| | | | Pfepfer steak din muschi de vaca Sarmale in foi de varza cu mamaliguta si ardei iute Frigarui asortate (porc+pui) cu orez sarbesc Muschi de porc impanat "Frankfurt" cu cartofi "Boulanger" Escalop de porc cu sos de vin si piure de cartofi Ciocanele de pui la ceaun cu mujdei si mamaliguta Frigarui de berbec cu orez sarbesc Sote din muschi de vaca "Stragonoff" Tochitura moldoveneasca Piept de pui la gratar Ficat de porc cu ceapa caramel si sos de vin rosu Rata cu prune confiate si sos yakatory Rizzoto cu fructe de mare si sos brandy Torttelini, fettucini cu sos de branza cu mucegai (Olanda, Italia, Franta) Curcan umplut Berbec la protap Purcelus de lapte Muschi de vita (chateaubriant) cu maitre d'hotel Muschi de vita provencole (beef provencale) cu sos de vin rosu Carne de vita inabusita cu Borolo (vin rosu piemoutez) Ficat de vital in stil Venetian Rasol milanez din carne de vital si file de ansoa Pui la cuptor cu andive si sos de usturoi Vol au vent cu pui si sos Roquefort Terina de pasare cu spanac si sos tomat Galantina de rata indopata cu sos de minole Prepelita la cuptor cu ciuperci, sunca si sos de vin alb Ciocanele de pui Ballotine cu legume proaspete si sos de morcovi cu coniac. Coq au Vin (pui in vin rosu) cu ciuperci, ceapa, usturoi, pasta de tomate si coniac) Friptura de porc la cuptor cu sos de fructe confiate Cotlete de porc cu sos de menta si lamiae Muschiulet de porc cu sos de mere si rosmarin Pulpa de porc la tava cu sos cherries. Ravioli cu jambon si sos de parmesan | | | | | | |