Camizo, Restaurant - Bucuresti Afisari: 3397
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 1287
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Prisaca Dornei, Nr.10A, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733018778
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.camizo.ro

 
Despre Restaurant Camizo  
Detalii  video

Se organizeza evenimente.

Camizo este un vis devenit realitate , locul unde suntem primitoare gazde ale oaspetilor nostri, locul unde te simti ca acasa , iar fiecare invitat poate gasi gustul copilariei în preparatele noastre. Pe o strada linistita, în spatele parcului si policlinicii Titan, veti gasi un loc plin de romantism si natura, cu un personal gata pregatit sa va serveasca la cele mai înalte standarde.

 

 

Multi ani, am fost în cautarea acelui restaurant care sa-ti ofere confort si calitate din toate punctele de vedere,în acelasi timp sa ti-l poti permite indiferent de buget.Dupa lungi încercari, am constatat ca nu exista si

ASA S-A NASCUT IDEEA „CAMIZO”!?Am ales „MADE IN ROMANIA”, am încercat sa îmbinam cât mai multe elemente din arhitectura româneasca: alei din caramida arsa de Bihor, lemn masiv din pinul de Suceava si stejar din codrii Argesului, vopsite în culoarea wenghe, pentru a conferi un cadru intim si select. O mare parte din pereti si stâlpi, sunt îmbracati în vestita piatra cioplita de Baschioi, atent aleasa de noi si fiecare bucata fiind pusa manual pentru a crea efectul traditional.

 

Toate acestea , mascheaza fin si rafinat sisteme de climatizare si ventilatie, încalzire în pardoseala, internet securizat de mare viteza si un sistem audio întâlnit doar pe marile vase de croaziera. Mai pe scurt, o constructie a secolului XXI cu influente arhitecturale brâncovenesti si rustice moldovenesti.În colaborare cu un producator prahovean de mobila din lemn masiv de fag, am reusit sa oferim celor ce pasesc în „Casa noastra” un loc primitor unde totul este facut pe comanda, fiecare piesa de mobilier se îmbina cu arhitectura si a fost atent creata pentru a oferi un confort unic. Cele 150 de locuri intime si spatioase sunt într-o armonie perfecta cu proiectul Camizo.

 

Vara, va asteptam pe cele 2 terase, în mijlocul naturii, la umbra copacilor, unde ciripitul pasarelelor si murmurul cascadelor dau culoare acestei oaze de liniste din mijlocul orasului. Camizo reprezinta armonia dintre traditiile românesti si modernitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video