| | 1. | Camizo, Restaurant - Bucuresti | | | | Firma | | | Bucuresti | Afisari: 3382 | | | | | Contact: | | Prisaca Dornei, Nr.10A,... | | 0733018778 | | | Camizo este un vis devenit realitate , locul unde suntem primitoare gazde ale oaspetilor nostri, locul unde te simti ca acasa , iar fiecare invitat poate gasi gustul copilariei în preparatele noastre | | | | 2. | FORNO D'ORO - Cuptoare profesionale pe vatra la foc cu lemne,... | | | | Firma | | | Mures | Afisari: 62089 | | | | | Contact: | | Sighisoara, judetul Mures | | 0726205060; 0788330230 | | | Forno d'Oro - cuptoare profesionale pe vatra la foc cu lemne, echipamente profesionale si accesorii pentru pizzerie, bucatarie, bar Numarul 1 in producerea cuptoarelor profesionale de pizza De 15 ani pe piata romaneasca de profil Producem si comercializam: -cuptoare profesionale de pizza pe vatra la foc cu lemne -cuptoare profesionale de pizza pe gaz -cuptoare de c... | | | 3. | Gambino's Pizza - Bucuresti | | | | Firma | | | Bucuresti | Afisari: 362 | | | | | Contact: | | Vasile Lascar, Nr.24, Sector... | | 0731707070; 0725271471;... | | | Livrari pizza la domiciu Non Stop: Pizza Diavolo, Pizza Quatro Stagioni, Gambino's Pizza, Pizza Margherita, Pizza Vegetariana,etc; salate, topinguri, desert; zone de livrare: Iancului, Pache Protopopescu, Mosilor, Obor, Muncii, Baba Novac, Dristor, Nerva Traian, Piata Alba Iulia, Zona Stadionul National, B-dul Unirii, Zona Piata Rosetti, Unirii si Universitatii, Tineretului, Foisorul de Foc, Pi... | | | 4. | UNIVER | | | | Firma | | | Maramures | Afisari: 1088 | | | | | Contact: | | Str. Mihai Eminescu, nr. 36A,... | | 0262211037 | | | Crema usturoi, hrean cu maioneza, hrean in otet de masa, in otet iute, ketchup dulce, iute, mustar, sos maioneza, sos maioneza de post, sos remulade, sos usturoi; pasta ardei dulce, pasta ardei iute Piros Arany, crema gulas dulce, crema gulas iute, ardei iute tocat, ardei dulce tocat; sos tartar, sos barbeque, sos chilli, sos texas, sos salata tzatziki, sos salata Cezar, sos salata frantuzesc, ... | | |