| | | | | | | Partea I Gustare rece (pastrama porc, ceafa porc afumata, salam sibiu, rulouri de sunca umplute cu salata a la russe,... detalii >>> | | | | | | | | Partea I Gustare calda (mititei, carnaciori cabanos, cascaval pane, ciuperci umplute, ficatei in... detalii >>> | | | | | | | | Partea I Gustare traditionala (salam Sibiu, sunca Praga, specialitate pui cu piper verde, file de porc afumat,... detalii >>> | | | | | | | | Partea I Gustare rece (salam sibiu, sunca Praga, rulada de curcan, tartine cu icre de crap, cascaval afumat, masline, rulouri de... detalii >>> | | | | | | | | Salonul de la parter are o capacitate maxima 40 de persoane si este ideal pentru organizarea unei petreceri private, unei... detalii >>> | | | | | | | | | Biserica ortodoxa romana interzice organizarea nuntilor in anumite zile. Cu toate acestea, se poate obtine... detalii >>> | | | | | | | | Meniu Nunta Partea 1 Gustare traditionala (salam Sibiu, sunca Praga, specialitate pui cu piper verde, file de porc afumat,... detalii >>> | | | | | | |