Data OvyProduct Bucuresti - Cablare structurata, service computere si imprimante Afisari: 1324
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 513
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Bozieni, nr. 6, sector 6 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745093751
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dataovy.ro
  site: www.dataovy.ro

 
Service laptop  
Detalii  video  

Depanare laptop sau calculatoare: Diagnoza si interventii

 

 In functie de tipul defectului in cadrul departamentului service laptop tratam separat fiecare problema, in general:Depanarile hardware presupun:- constatarea (diagnoza) - identificarea componentei defecte;- reparatia - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza;- testarea - verificarea sistemului in noua configuratie

 

.Depanarile software presupun:- constantarea (diagnoza) - identificarea problemei din punct de vedere tehnic, apoi dupa caz executam reinstalare sistem de operare / programe si aplicatii sau repararea / dezinfectarea de virusi sau trojani informatici- instalarea - instalarea si configurarea de sisteme de operare (Microsoft Windows), aplicatii software etc.;- devirusarea - scanarea sistemelor infectate, devirusarea si asigurarea securitatii sistemului;- optimizarea - verificarea calculatorului sau laptopului in noua configuratie.

 

 Costuri diagnoza. Diagnoza gratuita.Calculatorul sau componenta a fost receptionata in service-ul de calculatoare, este analizata de catre tehnicienii nostri, se constanta defectul si este comunicat catre dumneavoastra. Daca decideti sa faceti reparatia impreuna cu service-ul nostru, pretul diagnozei este zero. In caz contrar, indiferent de tipul componentei (laptop, calcuator personal desktop, monitor, placa video, sursa, placa de baza, etc.) sau de natura problemei exista un pret unic de analiza si diagnoza de 24 Euro + TVA.In cadrul abonamentelor de service de mentenanta calculatoare si administrare al retelelor de calculatoare pretul diagnozei, cat si cel al reparatiei este gratuit, inclus in pretul abonamentului.

 

 Preturi depanare.Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra, tariful pentru ora de depanare este de 22 Euro + TVA. Dupa prima ora, pretul este divizibil la 30 de minute. Costul deplasarii este de 19 Euro + TVA.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video