BIO Ferestre si usi din lemn stratificat, Ruseni / Satu Mare Afisari: 1643
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie lemn Vizitatori: 822
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Mihai Viteazul, Nr. 117, Ruseni, judetul Satu Mare
-------------------------
Phone: Telefon
  0722694548 ; 0261716633
-------------------------
Web: Internet
  email: info@biowind.ro
  site: www.biowind.ro

 
BIO Ferestre si Usi - detalii firma  
Detalii  video  

Cu peste 20.000 de ferestre instalate, cu 17 ani de experienta, BIO Ferestre si Usi SRL produce Ferestre si Usi din lemn stratificat atat pentru piata romaneasca cat si pentru piata europeana (Franta, Belgia, Italia, Austria, Germania).

Calitate

BIO Ferestre si Usi SRL pe langa stradania de a conferi o calitate superioara produselor, ofera consultanta gratuita pentru arhitecti, antreprenori si clienti finali. Ferestrele si Usile din Lemn Stratificat sunt special proiectate pentru a se potrivi locuintelor de calitate si cu bun-gust.

Eficienta energetica

Confortul si eleganta produselor din lemn sunt net superioare oricarui produs oferit de noile tehnologii, mai mult chiar, caracteristicile tehnice precum coeficientul de transfer fonic si termic, sunt net superioare tamplariilor de pvc si aluminiu, neexistand probleme de condens nici chiar la diferente mari de temperatura (mai ales iarna) intre exterior si interior.

Certificare

Cercetarea continua, experienta acumulata, materiile prime certificate Rozenheim, detinerea unei tehnologii inalte (CNC) si a calitatii ferestrelor si usilor noastre de lemn a facut posibila colaborarea cu asociatia guvernamentala GTZ Germania. BIO Ferestre si Usi SRL detine certificare CE pentru ferestre.

Ecologie

Ferestrele si usile produse de firma noastra sunt confectionate la comanda, din lemn stratificat, sunt ecologice, asfel ca in tot procesul tehnologic, incepand cu lemnul si terminand cu lacul pe baza de apa marca Renner, folosim doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice (precum plumb din pvc, sau aluminiu)

Eleganta si tehnologie

Gama de culori este nelimitata si poate coincide chiar si cu cel mai sofisticat design potrivindu-se cu stilul si gustul fiecaruia.

Fie ca sunt numite usi de intrare sau usi de exterior, noi le consideram ca fiind o poarta catre templul dumneavoastra. Usile noastre sunt in stil traditional, clasic, modern si se ridica la un standard inalt de calitate.

La constructia ferestrelor si usilor din lemn stratificat se utilizeaza semifabricate stratificate din diferite esente (pin, molid, meranti, stejar, frasin, eucalipt) profilul fiind obtinut din imbinarea in dinti a elementelor si lipirea in trei straturi in prese hidraulice cu adezivi D4 ecologici proces certificat de IFT Rozenheim. Profilul astfel obtinut este rezistent si perfect stabil dimensional, grosimea finala este de 68mm (Eurofalz) iar sectiunile specifice sunt: 80/68,115/68.

Accesoriile cu care sunt echipate inchiderile de mai sus sunt:

Sticla termopan

Inchiderile exterioare sunt echipate cu sticla termopan 4-14-4mm Low-e Ar, coeficient de transfer termic 1,1 W/m2k sau cu trei straturi 4-10-4-10-4 cu un coeficient de pana la 0,7 W/m2k existand o multitudine de optiuni in ce priveste tipul de sticla folosit (transparent, colorat in masa, reflexiv, antiefractie, sablat).

Sipci de fixare sticla termopan

Sticla termopan se monteaza si se fixeaza in rama fixa sau cercevea mobila cu ajutorul sipcilor de sticla. Aceasta sipca are dimensiuni si sectiuni bine determinate de forma si sectiunea frizurilor din care este construita inchiderea respectiva. Sipcile se confectioneaza din material lemnos avand aceleasi caracteristici calitative si tehnice ca si restul materialului lemnos folosit la fabricarea inchiderilor.Sipca se va fixa cu ajutorul capselor tip I impuscate cu aparatura special destinata pentru aceasta operatie tehnica.

Feronerie

Functionarea, inchiderea corecta si prin aceasta minimizarea pierderilor de caldura asigurate de Ferestrele si Usile comandate de dumneavoastra sunt conferite de feroneria MACO Multi Trend Austria, pentru care fabricantul asigura 10 ani garantie, sunt conform ISO 9001.

Usile de intrare, in mod obligatoriu, sunt echipate cu feronerie de siguranta cu inchidere multipunct prin comanda centrala MACO.

Usile glisante se echipeaza cu feronerie MACO-SKB.

Garniturile de etanseizare

Garniturile de etanseizare marca Treleborg si Deventer germana si suedeza, sunt fabricate conform normelor prescrise de ISO 9001. Chederul este fabricat din elasto-polimer modificat rezistent la uzura, capacitate intirziata de imbatranire, garantand astfel ani indelungati pentru asigurarea unei bune etanseizari. Totodata se incadreaza in normele ISO 14001 referitoare la protectia mediului inconjurator.

Pentru ruperea puntii termice sunt utilizate chedere atat la nivelul imbinarii geam-rama, cat si la imbinarea toc-cercevea.

Culoarea chederului va fi in ton cu finisajul inchiderilor comandate.

Picurator din aluminiu incastrat in toc inferior

Profil picurator Gutmann DONAU 22/24 pentru ferestre si Gutmann WESSER 86/32 pentru usi, fabricat conform normelor prescrise de ISO 9001. Picuratorul are menirea de a evacua apa meteorica care ajunge pe partile expuse ale ferestrelor si usilor cu ocazia ploilor, astfel neexistand posibilitatea de a se infiltra umezeala in incaperi.

Finisajul Suprafetelor

Produsele BIO se livreaza finisate sau nefinisate. Finisajul inchiderilor se executa exclusiv numai cu produsele din gama profesionala RENNER Italia, lider incontestabil in domeniu. Produsele sunt certificate ISO 9001, ISO 9002.

Finisajul poate fi, la alegere, cu bait+lac rezistent UV, ecologic in culoarea aleasa de client din paletarul de culori (nu se decoloreaza in timp), care pe langa valoarea estetica ofera o reala protectie impotriva decolorarii lemnului, insectelor xylofage, ciupercilor.

Varianta folosita pt. finisaj este 1 strat bait (80µ) + 1 strat grund (200-250µ) + 1 strat lac (150-175µ).

Finisajul necesita pe partile exterioare o data pe an (depinde de gradul de expunere) o regenerare cu un lac regenerator, operatiune care se executa cu o pensula. Nu exista finisaj care sa nu necesite aceasta operatiune pe partile exterioare; oricum este o operatiune care reimprospateaza luciul si tinuta ferestrelor de lemn in timp.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video