Berestroika - Beer Revolution - Bucuresti Afisari: 668
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Baruri, pub-uri, cafenele, ceainarii Vizitatori: 361
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Cauzasi, Nr. 57, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722560300; 0721100000; 0733200000
-------------------------
Web: Internet
  email: rezervari@berestroika.com
  site: www.berestroika.com

 
Despre noi  
Detalii  video  

Bine ati venit intre batranele noastre ziduri, in care istoria incepe in urma cu aproape un veac.

O lume marcata de dragostea fata de feluri de mancare traditionale si internationale (din Italia, Frata, Turcia, Irlanda etc.). O locatie ideala pentru un mic dejun tonic, un pranz rapid, un cocktail intre doua intalniri, o cina eleganta, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privata, organizarea unui eveniment sau pur si simplu pentru o seara memorabila, intr-o companie placuta.

In curand va asteptam sa intrati si in fascinanta lume a berii brasate in casa dupa o reteta originala germana, ce dateaza din anul 1516. Veti savura o bere nefiltrata naturala, obtinuta doar din apa, malt, hamei si drojdie.

Berestroika, singura micro-berarie-restaurant din Bucuresti, lansata ca o revolta impotriva berii obisnuite, imbie prin berea buna, naturala, fabricata in locatie proprie cu echipamente produse de Brauhaus dupa retete originale si prin mancarurile gustoase, preparate traditionale (Carnati de Plescoi serviti cu mustar, ciolan de porc afumat cu fasole alba, varza calita, rasol de vita cu legume, supe variate - precum cea de peste, Gulas).

Cei care-i vor calca pragul vor putea viziona live procesul de preparare a berii si se vor putea relaxa alaturi de prieteni intr-o atmosfera deosebita.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video