Casa Voicu, Restaurant - Bucuresti Afisari: 583
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 2090
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Emil Racovita, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314261052
-------------------------
Web: Internet
  email: rezervari@casavoicu.ro; contact@casavoicu.ro
  site: www.casavoicu.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Restaurantul "Casa Voicu" isi propune ca, prin decorul intim, realizat tinand cont de cele mai mici detalii, sa le ofere oaspetilor sai o atmosfera "ca acasa". Gustarile mereu proaspete realizate de unii dintre cei mai priceputi bucatari ii vor determina, cu siguranta, pe clientii care viziteaza pentru prima oara restaurantul nostru, sa devina cei mai fideli clienti. Imbinand mai multe bucatarii (cu specific romanesc si international) si realizand specialitati culinare pe placul tuturor, restaurantul doreste ca in acest mod sa-si cucereasca oaspetii, facandu-i sa simta savoarea fiecarei gustari.

 

Confortul si rafinamentul inglobate intr-o atmosfera de lux, serviciile ireprosabile oferite de intreg personalul localului, mancarea excelenta de care ajungi sa te "indragostesti", si nu in ultimul rand, preturile extrem de atractive, evidentiaza accentul restaurantului pus pe calitatea serviciilor oferite si pe satisfacerea fiecarui client al localului. Localul "Casa Voicu", amenajat intr-ul stil elegant, dispune de 3 saloane spatioase, cu o capacitate totala de 500 de persoane, oferind, astfel, posibilitatea realizarii in conditii deosebite a unor evenimente speciale.

 

Saloanele amenajate intr-o ambianta plina de stil si rafinament ofera, in ciuda spatiului grandios pe care-l pun la dispozitie, atmosfera intima pe care o dorim cu totii. Restaurantul "Casa Voicu" va invita sa va relaxati in orice moment al zilei intr-o atmosfera intima, alaturi de persoanele apropiate, gustand preparatele noastre delicioase ce va vor face, mai mult ca sigur, sa uitati ca nu va aflati acasa! "Casa Voicu" este casa dumneavoastra!

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video