BIROU TRADUCERI DELTRA CELES Afisari: 3860
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 1578
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Colentina, nr. 74,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721226635; 0212400727
-------------------------
Web: Internet
  email: traduceri@deltraceles.ro
  site: www.apostile-supralegalizari.ro

 
Apostilare  
Detalii  video  

Apostila de la Haga (Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) - apostilare documente şi traduceri pentru recunoaştere în țările semnatare ale convenției.

Biroul de traduceri Deltra Celes vă poate ajuta să obţineți apostila de la oricare din autorităţile competente în acest scop în România: Prefectură, Tribunal sau Camera Notarilor Publici:

PREFECTURĂ:

  • La Prefectură, APOSTILA se aplică pe originalele actelor oficiale administrative. Consultaţi lista completă a actelor ce pot fi apostilate la Prefectură.
  • Apostila se poate obţine doar la Prefectura din judeţul în care se află domiciliul titularului sau sediul instituţiei emitente a actului.
  • Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei în orice judeţ din ţară, fără a fi necesară deplasarea dvs., în termene foarte scurte.

Mențiune: Actele de studii pot fi apostilate pe original doar după ce au fost vizate anterior la instituția competentă din cadrul Ministerului Educației.

 

TRIBUNAL:

  • La Tribunal, APOSTILA se poate aplica doar pe originalele actelor emise de Ministerul Justiţiei (Judecătorii, Registrul Comerţului). Consultaţi lista completă a actelor ce pot fi apostilate la Tribunal.
  • Apostila la Tribunal se obţine în judeţul în care a fost emis actul.
  • Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei la Tribunalul Bucureşti, pentru acte emise în Bucureşti şi Judeţul Ilfov, fără a fi necesară deplasarea dvs. În anumite situații, putem obține apostila și la Tribunale din alte județe ale țării, iar pentru detalii vă rugăm să ne contactați direct.

 

CAMERA NOTARILOR:

  • La Camera Notarilor Publici, APOSTILA se aplică pe originalele actelor notariale, pe copii legalizate notarial şi traduceri legalizate notarial.
  • Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei pe actele notariale şi copii/traduceri legalizate de notari din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa şi Teleorman.

Menţiune: O traducere legalizată va putea fi apostilată doar dacă originalul actului tradus este emis de autoritățile române. Dacă vi se cere ca actul original să fie apostilat, acest lucru trebuie făcut înainte de efectuarea traducerii, pentru ca textul apostilei să fie prins în traducere.

 

Oferim servicii complete:1. vizare a originalului la ministerul emitent (necesară pentru anumite tipuri de acte)2. apostilare a actului original3. traducere autorizată în limba statului în care e folosit actul4. legalizare a semnăturii traducătorului5. apostilare a traducerii legalizate

Răspundem oricăror solicitări urgente, din orice oraş al ţării sau din străinătate, indiferent de volumul de lucru, în limitele programului de lucru al instituţiilor implicate. Putem prelua și livra comenzile prin curier rapid (național sau internațional).

 

Info: Apostilarea constă în aplicarea de către autorităţile competente ale unui stat semnatar al Convenţiei de la Haga a unei ştampile (Apostila) pe actele oficiale emise în ţara respectivă şi care urmează a fi prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Convenţiei. Nu pot fi apostilate în România acte emise în alte state.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video