INDUSTRIAL CRUMAN instalatii stingere incendiu Ploiesti Afisari: 581
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Stingatoare, alarme incendiu Vizitatori: 313
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Carpenului, nr. 32A, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0244591598
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cruman.ro
  site: www.cruman.ro

 
ARMANfire Chef  
Detalii  

Echipament de stingere incendii pentru Bucatarii Profesionale ARMANfire Chef

Daca în unitatea dvs. aveţi astfel de spaţii sau bunuri de protejat:

BUCATARII - RESTAURANTE, HOTELURI, PENSIUNI

* Sunt viata, bunurile sau obiectivele dvs. protejate adecvat?

* Ce ar însemna pentru performanţa afacerii dvs. pierderea în condiţii de incendiu a acestor bunuri ?

  

ArmanfireChef este un concept modern, aliniat cerintelor impuse de noua clasa de stingere “ F” - pentru Echipamente de Catering - clasa asociata riscurilor de incendiu generate de o gama larga de uleiuri vegetale, grasimi vegetale sau animale cu care se lucreaza frecvent in Bucatariile profesionale de gabarit din Restaurante, hoteluri, pensiuni, cantine,…si unde exista si personal destul de numeros ce este expus zilnic acestor riscuri.

Clasa F de stingere a aparut din motive obiective precizand ca pentru stingerea incendiilor generate de factorii mentionati se impune utilizarea unor agenti Speciali, conceputi in a avea atat un efect rapid de stingere dar si sa satisfaca cerintele impuse de industria alimentara, o biodegradabilitate crescuta astfel incat sa nu induca factori de risc chimici, toxici pentru organismal uman.

Agentii noi conceputi sunt de tipul “ Wet Chemical”, in fapt, agenti din categoria solutiilor spumante, dar cu caracteristici specifice cerintelor impuse de catre Normativele Europene pentru destinatia finala a acestora. Datele de performanta ale acestor agenti pentru care societatea noastra asigura procurarea si mentenanta sistemelor le puteti regasi in rubrica alocata specificatiilor tehnice.

Conceptul ArmanfireChef

Pentru simplitatea operationala dar si pentru un grad inalt de performanta, sistemele dedicate pentru stingerea incendiilor din Bucatarii au fost proiectate astfel incat sa ofere monitorizare 24 h / 7 zile intr-o forma independenta de factorul uman asigurand performante de tipul 2 in 1 si anume: Detectie si Stingere.

Actionarea Standard, tipica acestui sistem este Automata, de tip Pneumatic, pe principiul Presurizare – Depresurizare, eliminand astfel necesitatea de a fi conectat la o sursa de energie electrica.

Desi principiul de lucru este Automat, sistemul va fi intotdeauna insotit si de un Buton de actionare Manuala pentru a lasa deschisa alternativa de a fi actionat fie instant prin spargerea tubului fie prin actiunea umana, daca omul va fi cel care va sesiza mai devreme inceputul de incendiu…scopul fiind de a limita stopa incendiul si de a limita dezvoltarea acestuia.

Componenta sistemului

 

  • Butelie de stocare agent de stingere; capacitate 11,5, 15,6 sau 25 litri;
  • Sistem de descarcare al agentului : teava Cupru ( 8 – 10 mm diametru) si Duze speciale ce se pozitioneaza in raza echipamentelor ce utilizeaza foc deschis (foc de gaze) sau vase incarcate cu o categorie de ulei – grasimi – cuve, friteuze, tigai basculante…
  • Tub Easy-Detect , conceput dintr-un material polimeric de inalta calitate, flexibil, din 2 straturi, cu rol de a detecta temperatura locala si de a se sparge atunci cand se atinge temperatura de spargere, creand astfel o depresurizare ce pune in operare descarcarea prin teava – duze a agentului peste focarul de incendiu.
  • Duze pentru descarcare agent – cu raza scurta ( actioneaza asupra echipamentelor de bucatarie si in gura de evacuare spre tubulatura ) - cu Raza lunga (actioneaza in Plenum Hota).

Configurare

Stabilirea Gabaritului unui astfel de sistem, traseele de descarcare , nr. de duze si amplasarea acestora, se fac prin proiectare asistata de soft dedicat (conformitate VdS/ LPCB);

La baza va fi o evaluare a factorilor de risc intr-o configuratie data a unei bucatarii si echipamentele acesteia – se utilizeaza normele de calcul pentru distantele intre duze, inaltimi de pozitionare fata de surse, capacitati volumetrice ale vaselor cu agent combustibil fierbinte ( uleiuri animale sau vegetale, carbuni..).

ArmanfireChef – este un sistem flexibil, proiectat in 3 variante standard – Mic ( Piccolo ), Mediu ( Medio) si Mare ( Grande). Aceste configuratii la randul lor au si cateva alternative la baza fiind de fapt gabaritul personalizat al fiecarei bucatarii.

  AVANTAJE

  • 2 in 1 – Detectie si stingere intr-un singur echipament;
  • Independenta in actionare (nu necesita legaturi electrice);
  • Flexibilitate in configurare;
  • Costurile pentru echipamente si servicii de montaj sunt foarte convenabile si competitive;
  • Mentenenta periodica simpla;
  • Performanta garantata;

ArmanfireChef – este un sistem flexibil, proiectat in 3 variante standard. Aceste configuratii la randul lor au si cateva alternative la baza fiind de fapt gabaritul personalizat al fiecarei bucatarii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Accesorii actionare  |  Accesorii electrice  |  Accesorii instalatii  |  Accesorii pneumatice  |  Accesorii protectie  |  Acoperire si protectie  |  Agent curatare  |  Agenti factori chimici  |  Agregate usoare  |  Alimentare electrica  |  Alimentare non stop  |  Aparatura electrica  |  Aparatura performanta  |  Aparatura pneumatica  |  Avertizare incendiu sisteme  |  Bucatarii profesionale  |  Camera caldura  |  Camere frigorifice  |  Catering personalizat  |  Catering servicii  |  Centre cnc  |  Centre comanda numerica  |  Cilindri fonta  |  Cilindri siguranta  |  Componente electronice  |  Conducte gaz  |  Conductori electrici  |  Configurare sistem  |  Control la distanta   |  Costuri mentenanta  |  Costuri aditionale  |  Costuri de transport  |  Curatare chimica  |  Curatare chimica conducte  |  Curatare echipamente  |  Curatare manuala  |  Curatare rezervoare  |  Curatarea mecanica suprafetei vopsit  |  Detector incendiu  |  Dispozitiv de incalzire  |  Dispozitive lucru  |  Dispozitive supraveghere  |  Duze fixe  |  Duze pentru gaz  |  Echipament detectie incendii  |  Echipamente performante  |  Echipamente bar  |  Echipamente bucatarie  |  Echipamente bucatarii profesionale  |  Echipamente catering  |  Echipamente detectie incendiu  |  Echipamente electrice  |  Echipamente frigorifice  |  Echipamente industria alimentara  |  Echipamente industriale  |  Echipamente lucru  |  Echipamente monitorizare temperatura  |  Echipamente presiune  |  Echipamente profesionale cantine  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente speciale  |  Evaluare personal  |  Factori de risc  |  Fitinguri alama  |  Fitinguri cupru  |  Fitinguri fonta  |  Fitinguri plastic  |  Galerii arta  |  Gama de temperatura   |  Gaz inert  |  Gaze speciale  |  Gaze tehnice  |  Generatoare electrice  |  Generatoare electrice gaz  |  Grasimi vegetale  |  Hota instant  |  Indicatoare avertizare  |  Industria alimentara  |  Industria electrica  |  Instalare servere  |  Instalatii avertizare incendii  |  Instalatii avertizare incendiu  |  Instalatii cupru  |  Instalatii de racire  |  Instalatii de stingere incendii   |  Instalatii industriale  |  Instalatii stingere  |  Instalatii stingere foc  |  Instalatiile electrice  |  Iso 2001  |  Lichide inflamabile  |  Mecanism distributie   |  Mediu monitorizare  |  Mentenanta periodica  |  Monitorizare mediu  |  Monitorizare obiective  |  Montaj standard   |  Otel inoxidabil   |  Panou electric  |  Panouri electrice  |  Panouri incendiu  |  Performanta termica   |  Prelucrari mecanice  |  Presiune maxima  |  Protectia mediului  |  Protectie agentii  |  Protectie incendiu  |  Protectie termica  |  Punerea in functiune   |  Pupitre comanda  |  Pupitre electrice  |  Repunere functiune instalatie gaz  |  Restaurante catering  |  Restaurante echipamente  |  Reteaua electrica  |  Rezervoare de lichid  |  Risc incendiu  |  Riscuri profesionale   |  Servicii catering  |  Servicii de evaluare  |  Servicii de evaluare a riscurilor   |  Servicii mentenanta  |  Sistem de alarmare  |  Sistem informatii  |  Sisteme actionare manuala  |  Sisteme alarmare  |  Sisteme alternative  |  Sisteme avertizare  |  Sisteme detectie incendiu  |  Sisteme electronice control  |  Sisteme electronice de alarmare   |  Sisteme incalzire  |  Sisteme stingere  |  Sisteme transport  |  Soft agentii  |  Stingerea incendiilor  |  Sursa energie  |  Surse energie  |  Teava cupru  |  Tehnologie cnc  |  Tehnologie performanta  |  Telecomunicatii diverse  |  Temperatura de lucru  |  Temperatura de operare  |  Temperatura de operare:   |  Temperatura ulei  |  Tevi presiune  |  Tigai basculante  |  Transport agregate  |  Transport arhive  |  Transport bunuri  |  Transport echipamente  |  Transport masini  |  Transport non stop  |  Transport rapid  |  Tubulatura teava  |  Uleiuri vegetale  |  Utilaje industriale  |  Valva de siguranta   |  Valva manuala   |  Valve pneumatice  |  Vase bucatarie  |  Zonele de acoperire   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.