Swiss Trade, Demolari profesionale, ecologizari - Hunedoara Afisari: 656
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Demolari, recuperari de materiale Vizitatori: 327
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
1 Decembrie, , Salonta, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0763699591
-------------------------
Web: Internet
  email: info@betoncroi.ro
  site: www.betoncroi.ro

 
Despre noi, Swiss Trade Hunedoara  
Detalii  video  

Swiss Trade 

Romania este o societate cu capital integral privat, cu o experienta cumulata de peste 10 ani in domeniul demolarilor de constructii civile si industriale (firma de demolari cu exploziv sau demolari mecanice). Compania a pornit la drum in anul 2000, fiind una dintre primele firme de demolari din Romania si a incercat in tot acest timp satisfacerea deplina a cerintelor clientilor, avand in vedere asigurarea celui mai bun raport calitate – pret precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii in domeniu.

  SWISS TRADE Romania ofera o gama larga de servicii integrate in conditii de competivitate si calitate garantata.

 ??Lista de servicii profesionale pe care firma noastra le executa:

  • Demolari constructii civile si industriale
  • Lucrari de reconstructie ecologica
  • Lucrari in cariere
  • Servicii de manipulare si pregatire fier vechi
  • Servicii de evacuare si transport zgura siderugica
  • Servicii de procesare zgura siderurgica si recuperare de materiale reciclabile sortate
  • Vanzare agregate din zgura
  • Inchiriere utilaje precum si transport agabaritic cu trailer cu 3 axe
  • Lucrari de sapaturi, transport, compactare

Pentru a satisface cerintele clientilor nostri, firma de demolari Swiss Trade a implementat cele mai bune practici în domeniu, standardizate si recunoscute la nivel international.

  Mentinem calitatea înalta a serviciilor si produselor furnizate

Deoarece serviciile prestate de Swiss Trade reprezinta un domeniu competitiv, complex, cu un numar mare de angajati, echipamente si parteneri, a aparut necesitatea mentinerii unui nivel înalt de calitate al serviciilor printr-un sistem de management al calitatii bine pus la punct.Preocuparea în acest sens este omniprezenta în toate aspectele muncii noastre înca de la începutul existentei companiei. Oficial, acest lucru a fost certificat conform standardului international ISO 9001:2008 de catre un auditor independent, “AJA Registrars Europe’’ înca din anul 2009, recertificarea având loc în noiembrie 2012.

In prezent certificarea si supravegherea Sistemului de Management de al Calitatii este efectuata de Quality-Cert S.A.

  Suntem preocupati de protectia mediului

Pentru a demonstra clientilor angajamentul si responsabilitatea companiei noastre în ceea ce priveste protectia mediului, am ales sa implementam un sistem de management al mediului. Acesta îsi propune ca activitatile care au un impact asupra mediului sa fie controlate – de exemplu, consumurile de resurse naturale diminuate, micsorarea cantitatilor de deseuri eliminate si cresterea celor recuperate, diminuarea poluarii etc.Certificarea Swiss Trade conform standardului ISO 14001:2004 a fost facuta în octombrie 2009, de catre firma “ AJA Registrars Europe ”, recertificarea avand loc noiembrie 2012.

In prezent certificarea si supravegherea Sistemului de Management  de Mediu este efectuata de Quality-Cert S.A.

  Suntem preocupati de eliminarea pericolelor din activitatea desfasurata

Pentru o abordare sistematica pentru identificarea riscurilor privind sanatatea si securitatea ocupationala, urmata fie de eliminarea pericolelor sau de reducerea riscurilor aferente – de exemplu, lucrarile de demolare executate de firma de demolari profesionale Swiss Trade, se realizeaza cu protectia totala a obiectivelor invecinate, prin controlarea undei seismice si diminuarea frontului undei de soc, datorita utilizarii celor mai moderne si performante sisteme de initiere,Pentru a contribui la realizarea unui mediu de lucru mai sanatos si la reducerea accidentelor, numarului de îmbolnaviri ale angajatilor si a timpilor de inactivitate,Pentrua beneficia de cresterea credibilitatii in fata clientilor, Swiss Trade a ales ca activitatea si procesele sale sa fie evaluate de catre un auditor independent.Certificarea Swiss Trade conform sistemului de management OHSAS 18001:2007 a fost facuta în octombrie 2009, de asemenea de catre firma “ AJA Registrars Europe ”, recertificarea avand loc in noiembrie 2012.

In prezent certificarea si supravegherea Sistemului de Management  al Sanatatii si Securitatii Ocupationale este efectuata de Quality-Cert S.A.

  Personalul tehnic si de executie este deosebit de competent, iar dotarea optima desfasurarii activitatii de demolare (fie prin metode clasice, fie cu ajutorul lucrarilor de impuscare) a diferite obiective si constructii, indiferent de materialul din care acestea sunt alcatuite (zidarie, beton, metal , etc.).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video