambetului, se  expune o portiune mare de gingie si in acelasi timp, dintii par mici, fiind inestetici. In aceste situatii, excesul de gingie se poate indeparta cu LASERUL, alungind astfel coroana clinica a dintelui, optimizand spectaculos aspectul final cosmetic.

In cazul ,,surasului gingival”, o alta metoda, efectuata tot cuajutorul Laserului, o reprezinta vestibuloplastia, prin care se repozitioneaza corespunzator zona de insertie a buzei, astfel incat,  la final, sa se descopere in timpul surasului o zona mult mai restransa de gingie.

2)  Tratamentul retractiei gingivale (retractie gingivala = gingia este retrasa de pe dinte)

Se folosesc diferite tehnici pentru repozitionarea ei la nivelul normal, cu rezultate estetice deosebite.

Parodontologie Ce este boala parodontala (parodontoza)?

Boala parodontala este o afectiune inflamatorie la nivelul gingiei si tesuturilor de sustinere ale dintelui.

Are o evolutie progresiva, de lunga durata, simptomele fiind discrete, existand mai multe stadii :

GINGIVITA – manifestata prin sangerare la periaj, culoare modificata a gingiilor inflamate, spre rosu-violaceu, mancarime gingivala si respiratie neplacuta. Gingivita se poate trata si vindeca prin tratament stomatologic si igiena corecta a pacientului

PARODONTITA – este o maladie severa si greu de tratat ,fiind afectate tesuturile mai profunde.

Gingiile se retrag de pe dinti, radacinile devenind vizibile , dintii devin mobili, apar pungile parodontale (spatii intre os si dinte, pline cu bacterii), putandu-se ajunge chiar la pierderea dintilor . Frecvent, acest proces distructiv prezinta putine simptome, nu este nici macar dureros. Parodontita severa instalata nu se poate vindeca in totalitate, ci doar se opreste in evolutie, prin diagnosticare precoce, controale frecvente si tratament corespunzator.

Factori favorizanti ai parodontozei

Principala cauza o reprezinta placa bacteriana si tartrul.Alti factori favorizanti sunt:

  • cariile netratate,
  • lucrari protetice vechi,
  • malpozitia dentara,
  • igiena deficitara,
  • fumatul,
  • diabetul,
  • imunitatea scazuta,
  • sarcina, pubertatea.

Prevenirea parodontozei

  • igiena orala corespunzatoare a pacientului, prin periaj de minim doua ori pe zi, utilizarea atei dentare si a apei de gura
  • control stomatologic la fiecare 6 luni
  • alimentatie corecta, bogata in calciu, vitaminele B si C

Tratamentul parodontozei

Tratamentul parodontozei se face intr o succesiune de etape :

  • CONSULTATIA INITIALA – examen clinic, bilant parodontal, radiografii, evaluarea tehnicilor de igiena orala ale pacientilor, recomandarea de a se renunta la fumat(in cazul fumatorilor)
  • TRATAMENTUL INITIAL – detartraje repetate, dezinfectie mecanica si chimica a pungilor parodontale cu solutii active puternic antiseptice, chiuretaje subgingivale,utilizarea LASER-ului, insotite de administrarea de antibiotice pe cale generala si aplicarea locala de solutii de antibiotic  (PERIOCILIN, care sigileaza si elibereaza substanta activa timp de 7-10 zile) si instruire asupra tehnicilor corecte de periaj.
  • REEVALUARE – masuratori ale pungilor parodontale, radiografii de control
  • TRATAMENT CHIRURGICAL – chiuretaj subgingival in camp deschis, gingivectomii, utilizarea LASER-ului, aditii de os, peste care se aplica membrane de colagen, utilizarea unor substante pentru regenerarea osului si ligamentelor dintelui (Emdogain – Straumann, Elvetia)
  • MENTENANTA – prin vizite la 3-4 sau 6 luni, pentru curatare profilactica

Inainte de toate aceste tratamente, frecvent este necesara imobilizarea dintilor (de exemplu, printr-o banda foarte subtire din fibra de sticla).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acid hialuronic  |  Adezivi standard  |  Aditia de os  |  Aditie os  |  Afectiune a ligamentelor  |  Afectiuni neurologice  |  Afectiuni tesutul colagen  |  Air flow  |  Albire dentara  |  Albire dinti  |  Albire laser  |  Albirea dintilor  |  Albirea dintilor cu gel  |  Albirea dintilor cu laser  |  Albirea dintilor domiciliu  |  Alimentatie sanatoasa  |  Alimente naturale  |  Amputatia radiculara  |  Analize colesterol  |  Analize de piata  |  Analize glicemie  |  Analize hemoleucograma  |  Analize piata  |  Anestezie generala  |  Anestezie locala  |  Antibiotic dinte   |  Antiseptice substante  |  Apa de gura  |  Aparat dentar  |  Aparat dentar invizibil  |  Aparat dentar lingual incognito   |  Aparate dentare  |  Aparate dentare copii   |  Aparate dentare fixe  |  Aparate dentare linguale  |  Aparate dentare mobile  |  Aparate ortodontice  |  Aparatul dentar  |  Apex finder  |  Arcada dentara  |  Ata dentara  |  Augmentare buze  |  Aur dentar  |  Banda de frecventa  |  Bicarbonat sodiu  |  Boala gingivala   |  Boala parodontala tratament  |  Bont protetic  |  Bont protetic implant  |  Cabinet medical  |  Cabinet psihologic  |  Cabinet stomatologic copii  |  Cabinet stomatologic sector 2  |  Cabinet stomatologic sector 6  |  Cabinete lucru  |  Cabinete stomatologice  |  Calcemie analize  |  Calitatea materialelor  |  Caria dentara  |  Cariei dentare  |  Cariile dentare  |  Cariile netratate  |  Ceramica dentara  |  Ceramica fara suport metalic  |  Ceramica implant  |  Ceramica zirconiu  |  Chirurgie dentara  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie orala  |  Chirurgie parodontala  |  Chirurgie plastica  |  Chirurgie plastica gingivala  |  Chirurgie protetica  |  Chirurgie si implantologie  |  Chirurgie si implantologie dentara  |  Chisturi maxilare  |  Chiuretaj parodontal  |  Chiuretaj subgingival  |  Chiuretaje  |  Cimentare dinte  |  Clinici stomatologice   |  Colesterol analize  |  Compozit fotopolimerizabil  |  Compozit plombe  |  Computer tomograf  |  Confortul vizual  |  Controlul placii bacteriene  |  Contur buze  |  Corectare riduri botox  |  Corectarea defectelor vorbire  |  Corectie buze botox  |  Coroana ceramica  |  Coroana ceramica implant   |  Coroana ceramica suport zirconiu  |  Coroana compozit  |  Coroana dentara  |  Coroana dentara ceramica  |  Coroana integral ceramica  |  Coroana metalo ceramica   |  Coroane ceramica  |  Coroane compozit fotopolimerizabil  |  Coroane dentare  |  Coroane si punti  |  Coroane si punti dentare  |  Coroane suport zirconiu  |  Coroane zirconiu  |  Coroane, fatete , obturatii  |  Coroanele dentare  |  Culoarea dintilor naturali  |  Culori standard  |  Curatare chimica  |  Curatare chimica interior  |  Curatare cu bacterii   |  Curatare lift  |  Curatarea mecanica suprafetei vopsit  |  Curatat si igienizat   |  Cursuri control financiar  |  Cursuri estetica  |  Cursuri igiena  |  Depistarea   |  Detartraj ultrasunete  |  Dezinfectie aer  |  Diagnostic parodontal  |  Dinte compozit  |  Dintelui pierdut  |  Dinti ceramica  |  Dinti cu gutiere  |  Dinti din ceramica  |  Dinti inclusi  |  Dinti inghesuiti   |  Dintii afectati   |  Dintii frontali   |  Dintii lipsa  |  Dintii naturali  |  Dintii permanenti   |  Dispozitiv medical   |  Drept financiar   |  Dupa extractie  |  Durere postoperatorie  |  Durerea postoperatorie  |  Dureri dentare  |  Dus bucal  |  Ecologizare materiale ceramice  |  Elimina stresul  |  Estetica cursuri  |  Estetica dentara  |  Evenimente sociale  |  Evolutie sarcina  |  Examen clinic  |  Excesul cutanat   |  Extractia dintilor   |  Extractie dentara  |  Extractie molar de minte   |  Extractie nervi  |  Extractii ale dintilor permanenti  |  Extractii dentare  |  Extractii dinti  |  Fara interventie chirurgicala  |  Fatete ceramica  |  Fatete ceramice  |  Fatete ceramice, coroane  |  Fatete compozit  |  Fatete de ceramica  |  Fatetele ceramice  |  Fibra sticla  |  Folosirea atei dentare  |  Frecventa de lucru  |  Gingia si tesuturile  |  Gingiile inflamate  |  Gingivectomie dinte  |  Gingivita, parodontita   |  Gutiere  |  Gutiere albire  |  Gutiere cu gel   |  Hemoleucograma analize  |  Igiena dentara  |  Igiena dentara deficitara   |  Igiena orala  |  Igienizare dentara  |  Igienizari dentare  |  Implant dentar  |  Implant dentar straumann,  |  Implant par  |  Implant volumul sanului  |  Implantologie dentara  |  Implantul dentar  |  Implanturi dentare  |  Incrustatii ceramice   |  Indreptarea dintilor  |  Inlay ceramica  |  Instrumentar chirurgical  |  Instrumentar chirurgie  |  Instrumentar parodontologie  |  Instrumentar stomatologic  |  Interventie chirurgicala   |  Interventie chirurgicala dentara  |  Interventie rapida  |  Laba gastei  |  Laborator analize  |  Laborator dentar  |  Laborator propriu  |  Laborator psihologic  |  Laboratorul de analize   |  Laboratorul dentar  |  Laser chirurgical  |  Ligamentelor de sustinere   |  Lipsa presiunii  |  Lipsa unei radacini  |  Lucrari cimentare  |  Lucrari de rezistenta  |  Lucrari dentare ceramica  |  Lucrari dentare compozit  |  Lucrari integral ceramice  |  Lucrari laborator  |  Lucrari protetice  |  Lucrari si servicii  |  Lucrari stomatologice  |  Lucrari sub apa  |  Lucrari zirconiu  |  Masuratori de precizie  |  Material compozit   |  Material estetic  |  Material special  |  Materiale biocompatibile  |  Materiale ceramice  |  Materiale compozite  |  Materiale injectie  |  Materiale obturatii dentare  |  Materiale protectie  |  Materiale sigilare  |  Materiale stomatologice  |  Materiale usoare  |  Mecanica generala  |  Medic dentist sector 2   |  Medic stomatolog sector 2  |  Medicul dentist   |  Medicul implantolog  |  Membrane colagen  |  Metalo ceramica  |  Metode de igiena orala  |  Mica chirurgie  |  Mici interventii chirurgicale  |  Mobilitatea dintilor  |  Nivelul apei  |  Oasele maxilare  |  Oasele maxilarului  |  Obturarea canalului  |  Obturatie canal   |  Obturatii canal  |  Obturatii compozit  |  Obturatii compozit fotopolimerizabil  |  Obturatii cu compozit plombe  |  Obturatii dentare  |  Obturatii fizionomice  |  Operatie corectie respiratie  |  Ortodontie aparate dentare  |  Ortodontie consultatie  |  Ortodontie incognito  |  Osul maxilar  |  Par moale  |  Parodontita dinti   |  Parodontologie parodontoza  |  Parodontologie tratamente  |  Parodontoza tratament  |  Pasta de dinti   |  Pasta dinti  |  Pasta dinti copii  |  Pasta mici  |  Paste dinti speciala   |  Paste cu fluor  |  Paste rasini  |  Periaj profesional  |  Periaje dentare   |  Periajul   |  Perie normala  |  Perie speciala  |  Perii circulare  |  Periuta dinti  |  Pierdere osoasa  |  Pierderea dintelui  |  Pierderea dintilor   |  Placa bacteriana  |  Plombe dentare  |  Plombe fizionomice  |  Plombele dentare  |  Prevenirea parodontozei  |  Prevenirea cariilor dentare  |  Problemelor musculare  |  Procedura generala  |  Procedura speciala   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Produse albirea dintilor  |  Produse ceramice  |  Profilaxia cariilor copii  |  Profilaxie dentara  |  Protetica dentara  |  Protetica fixa  |  Protetica implant  |  Proteze dentare  |  Proteze dentare mobile  |  Proteze dentare scheletate  |  Proteze fixe,mobile  |  Proteze integral ceramice   |  Proteze membru superior  |  Proteze mobile  |  Proteze mobile sau mobilizabile  |  Proteze mobilizabile  |  Proteze scheletate  |  Proteze scheletate clasice  |  Proteze totale  |  Protezele dentare mobile   |  Punti ceramica  |  Punti ceramice  |  Punti compozit  |  Punti dentare  |  Punti dentare, din ceramica  |  Punti metalo ceramice  |  Radacina dintelui   |  Radacini dentare   |  Radacinii dintelui  |  Radiografii  |  Radiografii dentare  |  Resorbtia osoasa  |  Respiratie neplacuta  |  Retractie gingivala  |  Rezectia apicala  |  Rezultate 24 de ore  |  Rezultate estetice  |  Riduri faciale  |  Risc financiar  |  Roi dinate   |  Sangerare gingivala  |  Sangerarea   |  Servicii chirurgicale  |  Servicii curatat  |  Servicii dentare  |  Servicii la domiciliu  |  Servicii medicale  |  Servicii mentenanta  |  Servicii stomatologice  |  Servicii stomatologice specialitate  |  Servicii suplimentare  |  Sigilare dinti  |  Sigilare si fluorizari pentru copii   |  Sigilari dinti  |  Simptomele parodontozei  |  Sisteme curatat  |  Sisteme igienizare  |  Sisteme slefuire  |  Slefuirea dintilor  |  Solutie de curatat   |  Specialitate stomatologica   |  Stomatologie bucuresti  |  Stomatologie copii  |  Stomatologie sector 6  |  Structura dentara  |  Studii piata  |  Suport de zirconiu  |  Suport psihologic  |  Suprafata dentara  |  Suprafata dintilor  |  Suptul degetului  |  Tehnica dentara  |  Tehnici periaj  |  Tehnici de respiratie  |  Tehnici periaj  |  Tehnici respiratie  |  Tehnologie curatare  |  Tensiune musculara  |  Terapia durerii  |  Terapia laser  |  Terapie cu ultrasunete  |  Terapie stomatologica  |  Terapie ultrasunete   |  Tesuturile de sustinere ale dintelui  |  Tesuturile dentare  |  Tesuturilor de sustinere a dintilor  |  Tesuturilor moi  |  Timp coagulare  |  Timp sangerare  |  Timpul masticatiei  |  Tipul de implant   |  Tipuri de coroane dentare  |  Transaminaze analize  |  Tratament radacina  |  Tratament regenerare par  |  Tratament antibiotic  |  Tratament botox  |  Tratament carii  |  Tratament chirurgical   |  Tratament cosmetic  |  Tratament cu antibiotic   |  Tratament de regenerare  |  Tratament dentar  |  Tratament dureri dentare  |  Tratament endodontic  |  Tratament gangrena obturatie canal dinte  |  Tratament gingival  |  Tratament laser  |  Tratament molar  |  Tratament riduri  |  Tratament stomatologic fara dureri  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente albire dentara  |  Tratamente apa  |  Tratamente canal  |  Tratamente canal endodontie  |  Tratamente copii  |  Tratamente de albire   |  Tratamente dentare  |  Tratamente laser  |  Tratamente nechirurgicale faciale  |  Tratamente par  |  Tratamente parodontale  |  Tratamente pentru par  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente protetice  |  Tratamente relaxare  |  Tratamente sinusale  |  Tratamente ultrasunete  |  Tratamentele cu ultrasunete   |  Tratamentul anomaliilor dento maxilare  |  Tratamentul cariei   |  Tratamentul cariei dentare  |  Tratamentul cariilor dentare  |  Tratamentul cu ultrasunete   |  Tratamentul de canal   |  Tratamentul de curatare   |  Tratamentul laser  |  Tratamentul ortodontic invisalign  |  Tratamentul parodontopatiilor  |  Tratamentul parodontozei   |  Tratamentul pungilor parodontale  |  Tratamentul ridurilor  |  Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic  |  Tumori  |  Unda speciala  |  Varful radacinii  |  Varful radacinii dintelui  |  Vase sticla  |  Vin rosu  |  Vin vechi  |  Vindecare  |  Vindecare a osului  |  Vindecare tesuturilor   |  Vindecare osoasa  |  Vindecare tisulara  |  Vindecarea extractiei  |  Vindecarea gingiei  |  Zona ochilor  |  Zonele dureroase   |  Zonele vizibile  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.